Western Digital TV HD Media Player

To wd είναι πολύ τίμιο μηχανάκι για τα λεφτά που αξίζει, αλλά είναι κατώτερο σαν κλάση σε σχέση με τα αλλα μηχανήματα που το συγκρίνεται egreat pch etc.
Είναι ατυχής το λιγότερο η σύγκριση τους και δεν αξίζει το κόπο να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις.

Καλή χρονιά σε όλους μας full hd πάντα -bye-

Αψεγάδιαστο παίξιμο και τα δυο μηχανάκια, Καμία διαφορά μεταξύ τους εκτός από τους υπότιτλους του WD που ήταν ποιο μικροί σε μέγεθος και δεν φαινόντουσαν καλά σε φωτεινά πλάνα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Αν δεν σας ενδιαφέρει η δικτύωση η διάφορα των περίπου 130 ευρω νομίζω είναι μεγάλη. Το WD βρέθηκε στην αγορά και με 70 ευρω

Σύγκρινα και τα δύο μηχανάκια ( Egreat EG-M31B φίλου ) στην ίδια τηλεόραση SONY 40 Full HD και με την ταινία BATMAN: THE DARK KNIGHT (2008) - BluRay, 720p & 1080p και στις 2 αναλύσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Αψεγάδιαστο παίξιμο και τα δυο μηχανάκια, Καμία διαφορά μεταξύ τους εκτός από τους υπότιτλους του WD που ήταν ποιο μικροί σε μέγεθος και δεν φαινόντουσαν καλά σε φωτεινά πλάνα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Αν δεν σας ενδιαφέρει η δικτύωση η διάφορα των περίπου 130 ευρω νομίζω είναι μεγάλη. Το WD βρέθηκε στην αγορά και με 70 ευρω

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Το παρέλαβα χθες αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ καθόλου μαζί του. Πριν από λίγο έφτιαξα το καφεδάκι μου, το έβγαλα από τη συσκευασία, το σύνδεσα στην TV, του έβαλα και ένα δίσκο με τραγούδια, βίντεο και εικόνες για να πάρει το βάπτισμα του πυρός.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές αφού έπαιξε τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του, ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ ενοχλητικό που προσωπικά με απογοήτευσε. Η ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου είναι επιεικώς απαράδεκτη! Συνέβη πολλές φορές να πρέπει να πατήσω δυο ή ακόμα και τρεις φορές το ίδιο πλήκτρο μέχρι να ανταποκριθεί η συσκευή. Δεν τίθεται θέμα απόστασης ή εμποδίων καθώς η δοκιμή έγινε σχεδόν εξ επαφής.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με τις δικές σας συσκευές ή αν ενδεχομένως πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία της δικής μου, πάντως το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Ίσως και να διορθωθεί με το Firmware Upgrade που του κάνω αυτή τη στιγμή. Ίδωμεν.

Χρονια πολλα!

Τα πληκτρα στο remote θελουν καλο πατημα για να κανουν επαφη. Ειναι θεμα ευαισθησιας των πληκτρων του remote, δεν εχει σχεση με το firmware... Δεν ανταποκρινονται τοσο ευκολα οσο σε αλλα remote, με τη χρηση θα το καταλαβεις...

Αν δεν σας ενδιαφέρει η δικτύωση η διάφορα των περίπου 130 ευρω νομίζω είναι μεγάλη. Το WD βρέθηκε στην αγορά και με 70 ευρω[/B]
Γνωρίζεις αν υπάρχει σε κάποιο online site κοντά σε αυτή τη τιμή;

Επίσης, διαβάζει χωρίς σπασίματα από USB Stick?

Τα "unrar" δεν γίνονται καθόλου το ίδιο γρήγορα και σίγουρα σε κανέναν USB2 σύνδεσης σκληρό δίσκο ειδικά αν αυτός είναι και 2,5", συγκριτικά πάντα με τον SATA2 εσωτερικό σκληρό δίσκο ενός σχετικά σύγχρονου υπολογιστή. Και καλά να σου πάνε όλα καλά με τη μία και να μη ξεχάσεις π.χ. να μεταφέρεις κάτι...
Ούτως ή άλλως όμως, τα βάλε, βγάλε, μετέφερε κ.λ.π. ΚΑΘΕ φορά, δε τα γλυτώνεις με μη δικτυακές λύσεις.
Και δε το συζητώ ότι κατά την ώρα της όλης διαδικασίας (και την θέαση των ταινιών) ο Χ εξωτερικός δίσκος θα πρέπει να είναι δεσμευμένος κάπου. Αλλιώς θα πρέπει να πάρει κανείς και άλλον, άρα αν είναι και έτσι, προς τί το όποιο όφελος πια στη διαφορά κόστους μεταξύ δικτυακής λύσης και μη δικτυακής;!
Και να κάνει και ένα τέταρτο παραπάνω να κάνει unrar, δεν ειναι σοβαρό πρόβλημα. Επίσης οι περισσότεροι δεν θέλουν και δεν γνωρίζουν να ασχοληθούν με δικτυώσεις, οπότε το συγκεκριμένο είναι must.
Plug 'n Play

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

simonb, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ελπίζω να είναι όπως τα λές γιατί θα είναι κρίμα να του το πάω και να του είναι - ουσιαστικά - άχρηστο.
Γύρω στην Τετάρτη θα είμαι σπίτι και θα το δοκιμάσω για να είμαστε σίγουροι. Αν κάποιος το έχει και μπορεί να συνδέσει το ΗΔΜΙ σε προβολέα και τα κόκκινο και άσπρο βύσματα που έρχονται στο πακέτο στην τηλεόραση (ή το ΗΜΔΙ στην τηλεόραση με το ήχο κλειστό και το κοκκινο άσπρο σε έναν οποιοδήποτε ενισχυτή) και δει αν δίνουν ή όχι ήχο όταν παίζει μέσω ΗΔΜΙ πριν από την Τετάρτη, τότε θα έχεις νέα πιο νωρίς.

τι λες τώρα???

τι νέο υπάρχει?

Version 1.01.02:
Resolved Issues:

Resolved the issue surrounding updating the firmware from a large (500GB or larger) drive, previously the WDTV™ would not recognize the updated firmware on a large drive
Known Issues:

When image is rotated 90 degrees there is some elongation in the rotated view

If the user unsafely removes an HFS+ formatted drive from the media player without using the Eject button, the drive will become read only media

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές αφού έπαιξε τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του, ωστόσο υπάρχει κάτι πολύ ενοχλητικό που προσωπικά με απογοήτευσε. Η ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου είναι επιεικώς απαράδεκτη! Συνέβη πολλές φορές να πρέπει να πατήσω δυο ή ακόμα και τρεις φορές το ίδιο πλήκτρο μέχρι να ανταποκριθεί η συσκευή. Δεν τίθεται θέμα απόστασης ή εμποδίων καθώς η δοκιμή έγινε σχεδόν εξ επαφής.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με τις δικές σας συσκευές ή αν ενδεχομένως πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία της δικής μου, πάντως το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Ίσως και να διορθωθεί με το Firmware Upgrade που του κάνω αυτή τη στιγμή. Ίδωμεν.

δεν ειναι προβλημα αυτο που αναφερεις,απλα οταν περνουν 5 λεπτα το μηχανακι βγαζει screen saver και πρεπει να του πατησεις ενα οποιοδηποτε κουμπι για να βγει πρωτα απο αυτη τη λειτουργια και μετα να δωσεις την εντολη που θελεις και βεβαια χρειαζεται περιπου 1'' για οποιαδηποτε εντολη ωστε να εκτελεστει.
Υ.Γ στην αρχη το εβλεπα και γω ως προβλημα,αλλα τωρα σχεδον το δουλευω και με κλειστη οθονη!!

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

δεν ειναι προβλημα αυτο που αναφερεις,απλα οταν περνουν 5 λεπτα το μηχανακι βγαζει screen saver και πρεπει να του πατησεις ενα οποιοδηποτε κουμπι για να βγει πρωτα απο αυτη τη λειτουργια και μετα να δωσεις την εντολη που θελεις και βεβαια χρειαζεται περιπου 1'' για οποιαδηποτε εντολη ωστε να εκτελεστει.
Υ.Γ στην αρχη το εβλεπα και γω ως προβλημα,αλλα τωρα σχεδον το δουλευω και με κλειστη οθονη!!
Άλλη περίπτωση ο screen saver. Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου γενικά η οποία αρχικά με απογοήτευσε. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως δεν το χρησιμοποίησα για πολύ, οπότε υποθέτω πως θα το συνηθίσω κι εγώ με το χρόνο.

Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποίησης εντελώς αυτό το screen saver που λέτε ότι μπαίνει αυτόματα ώστε να μην χρειάζεται να πατάτε ένα πλήκτρο στο κοντρόλ ώστε να βγει το screen saver.

γινεται με καποιο τροπο να το συνδεσω σε δίκτυο αντι για εξωτερικο σκληρό και να παίζει ταινίες απο σκηρο που είναι συνδεμένος σε δίκτυο?

Το τελευταιο firmwate ελυσε το προβλημα που προανεφερα για τον ηχο που δεν επαιζε σε ορισμενα απο τα ριπαρισμενα dvd .
Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου δειχνει υποτιτλους στα ριπαρισμενα dvd το εχει κανεις ?

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Το έχω συνδέσει μέσω hdmi στην tv,αν πάρω καλώδιο οπτικό για τον ήχο και το συνδέσω με τον ενισχυτή (μόνο το καλώδιο για τον ήχο),υπάρχει περίπτωση να ακούσω τίποτα γιατί τώρα είμαι στη βούβα;