Western Digital TV HD Media Player

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Το έχω συνδέσει μέσω hdmi στην tv,αν πάρω καλώδιο οπτικό για τον ήχο και το συνδέσω με τον ενισχυτή (μόνο το καλώδιο για τον ήχο),υπάρχει περίπτωση να ακούσω τίποτα γιατί τώρα είμαι στη βούβα;
Μου ακούγεται σαν κάτι που εξαρτάται από το αρχείο και όχι το "μηχανάκι". Αν ο ήχος είναι ψηφιακός, τότε πράγματι θα δουλέψει αν συνδέσεις το οπτικό με τον ενισχυτή. Αν ο ήχος είναι στέρεο, τότε θα έπρεπε να δουλέψει μέσω του ΗΔΜΙ και από την τηλεόραση. Στην δικιά μου την περίπτωση, το είχα το πρόβλημα μόνο με μια ταινία - το Blade Runner σε ματρόσκα 720π. Άλλες ματρόσκες 720π δεν είχαν πρόβλημα.

Εαν η ταινία εχει ηχο DTS δεν θα ακους απο την TV τιποτα με συνδεση HDMI. Με οπτικη απο τον ενισχυτη ολα ενταξει

Κάτι άλλο που πρόσεξα μόλις τώρα. Οταν είσαι σε thumbnail view δεν πρέπει να σου βγάζει thumbnails με εικόνες απο τα αρχεία; Εμένα μου βγάζει μόνο το αντίστοιχο σηματάκι για κάθε είδος αρχείου. Στα βίντεο πχ δεν έπρεπε να βγάζει το γνωστό κινούμενο thumbnail που παίζει ένα κομμάτι του αρχείου;

Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λειτουργία που αναφέρεται στην παρουσίαση του WD στο site FullHD.gr

Η HDMI έξοδος εμπεριέχει λειτουργικότητα CEC, ώστε να ελέγχεται η συσκευή ακόμη και από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ το WD TV έρχεται και με το δικό του κόμπκατ τηλεχειριστήριο.

Το πήρα κιεγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τίμιο μηχάνημα. Και το σπουδαιότερο, είναι επώνυμο, έχεις ένα background για τον κατασκευαστή εν πάσι περιπτώσι. Εξίσου σημαντικό είναι και το portability. Εξαιορετικά μικρό και ελαφρύ, πάει παντού και εύκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μου ακούγεται σαν κάτι που εξαρτάται από το αρχείο και όχι το "μηχανάκι". Αν ο ήχος είναι ψηφιακός, τότε πράγματι θα δουλέψει αν συνδέσεις το οπτικό με τον ενισχυτή. Αν ο ήχος είναι στέρεο, τότε θα έπρεπε να δουλέψει μέσω του ΗΔΜΙ και από την τηλεόραση. Στην δικιά μου την περίπτωση, το είχα το πρόβλημα μόνο με μια ταινία - το Blade Runner σε ματρόσκα 720π. Άλλες ματρόσκες 720π δεν είχαν πρόβλημα.

Έχεις δίκιο,η ματρόσκα που δοκίμασα ήταν στα 1080π αλλά με dts 5.1,γι'αυτό δεν είχα ήχο,οι άλλες που δοκίμασα στα 720π όντως ήταν οκ.
Αύριο θα πάρω ένα οπτικό να το δοκιμάσω.

Κάτι άλλο που πρόσεξα μόλις τώρα. Οταν είσαι σε thumbnail view δεν πρέπει να σου βγάζει thumbnails με εικόνες απο τα αρχεία; Εμένα μου βγάζει μόνο το αντίστοιχο σηματάκι για κάθε είδος αρχείου. Στα βίντεο πχ δεν έπρεπε να βγάζει το γνωστό κινούμενο thumbnail που παίζει ένα κομμάτι του αρχείου;

Χεχε, ναι όντως έτσι είναι, νομίζω το thumbnail είναι λειτουργικό μόνο στις φωτογραφίες. 'Ενας από τους λόγους που όλοι απενεργοποιούν το thumbnail mode και βάζουν το list mode.

το thumbnail λειτουργει σε συγκεκριμενο τυπο εικονων,αλλα δεν εκατσα να το ψαξω περισσοτερο γιατι βαριεμαι,καποια αρχεια μου βγαζει και καποια αλλα οχι,αν εχετε ορεξη ψαχτε το.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Άλλη περίπτωση ο screen saver. Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου γενικά η οποία αρχικά με απογοήτευσε. Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως δεν το χρησιμοποίησα για πολύ, οπότε υποθέτω πως θα το συνηθίσω κι εγώ με το χρόνο.

απ'οσο ξερω ολα τα μηχανακια τετοιου ειδους εχουν αργη ανταποκριση,δεν ειναι εγγενες προβλημα του συγκεκριμενου.

Δε θέλω να φανώ "κακός" αλλά στο PopCorn Hour A-100 που έχω πάντως, η ανταπόκριση του τηλεκοντρόλ του είναι απλά άψογη καθώς και η κατασκευή και η λειτουργικότητα με πάρα πολλές ευχέρειες από αυτό.
Μια πολύυυ μικρή καθυστέρηση που μπορεί να παρατηρήσει κανείς, είναι μόνο στην διαχείριση του ίδιου του περιβάλλοντος π.χ. όταν πας από το ένα αρχείο στο επόμενο της λίστας (σε μεγάλα folders και με βαριά αρχεία) και όχι στην απόκριση του μηχανήματος από το τηλεκοντρόλ που σημειωτέο, έχει καλές και γωνίες και αποστάσεις ανταπόκρισης.

Η ανταπόκριση του τηλεχειριστηρίου, στο δικό μου WD είναι άμεση!!!!

Μόλις το παρρήγειλα κι εγώ από το plus4you. Στο site λέει παράδωση σε 24 ώρες,για να δούμε αν θα το έχω μέχρι την Παρασκευή!:chinscratch:

Μπα... το παρρήγειλα 31 του δεκεμβρη... και ακομα το περιμένω...

είμαι ακόμα στο στάδιο: Συγκέντρωση Προϊόντων απο τις 2 του γεναρη...

Εγώ πάντως το πήρα χθές απο το Πλαίσιο στην Καλαμαριά 99 ευρό και είχε καμιά 16 κομμάτια.Μου έκανε πραγματικά εντύπωση το πόσο μικρό είναι.

Παιδιά εγώ έφτιαξα ήδη ένα HTPC αλλά δεν έχω κουτί για το σαλόνι, το έστησα σε ένα παλιό απλό κουτί...
τώρα σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 110 για κουτί με imon ή να πάρω ένα WD HD player+ένα μικρό σκληρό με τα ίδια περίπου χρήματα;
προφανώς στην πρώτη περίπτωση το htpc θα παραμεινει ...απλό pc στο δωμάτιο και το WD θα πάρει θέση στο rack...
τι θεωρειτε πιο πρακτικό;

Εγώ το πήρα για τη γυναίκα μου και τελικά ΔΕΝ παίζει. Στο σπίτι έχω στημένο δίκτο με Server (14ΤΒ) γεμάτο ματρόσκες με DTS (πρώτο πρόβλημα) και φυσικά δεν πάιζουν στην TV που θέλει να βλέπει (δεν θέλει στο καλό μας Home Cinema).

Δεύτερο πρόβλημα και μεγαλύτερο έχω ένα σωρό δικά της DVD ριπαρισμένα και με αυτά μεγάλο πρόβλημα μιας και δεν βγάζει μενού και στα iso κολάει στις σειρές στο πρώτο επισόδιο.

Τρίτο πρόβλημα είναι αργό με τις φωτογραφίες που έχουν μεγάλο μέγεθος δηλαδή 4-5 MB η μία. Του έβαλα 2-3 GB φωτογραφίες 10MP και σερνόταν.

Μα τι σκατ... το είπα εγώ άσε με να βάλω ένα PC (που θα το κάνω).

Υ.Γ. Μου διέφυγε και το ότι δεν έχει ethernet και το αστείο είναι ότι έχω πρίζα ethernet εκεί.

Δεν βαριέσαι θα το κάνω δώρο σε κανέναν φίλο.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γύρω στην Τετάρτη θα είμαι σπίτι και θα το δοκιμάσω για να είμαστε σίγουροι. Αν κάποιος το έχει και μπορεί να συνδέσει το ΗΔΜΙ σε προβολέα και τα κόκκινο και άσπρο βύσματα που έρχονται στο πακέτο στην τηλεόραση (ή το ΗΜΔΙ στην τηλεόραση με το ήχο κλειστό και το κοκκινο άσπρο σε έναν οποιοδήποτε ενισχυτή) και δει αν δίνουν ή όχι ήχο όταν παίζει μέσω ΗΔΜΙ πριν από την Τετάρτη, τότε θα έχεις νέα πιο νωρίς.
Μπάμπη,
Το δοκίμασα χθές το βράδυ και δουλεύει. Με άλλα λόγια, όταν συνδέσεις το ΗΔΜΙ, αυτό "κόβει" το composite video (κίτρινο βύσμα) αλλά διατηρεί το σήμα στέρεο ανέπαφο. Συνέδεσα δηλαδή το ΗΔΜΙ με τον προβολέα και το κόκκινο/άσπρο με την τηλεόραση και είχα εικόνα από τον προβολέα και ήχο από την τηλεόραση. Θα στο στείλω και με ΠΜ αλλά το βάζω και εδώ μπας και έχει και κανέας άλλος την ίδια απορία.