Western Digital TV HD Media Player

παιδια για σας.
δοκιμασα να δω την ταινεια "v for vendetta"με
αναλυση 1.78:1 (1920x1080) και μου εβγαλε
μυνημα στη οθονη οτι δε υποστηριζει το φορματ αυτο και με παρεπεμπε για περισσοτερα στα spesifications της συσκευης.
αντιθετα ταινιες 1080p με αναλυση1920x800 παιζουν χωρις προβλημα.ξερει καποιος φιλος γιατι συμβαινει ή πρεπει να στειλουμε mail στην WD?
Υ.Γ.
το μυνημα στην οθονη ειναι το παρακατω
"unable to play the selected file.please refer to the user manual on how to change the file to a sypported format"
στο P.C. παιζει κανονικα.

Last edited:
Εμενα χθες ενω επαιζε ταινια 720p καλλησε με πεταξε στο κεντρικο μενου και
μου εβγαζε οτι ολα τα folder ειναι αδεια .Το εβγαλα απο την μπριζα και οταν το ξαναεβαλα επαιζε κανονικα . Επισης κατι γινεται γιατι καθε μερα η εικονα που βγαζει γινεται και ποιο σκοτεινη .

κατεβασα την ταινια taken με ροη video 9022kbps 1280*544 at 29,970fps m-peg4 visual(divx-4) .την παιζει σθνεχωσ με σπασηματα στην εικονα .εχει κανεισ κατεβασει την ταινια και εχει τα ιδια κοληματα?στον pc παιζει κανονικα

Παρατηρησα το εξης σε πολλους υποτιτλους δεν υπαρχει το γραμμα Α κεφαλαιο στις αρχες των λεξεων, ξερει κανεις κατι?

Τηλεόραση SAMSUNG LE40A856S ,Media player WESTERN DIGITAL WDAVP00BE TV HD, Ηχεία Logitech Z5500. Τέλειο αποτέλεσμα.Σάς στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παρατηρησα το εξης σε πολλους υποτιτλους δεν υπαρχει το γραμμα Α κεφαλαιο στις αρχες των λεξεων, ξερει κανεις κατι?

Είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα.Όταν είναι στην αρχή της λέξεως (Ά) δε το απεικονίζει καθόλου παρα μόνο το τόνο αν δε κάνω λάθος.Το κάνει σε όλα παρόλα τα update που έχουμε κάνει.Μην ανησυχείς.Λίγο το κακό.Επίσης το (δ) και το (θ) το δείχνει κάπως περίεργα.Δε θυμάμαι κάτι άλλο...

παιδια για σας.
δοκιμασα να δω την ταινεια "v for vendetta"με
αναλυση 1.78:1 (1920x1080) και μου εβγαλε
μυνημα στη οθονη οτι δε υποστηριζει το φορματ αυτο και με παρεπεμπε για περισσοτερα στα spesifications της συσκευης.
αντιθετα ταινιες 1080p με αναλυση1920x800 παιζουν χωρις προβλημα.ξερει καποιος φιλος γιατι συμβαινει ή πρεπει να στειλουμε mail στην WD?
Υ.Γ.
το μυνημα στην οθονη ειναι το παρακατω
"unable to play the selected file.please refer to the user manual on how to change the file to a sypported format"
στο P.C. παιζει κανονικα.
Τι καταληξη εχει η ταινια?Η μαλλον τι τυπος αρχειου ειναι?

Οι υπότιτλοι σε τι κωδικοποίηση είναι; Το iso8859-7 και το cp1253 διαφέρουν μόνο στο Ά, που στο cp1253 βγαίνει σαν το σύμβολο της παραγράφου στο word.
Κάποιο λαθάκι στην κωδικοποίηση είναι... Αν μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες, ίσως μπορώ να βοηθήσω περισσότερο...

Ναι, όταν παίζει το αρχείο video, πατάς option και με οκ στην πρώτη επιλογή αρίστερά αλλάζεις μεταξύ των ηχητικών tracks που έχει το αρχείο σου.

Το τσίμπησα το καλωδιάκι, και είδα εχθές 2 ταινιούλες μια χαρά (Body Of Lies και Matrix).

Οι υπότιτλοι ήταν στην αρχή κινέζικα, αλλά μόλις τους έκανα save as utf8 όλα οκ.

Επίσης μου έκανε εντύπωση, οτι αρχικά δεν είχα ήχο, και ήμουν έτοιμος να κάνω την μετατροπή που λέγαμε σε AC3, αλλά μόλις έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις (νομίζω επέλεξα stereo στο wdtv, και είσοδο ήχου στο HDMI1 "από PC", άκουγα κανονικά. Να υποθέσω οτι αυτές οι ταινίες που είδα δεν είχαν DTS, αλλά AC3 από μόνες τους? ή παίζει κάτι άλλο?

Πάντως η ποιότητα όντως τέλεια!!!!:grinning-smiley-043

Λοιπον μετα απο ενα μηνα που το εχω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα.
Η μικρο προβλημα καθυστερησης στους υποτιτλους λυνετε με ενα προγραμματακι sub sync (SubFix 1.1 για mac users).
Xθες παρακολουθουσα το xmen στα 1080p και ειδα καποια σπασιματα στην κινηση.
Εβαλα απο το menu το resolution απο το auto στο 1980x1080p 60hz και μετα η κινηση εδειχνε smoooooothhh. Εχω την samsung 40LEA656 στα 100hz.

Μόλις παρήγγειλα τον συγκεκριμένο player και θέλω να ρωτήσω αν θα παίξει τα avi που έχουν ενσωματωμένους τους υπότιτλους με το aviaddxsub ή παίζει μόνο τα χωριστά αρχεία avi και srt και αν για να γίνει το δεύτερο θα πρέπει να περαστεί νέο firmware το fw_1_01_02

Μόλις παρήγγειλα τον συγκεκριμένο player και θέλω να ρωτήσω αν θα παίξει τα avi που έχουν ενσωματωμένους τους υπότιτλους με το aviaddxsub ή παίζει μόνο τα χωριστά αρχεία avi και srt και αν για να γίνει το δεύτερο θα πρέπει να περαστεί νέο firmware το fw_1_01_02

Μονο .srt και βαλε το firmware οπωσδηποτε...

Παιδιά καλησπέρα. Μόλις το παρέλαβα και έχει το 1.01.01 Με αυτό το software παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt ή χρειάζεται το 1.01.02 ???

Σε κάποια ταινία πάντως που έπαιξα μου έβγαλε μη υποστηριζόμενος υπότιτλος. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλο το thread, αν θέλετε δώστε κάποια απάντηση.

Ευχαριστώ, τα λέμε ...

Παιδιά καλησπέρα. Μόλις το παρέλαβα και έχει το 1.01.01 Με αυτό το software παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt ή χρειάζεται το 1.01.02 ???

Σε κάποια ταινία πάντως που έπαιξα μου έβγαλε μη υποστηριζόμενος υπότιτλος. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλο το thread, αν θέλετε δώστε κάποια απάντηση.

Ευχαριστώ, τα λέμε ...
Σε καθε περιπτωση βαζεις το 1.01.02 αλοιως θα σου βγαζει κινεζικα στους υποτιτλους+ οτι διορθωνει κιαλλα πραματα

Σας ευχαριστώ γιά την απάντηση. Πέρασα το νέο software και όλα δείχνουν ύποπτα ... τέλεια ! Μόνο που τρώει το κεφαλαίο άλφα (μάλλον, εκτός αν φταίει η ταινία).

Και κάτι άλλο : Τι ανάλυση να ρυθμίσω ? Αυτόματη ή την ανάλυση της τηλεόρασης μου ?? (1366Χ768)

Επίσης, υπάρχει περίπτωση η γυναίκα μου να πιστέψει ότι το πήρα πέντε ευρώ ???

Τα λέμε ....

Σας ευχαριστώ γιά την απάντηση. Πέρασα το νέο software και όλα δείχνουν ύποπτα ... τέλεια ! Μόνο που τρώει το κεφαλαίο άλφα (μάλλον, εκτός αν φταίει η ταινία).

Και κάτι άλλο : Τι ανάλυση να ρυθμίσω ? Αυτόματη ή την ανάλυση της τηλεόρασης μου ?? (1366Χ768)

Επίσης, υπάρχει περίπτωση η γυναίκα μου να πιστέψει ότι το πήρα πέντε ευρώ ???

Τα λέμε ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εισαι απαιχτος.......την δικια μου την ειπα οτι το πηρα 99 γιουρα της εδειξα και την αποδειξη και δεν το πιστευε......χαχαχαχαχα.
Το κεφαλαιο α δεν το εμφανιζει οταν ειναι τονισμενο.δεν ειναι προβλημα της ταινιας.
Οσο για την αναλυση θα πειραματιστεις .....ξεκινα με αυτοματο και βλεπεις και τα υπολοιπα οπου σου κατσει.
Να υποθεσω οτι το συνδεσες μεσω hdmi ...

Ρε παιδιά δίνουνε 70 ευρώ γιά τα μαλλιά τους κι εμείς οι πτωχοί δεν τολμάμε να αγοράσουμε ένα γκατζετάκι κι αρχίζει η μουρμούρα και η γκρίνια. Δεν μας καταλαβαίνουνε ...

Στο κραβάτι με άλλη να μας πιάνανε δε θα κάνανε έτσι !

καλησπερα παιδια
οταν μαυριζει η εικονα στο w d και δεν παιζουν οι ταινίες ακόμα και οταν βγαλουμε τον εξωτερικο δίσκο ,τι κανουμε?????