Western Digital TV HD Media Player

Δοκιμασε κανεις αν κανει passthrough τα νεα format ηχου truehd dts-hd κ.τ.λ ωστε αν το συνδεσεις μεσω hdmi με ενισχυτη να παρεις τον καλυτερο δυνατο ηχο ;Δεν νομιζω αλλα λεω μηπως................

α μάλιστα.....ναι νομίζω FAT32 είναι. Αλλά γιατι να έχω το πρόβλημα με τα .mkv και .avi samples, αυτό μπορεί να το απαντήσει κάποιος;

Σου εχω απαντησει παραπανω (κοκκινα γραμματα) ...

Σε εμένα οι υπότιτλοι δουλεύουν μια χαρά. Το απέκτησα σήμερα και σε γενικές γραμμές πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του. Τυχαίνει να έχω και το Tvix6500 και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το WD δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Και με τέτοια τιμή? BEST BUY και με διαφορά.:award:

Έβαλα το νέο filmware και θέλω να κάνω κάποια σχόλια.
Πλέον παίζει κάποια αρχεία 1080p τα οποία με το προηγούμενο παίζαν με πολλά πιξελιάσματα.
Ελληνικοι υπότιτλοι παίζουν κανονικά είτε εξωτερικοί με το ίδιο όνομα,είτε ενσωματωμένοι μέσα στο container.
Οι υπότιτλοι δίνουνε επιλογές μεγέθους , αν και νομίζω πως στο μεγαλύτερο μέγεθος τους παραείναι μικροί.(σε προβολέα πάντως φαίνονται μια χαρά).
Παρατήρησε κανείς όταν βάζει υπότιτλους κάποιες γραμμούλες λίγων Pixels ακριβώς κάτω από τους υπότιτλους? Μάλλον κάποιο bug είναι ,χωρίς να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Οι υπότιτλοι έχουν αρκετά ευκρινή γραμματοσειρά,φοβόμουν μήπως δεν φαίνονται σε φωτεινά πλάνα αφού δεν έχουν σκίαση,αλλά τελικά όλα καλά.
Υπότιτλοι τύπου<i>, <b> ,δεν υποστηρίζονται.
Προστέθηκε επιλογή 1080p24 ,αλλά σε μένα δυστυχώς δεν είχε καθόλου καλή κίνηση.
Downconvert δεν κάνει το DTS δυστυχώς,θέλει ενισχυτή να αποκωδικοποιήσιε το σήμα.
Έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκε γενικά το κλείδωμα του μηχανήματος σε όλες τις αναλύσεις,αφού με το προηγούμενο στο ίδιο 10μετρο Noname HDMI δεν μπορούσα με τίποτα να "κλειδώσω" σε αναλύσεις από 720p και πάνω.(ενώ στο htpc no problem)
@panos- hdmi δεν έχει.

Έχω πρόβλημα στο να περάσω το firmware.Ακολουθώ τις παρακάτω οδηγίες:

How to Install the Product Update:
  1. Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
    USB drive's main directory

Note:
    The USB drive must be formatted NTFS or FAT32. HFS+ is not supported for firmware updates.
  2. Turn the WD TV on and connect your USB drive
  3. Use the remote control to select SETTINGS from the home screen
  4. Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote
  5. You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.
    This will restart the system
  6. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode
  7. Once the update process is completed, the HD media player will restart again

Παρά το γεγονός ότι έχω περάσει σε ntfs εξωτερικό όλα τα 2 ζητούμενα αρχεία σε φάκελο,ο φάκελος αυτός δεν εμφανίζεται στην TV όταν ανοίγω το μηχανάκι...Βλέπω κανονικότατα όσα άλλα αρχεία έχω μέσα εκτός από αυτά του update.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Έχω πρόβλημα στο να περάσω το firmware.Ακολουθώ τις παρακάτω οδηγίες:

How to Install the Product Update:
  1. Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
    USB drive's main directory

Note:
    The USB drive must be formatted NTFS or FAT32. HFS+ is not supported for firmware updates.
  2. Turn the WD TV on and connect your USB drive
  3. Use the remote control to select SETTINGS from the home screen
  4. Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote
  5. You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.
    This will restart the system
  6. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode
  7. Once the update process is completed, the HD media player will restart again
Παρά το γεγονός ότι έχω περάσει σε ntfs εξωτερικό όλα τα 2 ζητούμενα αρχεία σε φάκελο,ο φάκελος αυτός δεν εμφανίζεται στην TV όταν ανοίγω το μηχανάκι...Βλέπω κανονικότατα όσα άλλα αρχεία έχω μέσα εκτός από αυτά του update.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δε θα τα βαλεις σε κανεναν φακελο.Θα παρεις αυτα τα 2 αρχειακια και θα τα βαλεις χυμα μολις ανοιξεις το σκληρο σου ή το στικακι σου.Μολις πας στα settings θα σου βγαλει πως εχει βρει αρχεια αναβαθμισης.
Παρεπιπτοντως το αγορασα και εγω σημερα και στα πρωτα τεστ που εκανα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!

Δε θα τα βαλεις σε κανεναν φακελο.Θα παρεις αυτα τα 2 αρχειακια και θα τα βαλεις χυμα μολις ανοιξεις το σκληρο σου ή το στικακι σου.Μολις πας στα settings θα σου βγαλει πως εχει βρει αρχεια αναβαθμισης.
Παρεπιπτοντως το αγορασα και εγω σημερα και στα πρωτα τεστ που εκανα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!

Ευχαριστώ φίλε!!!
Με παίδευε μια ώρα και ήμουνα και άυπνος απο δουλειά.

Γενικά,είδα πρόγραμμα από το HD του αγγλικού Channel 4...παιδιά η εικόνα ήτανε πιο όμορφη από αυτό που βλέπεις στην καθημερινότητα...
Παίζω σε 40άρα Samsung...χαλάλι τα 100 φράγκα:grandpa:

Καποιος ανεφερε οτι δεν παιζει πια .iso dvds... ειναι αληθεια ?

Ξερει κανεις αν εχει autoresolution ικανοτητα ? (δηλ. καταλαβαινει τι αναλυση και refresh rate εχει το καθε αρχειο ή θελει χειροκινητη αλλαγη για 24p, 50i kai 60i)?

Παρατήρησα ότι ενώ στην KURO 500A, με το auto, κλείδωσε κανονικά στη βέλτιστη ανάλυση, όταν το έβαλα στον SONY RUBY έπρεπε να το βάλω χειροκίνητα στα 60hz.

Καποιος ανεφερε οτι δεν παιζει πια .iso dvds... ειναι αληθεια ?

Ξερει κανεις αν εχει autoresolution ικανοτητα ? (δηλ. καταλαβαινει τι αναλυση και refresh rate εχει το καθε αρχειο ή θελει χειροκινητη αλλαγη για 24p, 50i kai 60i)?

Έχει ένα option που διαλέγεις

π.χ.

Auto
1024x768 50Hz
1024x768 60Hz
.
.
.
1920×1080 50Hz
1920×1080 60Hz

Σκέφτομαι να το παραγγείλω κι εγώ σήμερα. Θα το είχα κάνει από καιρό αλλά περίμενα να δω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα με τους υπότιτλους. Μπορείτε να μου προτείνεται έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις;
  1. Να συνεργάζεται άψογα με το Media Player.
  2. Να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβος γίνεται.
  3. Να είναι αξιόπιστος.
  4. Να έχει τουλάχιστον 500 GB χωρητικότητα. (Αν είναι και μεγαλύτερος ακόμα καλύτερα)
Εκτός από τα παραπάνω τι θα ήταν καλύτερα να προτιμήσω; Κάποιον με δική του τροφοδοσία ή κάποιον τύπου Passport; Θα προτιμούσα το δεύτερο για να μην έχω εξτρα καλώδια και πρίζες αλλά μόνο στην περίπτωση που δεν επιβαρύνει την σωστή λειτουργία του Player.

Παρε WD Passport 500άρη! Αυτόν πήρα. Δουλεύει αθόρυβα, και δεν έχει τροφοδοτικό. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αργεί κάπως να ψάξει και να "δει" σκληρούς μεγάλης χωρητικότητας το player. Ασε το σκληρό πάνω του για κανα 5λεπτο και θα τον δει. Μη νομισεις τελικα οτι δεν τον βλέπει καθόλου... ΥΠΟΜΟΝΗ! :)

Κάπου διάβασα πως με τους δίσκους που δεν έχουν αυτόνομη τροφοδοσία ισως παρουσιάζεται πρόβλημα στην αναπαραγωγή των αρχείων (σπασίματα κλπ). Ισχύει;

Και τι εννοείς ότι αργεί να τον δεί; Δηλαδή κάθε φορά που το ανοίγεις σταυρώνεις τα δάχτυλα και περιμένεις 5 λεπτά; Και αν ναί αυτό ισχύει με όλους τους δίσκους γενικότερα η κάποιους συγκεκριμένους;

Δε λέω, πολύ καλή η τιμή για τα όσα δείχνει να κάνει!
Ωστόσο, και μόνο που δεν υποστηρίζει κάποιο είδος δικτύωσης, ούτε που θα το πρότεινα σε κάποιον!
Θεωρώ άκρως απαραίτητο να έχει μια τέτοιου τύπου συσκευή, τέτοια ευχέρεια ακόμα κι αν δεν τη χρησιμοποιήσει κάποιος άμεσα.
Μπορεί να ακούγομαι "απόλυτος" και ίσως και να είμαι αλλά επιμένω πως είναι must σε τέτοια μηχανάκια, η δυνατότητα δικτύωσής τους, πράγμα που, οι περισσότεροι αγοραστές του, θα το διαπιστώσουν αλλά δυστυχώς κάπως αργά πια.