Western Digital TV HD Media Player

Λοιπον εγω το περασα το καινουριο firmware και σας λεω τις πρωτες εντυπωσεις μου .
Ορισμενα αρχεια που εκανε διακοπες ο dts ηχος παιζουν κανονικα .
Στους υποτιτλους δεν αλλαξε τιποτα σε εμφανιση.
Το μηχανημα εχει απελπιστικα αργο στο να παιξει μια ταινια και αν χρησιμοποιησω
ffwd τοτε σχεδον παντα κολλαει .
Οταν κανω εξαγωγη του δισκου πλεον ο δισκος δεν σταματαει να γυριζει πραγμα που συνεβαινε με το προηγουμενο firmware .
Οσο για 1080p/24 ας γελασω καλυτερα που υποστηριζουν οτι το εφταξαν .
Το μηχανημα ζεσταινεται πολυ ενω πριν ηταν απλα χλιαρο .

Εγω παντως περιμενα κατι καλυτερο μετα απο 3 μηνες αναμονης.

Τελος θα παρακαλεσω αν εχει κανεις το προηγουμενο firmware να το ανεβασει ωστε να μπορεσω να το γυρισω

Last edited:
Μα ρε παιδιά και αυτό επίσημο firmware είναι αφού το κατεβάζεις από το επίσημο σάϊτ της western digital

Εγω παντως ξανα εβαλα το προηγουμενο και βρηκα την ησυχια μου.Οσο για τους υποτιτλους αλλαξε σιγουρα η εμφανιση τους και αν τους ειχες και ξεχωριστους μαζι με ενα mkv εκει αρχιζε το πανηγυρι.Αν επαιζε 4-5 δευτερολεπτα τυχερος εισαι.Τα ιδια λενε και σε ξενα site που διαβαζω.Κατα τη γνωμη μου βιαστηκανε να το βγαλουνε και πολλα πραγματα εχουνε γινει χωρις να δοκιμαστουν.

Εγω παντως ξανα εβαλα το προηγουμενο και βρηκα την ησυχια μου.Οσο για τους υποτιτλους αλλαξε σιγουρα η εμφανιση τους και αν τους ειχες και ξεχωριστους μαζι με ενα mkv εκει αρχιζε το πανηγυρι.Αν επαιζε 4-5 δευτερολεπτα τυχερος εισαι.Τα ιδια λενε και σε ξενα site που διαβαζω.Κατα τη γνωμη μου βιαστηκανε να το βγαλουνε και πολλα πραγματα εχουνε γινει χωρις να δοκιμαστουν.

Αν ισχυει οτι λες φιλε μου αλλα και οτι διαβαζω στο εξωτερικο για τη

συγκεκριμενη αναβάθμιση τοτε βραστα.

Αλλα εδω που τα λεμε τι να δοκιμάσουν τους υπότιτλος ? Ειναι δυνατον να

μην το ειδανε ?

Παντως εγω εδω και καιρο εχω βαλει μυαλο και δεν αναβαθμιζω τιποτε πριν

περασει αρκετος καιρος και αφου διαβασω αρκετα θετικα σχολια και μονο

τοτε προχωρω (δε με τρωει ο κωλος μου κατα το κοινο) .

Για normal users παντως με την <καλη> αναβαθμιση το μηχανακι σκιζει.

Μα ρε παιδιά και αυτό επίσημο firmware είναι αφού το κατεβάζεις από το επίσημο σάϊτ της western digital

Επίσημο μεν pre-release δε. Το final δεν βγήκε ακόμα. Αν προσπαθησεις να το βρεις ψαχνοντας στα links του site της WD θα σε βγάζει στο 1.01.02 ακόμα.

Ελπίζω κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά να τους στείλει ενα ...κατάλληλο e-mail

Εντέλει ρε παιδιά πότε θα βγει το τελικό που ελπίζουμε να έχει ποιο σημαντικές αλλαγές από το prerelease.

Αν εξαιρεσουμε οτι συνεχιζει να μην παιζει σωστα 1080/24 κατα τ'αλλα το ιδιο μου φαινεται....δεν ειδα καμια διαφορα η δεν αντιληφθηκα.

ΑΚΥΡΟ!!!!!!Σε αρκετες απο τις ταινιες μου που δεν υπηρχε το παραμικρο προβλημα πλεον παιζει 2-3 λεπτα και κολλαει....για mkv μιλαω.

Βλεπω να ξαναβαζω το προηγουμενο.....μπορει να αλλαχθει ομως σε πιο παλιο απο αυτο που εχει?

Ναι, κατεβαζεις το παλιο firmware και ανοιγεις το wdtv.ver με το notepad και αλλαζεις την εκδοση του firmware σε νεοτερη
VERSION='1.01.02'
LOCATION='wdtv.bin'

Ναι αυτό που λέει ο social ισχυει το έχω κάνει γιατί έβαλα ένα unofficial firmware που δεν μου άρεσε και χρειάστηκε να το γυρίσω πίσω στο αυθεντικό.
Το καλό είναι ότι αφού γίνει η αναβάθμιση από το τροποποιημένο original firmware δεν δείχνει την έκδοση που εσείς του βάλατε στο αρχείο wdtv.ver αλλά την πραγματική έκδοση του firmware που θα του περάσετε.

Π.χ.: αν βάλετε μέσα στο αρχείο

wdtv.ver
VERSION='5.00.00'
LOCATION='wdtv.bin'

και το firmware είναι η έκδοση 1.01.02 τότε μετά το τέλος της αναβάθμισης το μηχάνημα θα λέει ότι έχει μέσα την 1.01.02 και όχι την 5.00.00

Last edited:
ρε παιδια να ρωτησω κατι <<κουφο>> εκμερους φιλου???Εψαξα στο manual αλλα δεν το βρηκα.Μπορει να ρυθμιστει απο την ψηφιακη να συνδεθει με εξωτερικο ντακ....δικαναλο, προς το παρον, χωρις απωκ/τες.Μπορει να παιξει???-bye- thanks

ρε παιδια να ρωτησω κατι <<κουφο>> εκμερους φιλου???Εψαξα στο manual αλλα δεν το βρηκα.Μπορει να ρυθμιστει απο την ψηφιακη να συνδεθει με εξωτερικο ντακ....δικαναλο, προς το παρον, χωρις απωκ/τες.Μπορει να παιξει???-bye- thanks

Μπορεί να συνθεθεί για δικάναλο όμως μόνο ήχο. -bye-

Μπορεί να συνθεθεί για δικάναλο όμως μόνο ήχο. -bye-

Nαι,για δικαναλο λεω και εγω.Δεν ειδα στο manual ρυθμισει για την οπτικη για να βγαζει δικαναλο και οχι πολυκαναλο.Εισαι σιγουρος????Ευχαριστω παντως..

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Nαι,για δικαναλο λεω και εγω.Δεν ειδα στο manual ρυθμισει για την οπτικη για να βγαζει δικαναλο και οχι πολυκαναλο.Εισαι σιγουρος????Ευχαριστω παντως..

υπαρχει ρυθμιση στο μενου που το γυρναει σε στερεο.