kyrliot
Supreme Member
Δοκιμασε κανεις αν κανει passthrough τα νεα format ηχου truehd dts-hd κ.τ.λ ωστε αν το συνδεσεις μεσω hdmi με ενισχυτη να παρεις τον καλυτερο δυνατο ηχο ;Δεν νομιζω αλλα λεω μηπως................
α μάλιστα.....ναι νομίζω FAT32 είναι. Αλλά γιατι να έχω το πρόβλημα με τα .mkv και .avi samples, αυτό μπορεί να το απαντήσει κάποιος;
Τα .ts υπάρχει κάποιος τρόπος να τα τρέξει παιδιά;
Με το νεο firmware παιζει ts τσεκαρισμενο....πριν δεν τα επαιζε.Με το νεο firmware υποτιθεται οτι υποστηριζονται. Δε σου παιζουν?
Έχω πρόβλημα στο να περάσω το firmware.Ακολουθώ τις παρακάτω οδηγίες:
How to Install the Product Update:Παρά το γεγονός ότι έχω περάσει σε ntfs εξωτερικό όλα τα 2 ζητούμενα αρχεία σε φάκελο,ο φάκελος αυτός δεν εμφανίζεται στην TV όταν ανοίγω το μηχανάκι...Βλέπω κανονικότατα όσα άλλα αρχεία έχω μέσα εκτός από αυτά του update.
- Open the firmware update .ZIP file and extract the two files (.BIN and .VER) to a
USB drive's main directory
Note:
The USB drive must be formatted NTFS or FAT32. HFS+ is not supported for firmware updates.- Turn the WD TV on and connect your USB drive
- Use the remote control to select SETTINGS from the home screen
- Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote
- You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER.
This will restart the system- After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode
- Once the update process is completed, the HD media player will restart again
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δε θα τα βαλεις σε κανεναν φακελο.Θα παρεις αυτα τα 2 αρχειακια και θα τα βαλεις χυμα μολις ανοιξεις το σκληρο σου ή το στικακι σου.Μολις πας στα settings θα σου βγαλει πως εχει βρει αρχεια αναβαθμισης.
Παρεπιπτοντως το αγορασα και εγω σημερα και στα πρωτα τεστ που εκανα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!
Καποιος ανεφερε οτι δεν παιζει πια .iso dvds... ειναι αληθεια ?
Ξερει κανεις αν εχει autoresolution ικανοτητα ? (δηλ. καταλαβαινει τι αναλυση και refresh rate εχει το καθε αρχειο ή θελει χειροκινητη αλλαγη για 24p, 50i kai 60i)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.