Western Digital TV HD Media Player

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Από ότι είδα στο site της WD, το WD World Edition διαθέτει μία USB θύρα για να συνδέσεις έναν USB εξωτερικό δίσκο (ή drive γενικότερα) προκειμένου να έχεις πρόσβαση και σε αυτόν μέσω του δικτιακού INTERFACE του WD Word Edition. Προφανώς η θύρα του είναι USB HOST. Οπότε ... δεν συνδέεται μέσω της USB απευθείας με το WD TV.

Βασίλης
Ναι , ναι συνονόματε έτσι γράφει στο site ΑΛΛΑ ο WDScott ( αυτός που κάνει την παρουσίαση ντε...) γράφει σε κάποιο ποστ του οτι είναι πιθανόν να γίνει και οτι το κοιτάζουν........

Καλησπέρα σας κι από εμένα. Αφού........κατάφερα και διάβασα με τη μία και τα 701 posts να ζητήσω κι εγώ τη γνώμη σας σε κάτι. Είμαι στη διαδικασία αγοράς τηλεόρασης και είμαι ανάμεσα στις Samsung 40 656 και 756. Οι διαφορές ανάμεσά τους εστιάζονται στα.....περιφερειακά καλούδια κυρίως. Έτσι η 756 έχει είσοδο usb όπου αναπαραγάγει αρχεία βίντεο.
Οπότε πέφτει το δίλημμα 656 + Wd ή 756 μια που η διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 100 ?

Οι δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων της 756 είναι εντελώς βασικές και πολύ κατώτερες του WD TV ή οποιουδήποτε ΝΜΤ.

Εγώ την 656 έχω και είμαι υπερευχαριστημένος. Η 756 υποστηρίζει το H.264 αλλά παίζει μόνο αρχεία avi και MPEG-4, όχι MKV. Αν το ερώτημα που τίθεται είναι 656+WDTV ή 756+USB τότε νομίζω πως η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Αλλά το σωστό ερώτημα για εμένα είναι άλλο. Η διαφορά τιμής της 756 δεν έχει να κάνει τόσο με την αναπαραγωγή βίντεο από το USB. Αφορά κυρίως στη δυνατότητα δικτύωσης της τηλεόρασης. Διαθέτει θύρα LAN που σημαίνει ότι την «καρφώνεις» πάνω στο Router και αυτομάτως μπορείς να παίζεις στην TV τα media αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο PC σου!!! Μεγάλη μαγιά, ωστόσο δυστυχώς το DLNA Application συνεχίζει να υποστηρίζει μόνο τα παρακάτω:

1. Image: JPEG (jpg, jpeg)
2. Audio: MP3 (mp3)
3. Video: MPEG1(mpg, mpeg), MPEG2 PS/TS(mpg, mpeg, trp, ts, tp), divx(mpg, mpeg, avi), MPEG4/H.264 (mpg, mpeg).

Ήμουν ένα κλίκ πριν την αγορά της 756 γιατί η ιδέα του να έχω την TV μου συνδεμένη στο δίκτυο και να παίζω ότι θέλω από το pc με είχε ξετρελάνει. Όμως το να μη μπορώ να παίζω mkv αρχεία είναι ένας συμβιβασμός που με τίποτα δεν θα μπορούσα να αντέξω. Διαλέγεις και παίρνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλά χαριτολογώντας το έγραψα έτσι κι αλλιώς εσένα είχα στο μυαλό μου απο την αρχή και είμαι βέβαιος οτ είδες και το αγκίστρι μη το παίρνεις στραβά κάνουμε και λίγο χαβαλέ...
Μα προφανώς κι εγώ στο χαβαλέ σου απάντησα έτσι! Δεν υπήρξε ούτε ίχνος "παρεξήγησης"!

Na κανω μια ερωτηση ζητωντας προκαταβολικα συγνωμη γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αναφερθει αλλα δεν θα την παλεψω να αρχισω να ψαχνω 700+ ποστς....αρχεια sub παιζει?
ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα. Μιά βοήθεια... Το μηχάνημα είναι άριστο και μου έχει λύσει τα χέρια. Όμως όταν θέλω να συνεχίσω μιά ταινία (avi) από το σημείο που την άφησα μου σπάει τα νεύρα. Έχει πολύ αργό forward και αν έχει σβήσει το μηχάνημα και δεν το έχει κρατήσει στη μνήμη μου σπάει τα νεύρα μέχρι να το φέρω στο σημείο που το άφησα.

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ??

Παιδιά καλησπέρα. Μιά βοήθεια... Το μηχάνημα είναι άριστο και μου έχει λύσει τα χέρια. Όμως όταν θέλω να συνεχίσω μιά ταινία (avi) από το σημείο που την άφησα μου σπάει τα νεύρα. Έχει πολύ αργό forward και αν έχει σβήσει το μηχάνημα και δεν το έχει κρατήσει στη μνήμη μου σπάει τα νεύρα μέχρι να το φέρω στο σημείο που το άφησα.

fast forward και μετα το NEXT

Ναι αν βγαλεις τη μπριζα ξεχναει που σταματησες την ταινια. Για να πας μπροστα γρηγορα FF και μετα NEXT => skip ανα 10λεπτο

Παιδιά σας υπερευχαριστώ, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό. Θα ξεσκονίσω και λίγο το manual.

δηλαδη τα παιζει συμφωνα με το site....και εμενα γιατι δεν μου τους βγαζει τους υποτιτλους;δεν καταλαβαινω...καμια βοηθεια πληζ
υπαρχει καποια προγραμμα να τα κανω srt η που μπορω να βρω υποτιτλους για το full metal jacket?

Τι εννοείς δεν σου τους βγάζει... Αν είναι στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τους βγάζει (σου το λέω από ίδια εμπειρία, όχι θεωρητικά). Μήπως είναι corrupt το αρχείο;

Λες ναναι corrupt? τωρα που το σκεφτομαι μπορει
ναι ειναι στον ιδιο φακελο με ακριβως το ιδιο ονομα οποτε δεν ειναι αυτο

θα ψαξω να τους βρω απο αλλου τι να κανω δεν μπορω χωρις υποτιτλους εστω αγγλικους...αυτον τον π...η τον λοχια τον χανω!!!:BDGBGDB55: