Μια βοήθεια κάποιος; Μήπως τα προβλήματα που είχαν κάποιοι χρήστες τα οποία και λύθηκαν όταν άλλαξαν καλώδιο έχουν να κάνουν με το πρωτόκολλο; Αν η συσκευή δηλαδή δεν υποστηρίζει HDMI 1.3 και το καλώδιο είναι 1.3 μήπως εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Η μήπως ήταν απλά τυχαίο γεγονός το άτι δεν δούλεψαν κάποια συγκεκριμένα καλώδια; Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλώδιο που το έχει δοκιμάσει και λειτουργεί σωστά;
Φοβάμαι μη καταντήσει off topic πια αλλά θα το πω για μια τελευταία φορά!
Παιδιά, σκεφτείτε σοβαρά την έλλειψη δικτύωσης σε τέτοια μηχανάκια πριν την αγορά τους.
Μιά ερώτηση κι εγώ ρε παιδιά... Θέλω να το αγοράσω για κάποιο γνωστό μου και να πάει επαρχία αλλά πρέπει να ξέρω οπωσδήποτε το εξής.
Θέλει η HDMI να πηγαίνει στον προβολέα και από τα RCA L+R να δίνει ήχο σε ένα συστηματάκι Aii-in-One που δεν έχει είσοδο γιά ήχο παρά μόνο ένα καρφάκι mini-jack για μικρόφωνο.
Θά έχει δικάναλο ήχο; Ή θα του το πάρω και δεν θα μπορεί να το χτησιμοποιήσει;
Πάντως για όσους το ψάχνουν άμεσα,μόλις το πήρα από mediamarkt Αργυρούπολης,και έχει αρκετά ακόμα στα 99 ευρώ.![]()
Περασα απο mediamarkt στη θηβών και δεν το ειχαν.......
Λοιπόν επειδή αυτά τα είπαμε θα πω μόνο τα εξής: Κατ´αρχάς έχεις δίκιο εν μέρη ( ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ) και αυτό γιατί 1ον δεν είναι τόσο απλό το στήσιμο ενσύρματου δικτύου όσο το περιγράφεις ( αν γίνει εύκολο που γίνεται είναι ακριβό ( δες τιμές για ether net over power plugs) )
2ον Σε πολλούς από μας πραγματικά δεν χρειάζεται .......
πράγμα που μας φέρνει στο 3ον ότι μέχρι να μας χρειαστεί πραγματικά θα έχει κυκλοφορήσει άλλο μοντέλο με περισσότερες δυνατότητες και κατά πάσα πιθανότητα φθηνότερο οπότε πάλι κερδισμένοι θα μαστε.:BDGBGDB55:![]()
Η υπαρξη εξωτερικου σκληρου καταργει την αναγκη δικτυωσης - αν δε ειναι και τυπου passport χωρις εξτρα τροφοδοσια ακομα καλυτερα. Επισης βολευει π.χ. να ανταλλαξεις ταινιες με φιλους κλπ. To δικτυακο player θα το προτιμουσαν οι περισσοτεροι αν ηταν wireless (δε γινεται HD streaming δυστυχως ουτε με wireless n), ή αν τα δικτυακα δεν εκαναν 2x την τιμη του WD...
Δεν το δοκίμασα αλλά λογικά θα έπρεπε να είναι εν τάξει. Όταν το πρωτοέφερα στο σπίτι δεν είχα καλώδιο ΗΔΜΙ οπότε το συνέδεσα με το κλασσικό κίτρινο, κόκκινο, άσπρο. Ήταν μια χαρά. Μετά βγήκα και συνεδεσα το ΗΔΜΙ και η εικόνα βελτιώθηκε πολύ αλλά είχα αποσυνδέχει το ΚΚΑ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η σύνδεση με το ΗΔΜΙ ακυρώνει αυτόματα την αναλογική σύνδεση. Φαντάζομαι πως όχι γιατί ένα έργο που είχα από το ιντερνετ που ο ήχος του είναι ψηφιακός με ανάγκασε να συνδέσω την συσκευή ταυτόχρονα με την οπτική σύνδεση για τον ήχο (αλλιώς δεν μου έδινε ήχο από το ΗΔΜΙ). Άρα οι διαφορετικές συνδέσεις δεν αποκλείονται. Μπορεί βέβαι αυτό να ισχύει μόνο για την οπτική σύνδεση.Μιά ερώτηση κι εγώ ρε παιδιά... Θέλω να το αγοράσω για κάποιο γνωστό μου και να πάει επαρχία αλλά πρέπει να ξέρω οπωσδήποτε το εξής.
Θέλει η HDMI να πηγαίνει στον προβολέα και από τα RCA L+R να δίνει ήχο σε ένα συστηματάκι Aii-in-One που δεν έχει είσοδο γιά ήχο παρά μόνο ένα καρφάκι mini-jack για μικρόφωνο.
Θά έχει δικάναλο ήχο; Ή θα του το πάρω και δεν θα μπορεί να το χτησιμοποιήσει;
Και σε όλους όσους υποστηρίζουν ακόμα τα αντίστοιχα.
Δε θέλω να το συνεχίσω άλλο σα θέμα.
Όσοι είναι σε θέση να το καταλάβουν έγκαιρα όπως το θέτω έχει καλώς, για τους υπόλοιπους, καλές θεάσεις και φυσικά... υπομονή για τις μεταφορές κάθε τρεις και λίγο, μέσω USB2, των πολλών και τεράστιων πια ταινιών στους εξωτερικούς σκληρούς σας δίσκους, με ότι άλλο σημαίνει αυτό π.χ. φέρε το δίσκο - πάρε το δίσκο, κίνδυνος καταστροφής του μέσου αποθήκευσης σε βάθος χρόνου από μετακινήσεις ("Η στάμνα πολλές φορές πάει για νερό, μία όμως σπάει"), βυσματώσεις - ξεβυσματώσεις (δεν είναι και το καλύτερο για τα σταθερά βύσματα των συσκευών), επανεγγραφές (πάντα υπάρχει η περίπτωση κρασαρίσματος σε μια μεγάλης διάρκιας εγγραφή, πόσο μάλλον για πολλές τέτοιες) κ.λ.π.
Και όλα αυτά ΚΑΘΕ φορά που θα θέλετε να δείτε μια ακόμα ταινία σας. Με λίγα λόγια, ταλαιπωρία που μπορεί να φαντάζει αρχικά μικρή αλλά επειδή θα είναι συνεχής καταντά ανυπόφορη.
Η πρόταση μου δεν είναι τόσο το να πάρει κανείς ένα τέτοιο αλλά δικτυακό προϊόν απλά για πιθανή δικτυακή χρήση στο μέλλον (όχι ότι κι αυτό δεν είναι σωστό). Εγώ προτείνω, με την αγορά ενός δικτυακού αποκλειστικά τέτοιου προϊόντος, να "στρωθούν" (όσοι δεν έχουν ήδη ενσύρματο δίκτυο στο σπίτι τους) και να στήσουν ένα. Το έχω κάνει επανειλημμένα σε διάφορα σπίτια γνωστών μου (πέρα φυσικά από το δικό μου) και δεν ίδρωσα και πολύ. Σε πολύ λίγες περιπτώσεις υπήρχε πραγματικά πρόβλημα τελικά, σε μια τέτοια υλοποίηση. Σχεδόν όλοι τους στην αρχή το έβλεπαν "βουνό" αλλά στη πορεία το ανέβηκαν σα "λοφάκι". Μετά, το μόνο που κάνεις, είναι απλά να το απολαμβάνεις!
Τη στιγμή που κάποιος φτάνει στο σημείο να χρειάζεται και άρα να πάρει κάτι σχετικό, ή θα έχει στο χώρο του και έναν τουλάχιστον υπολογιστή ή, αν δεν έχει καν, θα τον βόλευε η συσκευή να μπορεί να φέρει μέσα της κατευθείαν και έναν (εσωτερικό) σκληρό δίσκο ώστε να μη κουβαλά συνεχώς και παντού "500 τσιμπράκαλα".
Αυτά!...
Μια μικρή μόνο διευκρίνηση.(ουτε κανω επιπλεον κοπο να μεταφερω τις ταινιες στον passport αφου θα το εκανα ετσι και αλλιως)
Μια μικρή μόνο διευκρίνηση.
Σαφώς και δεν εννοώ να μεταφέρει κανείς και πάλι κάπου αλλού τα αρχεία του (πχ στο Χ μηχανάκι) κάθε φορά αλλά με δικτυακό τρόπο. Λέω να τα βλέπει κατευθείαν με δικτυακό τρόπο από εκεί που ήδη θα τα έχει πρωτοκατεβάσει με απλό μεσολαβητή - αναπαραγωγέα το Χ δικτυακό μηχανάκι.
Τα "unrar" δεν γίνονται καθόλου το ίδιο γρήγορα και σίγουρα σε κανέναν USB2 σύνδεσης σκληρό δίσκο ειδικά αν αυτός είναι και 2,5", συγκριτικά πάντα με τον SATA2 εσωτερικό σκληρό δίσκο ενός σχετικά σύγχρονου υπολογιστή. Και καλά να σου πάνε όλα καλά με τη μία και να μη ξεχάσεις π.χ. να μεταφέρεις κάτι...Αν τα αρχεια ειναι σε RAR απλα κανεις unrar κατευθειαν στον εξωτερικο σκληρο οπως θα το εκανες στον εσωτερικο οποτε δεν κανεις κατι παραπανω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.