Western Digital TV HD Media Player

Ακούγεσαι πράγματι απόλυτος όμως αυτό δεν είναι κακό. Με αυτά τα πράγματα αν δεν ήμασταν απόλυτοι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να καταλήξουμε σε κάποια επιλογή και συνεχώς θα αμφιταλαντευόμασταν ανάμεσα στις διάφορες υλοποιήσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Καλά κάνεις λοιπόν και είσαι απόλυτος γιατί αυτό σε βοηθά να διαλέξεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Εχε όμως υπόψη σου πως αυτό που για εμάς είναι απόλυτο για κάποιους άλλους είναι περιττό. Έτσι, είμαι κι εγώ απόλυτος με τη σειρά μου (και φαντάζομαι πως στην ίδια λογική κινούνται και αρκετοί άλλοι) στο ότι δεν δίνω 116 ευρώ παραπάνω για να αγοράσω πχ το E-Great μόνο και μόνο επειδή κάπου κάπως κάποτε μπορεί να μου χρειαστεί η δυνατότητα δικτύωσης.

Σωστός κατά τη γνώμη μου ως προς τις απόψεις σου σχετικά με το αν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Τουλάχιστον με ορισμένα θέματα και ορισμένες φορές θα έλεγα, όχι και πάντα δηλαδή. Και φυσικά μέχρι αποδείξεως (αν μπορεί να υπάρξει) του αντίθετου ή νέων συνθηκών εκτίμησης.

Σχετικά με το θέμα της, απαραίτητης πια για εμένα, ευχέρειας δικτύωσης τέτοιων προϊόντων, να πω πως η μη ύπαρξη τους σε μια κατ' επιλογή αγορά τους, μου θυμίζει (κάπως), το να πάω να αγοράσω σήμερα μια σύγχρονη τηλεόραση και να μη κοιτάξω να πληρεί τουλάχιστον το 1080p επειδή απλώς τυχαίνει να μην έχω ακόμα τέτοιας κατηγορίας media η σχετικό αναπαραγωγέα.
Θέλω να πω εξαπλουστευμένα πως, κάποια πράγματα, σχετικά σύντομα πια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε γιατί θα βολεύουν τις σύγχρονες ανάγκες και κατ' επέκταση απαιτήσεις μας είτε το βλέπουμε ξεκάθαρα είτε απλώς το υποψιαζόμαστε.

Για μένα τίποτα δεν πρέπει να είναι απόλυτο...και να εξετάζουμε ένα θέμα από πολλές πλευρές..
και όπως στο παράδειγμα της TV αν κανείς πάρει 32'' για δωμάτιο το HD ready με το (λεγόμενο) FULL HD δεν έχει καμία διαφορά σε απόσταση μεγαλύτερη του 1 μέτρου
έτσι και για το WD είναι σημαντικότερη η διαφορά τιμής από την δυνατότητα δικτύωσης για αρκετούς από εμάς. Δηλ. εγώ το βλέπω ότι αντί να δώσω 100 ευρώ για HTPC CASE κρατάω το tower στο δωμάτιο και βάζω κι ένα τέτοιο μηχανάκι στο σαλόνι...και έχω και 2 συσκευές! και με την διαφορά των 120 ευρώ για egreat παίρνω κι 1 terra σκληρό κι ένα microsoft remote control...
και είμαι καλυμμένος από τόσες πλευρές που το να στήνω δίκτυο μοιάζει κουραστικά βαρετό...
Άρα;

Η άποψη μου είναι ότι δίκτυο, αργά η γρήγορα, ενσύρματο ή ασύρματο, θα μπει γιατί θα βολεύει σε ένα σωρό χρήσεις σχεδόν σε κάθε σπίτι ξεκινώντας βέβαια από τα σπίτια όσων την ψάχνουν λίγο παραπάνω για την εποχή τους.
Με αυτό σα δεδομένο, θεωρώ ότι η αγορά πια μιας τέτοιας συσκευής θα είναι μάταιο να μην έχει κάποια ευχέρεια δικτύωσης.
Σαφώς και πρέπει να την ψάχνουμε όλοι μας και μάλιστα πολύ, μέχρι να καταλήξουμε όμως κάπου πια και μετά να είμαστε ενδεχομένως απόλυτοι (με τις εξαιρέσεις που προανέφερα). Άμα ποτέ δεν καταλήγεις σε τίποτα, ποτέ δεν χαίρεσαι και τίποτα, είτε επειδή δεν προβαίνεις στην απόκτηση του είτε επειδή, ακόμα κι αν το αποκτήσεις, θα νιώθεις αβέβαιος για την απόφασή σου αυτή.

Όσο αφορά το παράδειγμα της τηλεόρασης, προφανώς και δεν ήταν ο στόχος μου κάποια 32άρα, δεδομένων των τιμών πια των μεγαλύτερων και των μοιωμένων χαρακτηριστικών των περισσοτέρων διαθέσιμων μικρότερων των 40". Φυασικά, δε το διευκρίνισα πριν και ίσως έτσι έδωσα αφορμή για πιθανή αντιπαράθεση.

Κάπου διάβασα πως με τους δίσκους που δεν έχουν αυτόνομη τροφοδοσία ισως παρουσιάζεται πρόβλημα στην αναπαραγωγή των αρχείων (σπασίματα κλπ). Ισχύει;

Και τι εννοείς ότι αργεί να τον δεί; Δηλαδή κάθε φορά που το ανοίγεις σταυρώνεις τα δάχτυλα και περιμένεις 5 λεπτά; Και αν ναί αυτό ισχύει με όλους τους δίσκους γενικότερα η κάποιους συγκεκριμένους;

Σπασίματα δεν κάνει καθόλου. Σε 3 μαρκες σκληρούς που έχω, άργησε σε όλους. Είναι θέμα μεγέθους του σκληρού μάλλον. Και δεν χρειάζεται σταύρωμα δαχτύλων. :P Θα τους δει σίγουρα! Απλά μάλλον λόγω επεξεργαστικής ισχύς, αργεί λίγο...

Όσο για τη συζητηση που είχατε πιο πάνω, πιστευω πως το γκατζετακι είναι το απόλυτο για κάποιον που πχ πάει για ΣΚ στο εξοχικό του (που δεν εχει σύνδεση adsl) και δεν έχει λαπτοπ να κοτσάρει στην tv του εκει ωστε να δεί κανα κατεβασμένο εργάκι.

Tip: Στη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να συνδεθεί ένας εξωτερικός δίσκος USB που να έχει δυνατότητα ο ίδιος να συνδεθεί στο δίκτυο.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Tip: Στη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να συνδεθεί ένας εξωτερικός δίσκος USB που να έχει δυνατότητα ο ίδιος να συνδεθεί στο δίκτυο.
Κάπως βολεύει την κατάσταση μια τέτοια λύση αλλά μη ξεχνάμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, τη διαχείριση των αρχείων του δικτύου θα πρέπει να την κάνει κανείς αποκλειστικά από κάποιον κανονικό ενεργό υπολογιστή του δικτύου του και όχι κατευθείαν από το μηχανάκι (ούτε φυσικά από τον εξωτερικό του δίσκο). Και ότι η διαχείριση θα είναι του τύπου, να πρέπει να μεταφέρει αρχικά τα media αρχεία του, κάθε φορά στον εξωτερικό δίσκο δικτυακά ώστε να μπορεί μετά να τα βλέπει και το μηχανάκι από αυτόν.
Δε νομίζω να καλύπτει ουσιαστικά μια τέτοια λύση, ειδικά δε στην περίπτωση που μιλάμε για μεγάλα αρχεία.

Όσο για τη συζητηση που είχατε πιο πάνω, πιστευω πως το γκατζετακι είναι το απόλυτο για κάποιον που πχ πάει για ΣΚ στο εξοχικό του (που δεν εχει σύνδεση adsl) και δεν έχει λαπτοπ να κοτσάρει στην tv του εκει ωστε να δεί κανα κατεβασμένο εργάκι.
Κοίτα, το έχω δει το έργο αυτό για πάρα πολύ καιρό πια, με χρήση ενός άλλου παλιότερου αλλά αρκετά αντίστοιχου προϊόντος (του iZak) και με κούρασε αφάνταστα η όλη διαδικασία μετά τους πρώτους μήνες του ενθουσιασμού μου.
Φυσικά δεν είναι ακριβώς ίδια η κατάσταση και φυσικά καμία σχέση στις υπόλοιπες δυνατότητές του σε σχέση με αυτό εδώ. Όμως εγω αναφέρομαι στην μη δυνατότητα δικτυακής του σύνδεσης και άρα την ανάγκη για οτιδήποτε ήθελα να κάνω να πρέπει να μεταφέρω πάντα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο από εδώ κι από εκεί (έστω κι αν ήταν το ίδιο το μηχανάκι).
Εποχές που ευτυχώς τις ξεπέρασα με την απόκτηση ενός PCH!

μια ειναι η λυση CosmosKGR για ολα και την ξερεις,αυτην που λεγεται PC(desktop-pc,htpc,laptop-pc)με τα προτερηματα του και τα ελατωματα του.
με ολα τα αλλα απλα στιβαζεις μηχανακια το ενα πανω στο αλλο, αν θελεις να τα κανεις ολα μαζι και να εχεις την αισθηση της ..."ελευθεριας και του απολυτου.
τα κανει ολα και συμφερει αλλα θελει λιγο μερακι και χρονο.
οσο για το συγκεγκριμενο μηχανακι ειναι πολυ ελκυστικο στην τιμη που προσφερεται.

Last edited:
μηπως μπορει να μου πει καποιο καλο παιδι πως μπορουμε να φτιαξουμε playlists με κομματια(τραγουδια),απο διαφορετικους φακελους με το εν λογω μηχανακι?

@ CosmosKGR

Είπαμε, ο καθένας αποφασίζει ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Αυτό είναι για εμένα το βασικό και πάντοτε έτσι λειτουργώ σε αυτού του είδους τις αγορές. Προσπαθώ πρώτα να καταγράψω και να κατανοήσω τις ανάγκες μου (δεν είναι πάντοτε απλή υπόθεση να καταφέρει κανείς να κατανοήσει τις πραγματικές του ανάγκες) και στη συνέχεια ψάχνω να βρω τη συσκευή που θα τις καλύπτει. Αν δεν βρω ακριβώς αυτό που θέλω, τότε αξιολογώ τις ανάγκες μου και αφήνω στην άκρη αυτές που θεωρώ λιγότερο σημαντικές. Δεν είμαι τσιγκούνης, αν βρω αυτό που ψάχνω θα το αγοράσω ανεξάρτητα από το αν είναι φθηνό η ακριβό. Έχω άλλωστε ήδη δώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για διάφορες συσκευές που αγόρασα. Παράλληλα όμως, ενώ έχω την τρέλα να σκάω ένα κάρο λεφτά για να αγοράσω τηλεόραση ή ηχεία ή ενισχυτή, μου τη σπάει να πληρώνω έστω και 1 κερατιάτικο ευρώ για κάτι που ΔΕΝ το χρειάζομαι πραγματικά, μόνο και μόνο επειδή το επιβάλει η μόδα και το μάρκετινγκ. Έτσι, ενώ το τελευταίο μοντέλο της Nokia μπορεί να είναι μια εκπληκτική συσκευή, ωστόσο κοιτάζω την τιμή του και αναρωτιέμαι αν τόσο αξίζει ή τόσο κοστίζει... Για εμένα τουλάχιστον που το τηλέφωνο μου το θέλω για άλλους λόγους και όχι για να βγάζω φωτογραφίες στα 812763182361 Megapixels επειδή αύριο μπορεί να πιάσω δουλεία σε διαφημιστική εταιρεία και ίσως χρειαστώ εκτυπώσεις μεγέθους πινακίδας στην ταράτσα κάποιου κτιρίου.

Στο θέμα μας λοιπόν, ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο για τον οποίο η δυνατότητα δικτύωσης μιας συσκευής αναπαραγωγής Media αρχείων είναι όπως λες... must... πολύ περισσότερο όταν τη δυνατότητα αυτή θα χρειαστεί να πληρώσω υπερδιπλάσια τιμή για να την αποκτήσω.

μια ειναι η λυση CosmosKGR για ολα και την ξερεις,αυτην που λεγεται PC(desktop-pc,htpc,laptop-pc)με τα προτερηματα του και τα ελατωματα του.
με ολα τα αλλα απλα στιβαζεις μηχανακια το ενα πανω στο αλλο, αν θελεις να τα κανεις ολα μαζι και να εχεις την αισθηση της ..."ελευθεριας και του απολυτου.
τα κανει ολα και συμφερει αλλα θελει λιγο μερακι και χρονο.
οσο για το συγκεγκριμενο μηχανακι ειναι πολυ ελκυστικο στην τιμη που προσφερεται.
Συμφωνώ!

Απλά να προσθέσω ότι θέλει ακόμα και κάποια σημαντικά χρήματα παραπάνω καθώς και κάποιο διαθέσιμο χώρο παραπάνω (συνήθως).
Επίσης σε έναν πιο "απλό" χρήστη, παίζει σοβαρά να του πέσει κάπως βαρύ το να συντηρεί στην πορεία και ένα τέτοιο μηχάνημα - κανονικό υπολογιστή για τέτοια χρήση.
Θα μου πεις "και το να στήσει δίκτυο (αν δεν έχει ήδη) ένας απλός χρήστης δεν είναι βαρύ;!". Σίγουρα δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο όμως το στήνεις μια φορά και ξεμπλέκεις και φυσικά μετά έχεις ανοιχτό το δρόμο και για κανονικό υπολογιστή.

Καλα τα δικτυακα αλλα βολευουν ορισμενους μονο (οποιον δε θελει να αγορασει εξωτερικο δισκο και θελει να συνδεει με καλωδιο το laptop ή τον επιτραπεζιο πανω τους). Αλλα για οσους δε θελουν να τραβανε καλωδια δικτυου ή θελουν να εχουν μια πιο "φορητη" συσκευη βολευει το WD.

Παντως το WD με βαση την τιμη του εξω επρεπε να ειναι πιο φτηνο (99 δολλαρια --> επρεπε να κανει 83 ευρω τελικη εδω, αλλα εχουν κρατησει την τιμη που ειχε οταν βγηκε οταν το δολλαρια ηταν πιο ακριβο). Αλλα επειδη το popcorn ακομα και με το πεσμενο δολλαριο βγαινει στα 185 ευρω (+- τελωνειο +την αναμονη +το service τους που ειναι εξω π.χ. αν σε μια αναβαθμιση firmware σου πεσει το ρευμα τι κανεις μετα), λιγοι πανε πλεον προς τα εκει... Αν καποιο δικτυακο player μπορεσει στο μελλον να streamαρει HD ταινιες ΑΣΥΡΜΑΤΑ, θα πουλησει τρελλά.

Για μενα στο μελλον ενα 13αρι laptop με HDMI και SPDIF και γραφτηρι blueray θα ειναι η καλυτερη λυση... μεχρι τοτε το WD θα με βολεψει...

Για μενα στο μελλον ενα 13αρι laptop με HDMI και SPDIF και γραφτηρι blueray θα ειναι η καλυτερη λυση... μεχρι τοτε το WD θα με βολεψει...
Αυτό μάλιστα! Θα έδινα και 100 και 200 και 300 ευρώ παραπάνω για να το αγοράσω γιατί ξέρω πως είναι υπολογιστής άρα και έχει απεριόρστες (σε σχέση με ενα media player) δυνατότητες.

Οπως για παράδειγμα το PS3. Αν έπαιζε mkv αρχεία χωρίς προβλήματα θα το αγόραζα χθες!!! :Banane0:

Το έχω εδώ δίπλα μου και σκέφτομαι να το τσιμπήσω σαν δωράκι για τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες οπότε θεωρώ ότι είναι μια άριστη αγορά τώρα που έχει Support και για Ελληνικούς υπότιτλους. Απλά κάποιος ανέφερε πρίν ότι με το νέο Firmware δεν παίζει ταινίες DVD σε ISO... Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό; Κάποιος άλλος που να δοκίμασε; Βασικά με ενδιαφέρει πολύ αυτή η δυνατότητα. Επίσης εμπειρίες από κάποιον που να το δοκίμασε με κάποιον A/V ενισχυτή που να υποστηρίζει τα νέα Format ήχου; Δουλεύουν σωστά τα Dolby TruHD και DTS-HD;
Thanks Guys! -bye-

ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα λόγο για τον οποίο η δυνατότητα δικτύωσης μιας συσκευής αναπαραγωγής Media αρχείων είναι όπως λες... must... πολύ περισσότερο όταν τη δυνατότητα αυτή θα χρειαστεί να πληρώσω υπερδιπλάσια τιμή για να την αποκτήσω.
Υπερδιπλάσια είναι και τα 5 σε σχέση με τα 2 αλλά και τα 25.000 σε σχέση με τα 10.000 .
Θέλω να πω πως το αν η τιμή ενός προϊόντος είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με ένα άλλο ανταγωνιστικό του, δεν είναι το παν απαραίτητα γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και το ποια είναι η απόλυτη διαφορά σε χρήμα και άρα η αξία αυτής της διαφοράς. Έτσι στην, περίπτωση μας, το να δώσει κανείς περίπου 200 αντί 100 για να πάρει με αυτά τα 100 της διαφοράς κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά παραπάνω, είναι κάτι που σχετικά εύκολα μπαίνει στο τραπέζι (συνήθως βέβαια, όχι και πάντα).
Άρα με τα 100 παίρνεις ένα προφανώς καλό αλλά αρκετά αδοκίμαστο ακόμα media player ενώ με άλλα 100 παίρνεις κάτι που είναι πάλι κυρίως media player αλλά ήδη δοκιμασμένο και έχει εμφανώς και κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω με τα σημαντικότερα το ότι συνδέεται δικτυακά, το ότι παίρνει εσωτερικά σκληρό δίσκο κ.α.

Το θέμα της δυνατότητας δικτύωσης, δυστυχώς μόνο αν το ζήσει κανείς μπορεί να καταλάβει εύκολα πια το πόσο σημαντικό είναι. Διαφορετικά θα πρέπει να περιγράφω ένα σωρό έννοιες για να κατορθώσω να μεταφέρω κάπως την όλη "εικόνα" του πλεονεκτήματος. Ήδη έχω κάνει ικανή προσπάθεια και πάλι δεν έχει γίνει αντιληπτό απ' όλους. Μάλλον δεν δύναμαι για παραπάνω!
Το πλεονέκτημα της δυνατότητας του εσωτερικού σκληρού δίσκου, παρόλο που στην περίπτωση μου δεν το χρησιμοποιώ γιατί ακόμα δε μου έχει παραστεί τέτοια ανάγκη, δε παύει επίσης να το θεωρώ πολύ σημαντικό και να έχω ήδη τη βλέψη, σε ποιες περιπτώσεις (μόλις υλοποιηθούν δηλαδή) θα το χρησιμοποιήσω. Δεν λέω όμως ότι αφού τώρα δεν το χρειάζομαι δεν θεωρώ και σημαντικό το να το έχω και άρα να το πληρώσω και κάτι παραπάνω.

Σίγουρα όλα είναι θέμα εκτίμησης. Κι εγώ όμως αυτό κάνω! Εκτιμώ και παραθέτω, όσο μπορώ δεδομένων των συνθηκών, αυτές μου τις εκτιμήσεις που μάλιστα συνήθως προέρχονται και από την ίδια την πράξη αφού τυχαίνει και ζω τα αποτελέσματα τους!

Δεν υποστηριζονται τα νεα αυτα φορμα ηχου Dolby TruHD και DTS-HD (αλλωστε θελει HDMI 1.3 για αυτα και αυτο εχει μαλλον 1.2 απο οτι φαινεται - η WD δε δινει πληροφοριες για το hardware ακομα και οτι εχει το ιδιο Sigmatel τσιπακι με το popcorn απο χρηστες που το ανοιξαν το μαθαμε...)

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το πλεονέκτημα της δυνατότητας του εσωτερικού σκληρού δίσκου, παρόλο που στην περίπτωση μου δεν το χρησιμοποιώ γιατί ακόμα δε μου έχει παραστεί τέτοια ανάγκη, δε παύει επίσης να το θεωρώ πολύ σημαντικό
Αυτό μάλιστα, το θεωρώ κι εγώ πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του E-Great. Αλλά και πάλι η διαφορά τιμής κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογείται.

Οσο για το δίκτυο, συνεχίζω να μη καταλαβαίνω γιατί είναι must. Το οτι είναι πλεονέκτημα το καταλαβαίνω και δεν χρειάζεται να με πείσεις, συμφωνούμε. Το γιατί να πληρώσω υπερδιπλάσια τιμή δεν καταλαβαίνω. Και δεν έχει σημασία αν το υπερδιπλάσιο είναι στην κλίμακα τον 10 ή των 100 ή των 1000 ευρώ. Σημασία έχει οτι 2 ανταγωνιστικά προιοντα έχουν αυτή την εξωπραγματική διαφορά τιμής.

Δεν με πείθει λοιπόν μια λύση που αν και είναι καλό να υπάρχει, ή θα με υποχρεώσει να απλώσω καλώδια σε όλο μου το σπίτι ή θα με αναγκάσει να μεταφέρω αρχεία των 5, 8, 10, 15 GB ασύρματα! Προτιμώ να τα ρίξω σε ένα καλό εξωτερικό δίσκο που έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα αγόραζα και για άλλους λόγους. Ασε που υπάρχει στα σχέδια και η αγορά του PS3 οπότε η δικτύωση θα γίνεται απο εκεί αν κάποια στιγμή αποφασίσω να φτιάξω δίκτυο.

Αρα καταλήγουμε στα ίδια. Καλό το δίκτυο βεβαίως βεβαίως, αλλά για τις δικές μου ανάγκες η διαφορά στο κόστος του είναι τουλάχιστον αστεία.

υ.γ. Αν είχα utp εγκατάσταση στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μου πάντως, όχι μόνο το E-Great θα αγόραζα αλλά μέχρι και δικτυακό ψυγείο! :music-smiley-005:

Για να μην εχετε προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους, καπου στα settings υπαρχει η επιλογη Additional Encoding --> GREEK_ISO που πρεπει να ενεργοποιηθει οπωσδηποτε.

Επισης για να μην κανει πολυ ωρα να διαβασει το σκληρο υπαρχει επιλογη List mode αντι για το προεπιλεγμενο library mode.

Η αναβαθμιση firmware καλυτερα να γινει απο USB stick και οχι απο δισκο (μπορει να κολλησει)...

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αρα καταλήγουμε στα ίδια. Καλό το δίκτυο βεβαίως βεβαίως, αλλά για τις δικές μου ανάγκες η διαφορά στο κόστος του είναι τουλάχιστον αστεία.

υ.γ. Αν είχα utp εγκατάσταση στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μου πάντως, όχι μόνο το E-Great θα αγόραζα αλλά μέχρι και δικτυακό ψυγείο! :music-smiley-005:

Επιτέλους τόσο διάβασμα έριξα σ´εσάς τους 2 και επιτέλους απάντησες το αυτονόητο στο οποίο συμφωνώ 1000% γιατί μη μου πει κανείς οτι υπάρχει ασύρματο δίκτυο που κάνει απρόσκοπτη μετάδοση HD γιατί θα τρελαθώ.Ακόμη και wireless n μέσα απο τοίχους χωλαίνουν.¨Άρα το εν λόγο μηχανάκι για τη μεγάλη πλειοψηφεία στην εν λόγο τιμή αυτόματα το κάνει ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ !!!!