Western Digital TV HD Media Player

Εγώ ακούω από ηχεία (άλλο βάσανο αυτό...έχω τα crystal audio THX-3D12 τα οποία θέλουν πολύ ρεύμα για να αποδώσουν σωστά....τέλος πάντων..) αλλά δεν έχει σημασία. Είναι λογικό ότι και η TV είναι συνδεδεμένη με τον ενισχυτή με HDMI. Οπότε.....από όποια ηχεία θέλεις ακούς .

ολα οκ...! αφου αφαιρεσα το optical καλωδιο....
προφανως και το optical και το hdmi τα θεωρουσε digital (επιλογη στο μενου) και ειχα ηχο μονο απο την optical...???

συνδεσμολογια wdtv σε denon 3808 (με hdmi καλωδιο και μονο) και απο εκει σε sony tv tav-l1
mission accomplished !

thanks onlineN !

ολα οκ...! αφου αφαιρεσα το optical καλωδιο....
προφανως και το optical και το hdmi τα θεωρουσε digital (επιλογη στο μενου) και ειχα ηχο μονο απο την optical...???

συνδεσμολογια wdtv σε denon 3808 (με hdmi καλωδιο και μονο) και απο εκει σε sony tv tav-l1
mission accomplished !

thanks onlineN !

Αντε...τώρα και με καλά ηχεία ( ανάλογα με τον πολύ καλό ενισχυτή σου.....)

Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Σκέφτομαι να πάρω τον WD και θα ήθελα να το συνδέσω με το HTS 8100 της philips αλλά το δεύτερο δεν έχει οπτική ίνα παρά μόνo coaxial έξοδο για ήχο.
Ερώτηση 1η : Υπάρχει μετατροπέας από coaxial σε οπτική?
Ερώτηση 2η : Αν ναι θα παίζει κανονικά ο ήχος ή θα έχω τίποτα προβλήματα που αναφέρονται πιο πάνω.
Thnx a lot
Χρειαζεται απαραιτητα οπτικης ινας υποδοχη κι οχι coaxial.Δε νομιζω να υπαρχει μετατροπεας...

Αντε...τώρα και με καλά ηχεία ( ανάλογα με τον πολύ καλό ενισχυτή σου.....)

ειχα πενταδα Audio Spectrum.. τα 4 εφυγαν... οπως θα φυγει και ο denon αργα ή γρηγορα... φυσικα θα τον αντικαταστησω παλι με denon....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38423

Χρειαζεται απαραιτητα οπτικης ινας υποδοχη κι οχι coaxial.Δε νομιζω να υπαρχει μετατροπεας...

Φυσικά και υπάρχουν μετατροπείς.

Παλιότερα είχα πετύχει σε τοπικό μαγαζί ηλεκτρονικών.

Τα γνωστά μαγαζιά (Κατουμάς κτλ.) πρέπει να έχουν.

Ψάξε και στο Google για coaxial to toslink converter.

Για όποιον πιάνουν τα χεράκια του:

Μπορείτε να πάρετε coaxial spdif (σε TTL στάθμη +5V) από την υποδοχή της Toslink. Θέλει άνοιγμα το κουτί βέβαια ...

Άλλη λύση είναι η κατασκευή TTL converter του Elliot (esp projects).

Επίσης, έχω έναν μετατροπέα στο συρτάρι που μου περισσεύει ..

"Media library compilation requires more storage space: [381 MB]"
Ξέρουμε κάτι επ´αυτού;
Το "έβγαλε" μόλις του "κόλλησα" πάνω ενα HDD με άλμπουμ μουσικής. (Πολλά files μέσα σε άλλα files).

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

"Media library compilation requires more storage space: [381 MB]"
Ξέρουμε κάτι επ´αυτού;
Το "έβγαλε" μόλις του "κόλλησα" πάνω ενα HDD με άλμπουμ μουσικής. (Πολλά files μέσα σε άλλα files).

Απο προσωπικη εμπειρά στον 640 δισκο που εχω θελει τα 5 ελευθερα, μου ετυχε να εχω 3 ελευθερα και να παρω το ιδιο μυνημα.

Προφανως χρειαζεται χωρο για να κανει τη δικη του βαση μεσα στον δισκο το WDTV.

Στους 1τερα που εχω δε γεμισαν ακομα για να σου πω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Απο προσωπικη εμπειρά στον 640 δισκο που εχω θελει τα 5 ελευθερα, μου ετυχε να εχω 3 ελευθερα και να παρω το ιδιο μυνημα.

Προφανως χρειαζεται χωρο για να κανει τη δικη του βαση μεσα στον δισκο το WDTV.

Στους 1τερα που εχω δε γεμισαν ακομα για να σου πω.

:SFGSFGSF::worshippy::ernaehrung004::music-smiley-005::ADFADF1::worshippy:
Καλημέρα όλη μέρα. Θα 'χω να λέω στους φίλους μου (κανείς μας δεν το υποψιάστηκε).

Υ.Γ. Περιμένω και το άλλο θέμα, αν κάτι έχεις. Το να "ανοίξω/ουμε" το κώδικα και να "σκαλίσω/ουμε" απαγορευτηκε δια ροπάλου".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

:SFGSFGSF::worshippy::ernaehrung004::music-smiley-005::ADFADF1::worshippy:
Καλημέρα όλη μέρα. Θα 'χω να λέω στους φίλους μου (κανείς μας δεν το υποψιάστηκε).

Υ.Γ. Περιμένω και το άλλο θέμα, αν κάτι έχεις. Το να "ανοίξω/ουμε" το κώδικα και να "σκαλίσω/ουμε" απαγορευτηκε δια ροπάλου".

Τελειώνω ενα μικρό τεστ με καποιες απο αυτες και θα επανερθω.

Δυστυχως δε μου εχει ερθει ακομα το wireless usb και ώς εκ τουτου θα εχω μονο ενσύρματο δικτυο τεσταρισμενο.

Αν προλάβω μεσα στο Σ/Κ θα το ανεβασω ... αλλιως το αλλο Σ/Κ

Παντως για να μη σας κραταω και σε αγωνία εχω καταληξει στο παρακατω .

Code:
http://rapidshare.com/files/235994304/BillyVan_mod_final_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2.zip
μεσα εχω και ενα μικρο readme.

θα προσπαθησω να γραψω αυριο η την Κυριακή περισσοτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δυστυχως δε μου εχει ερθει ακομα το wireless usb και ώς εκ τουτου θα εχω μονο ενσύρματο δικτυο τεσταρισμενο.

Code:
http://rapidshare.com/files/235994304/BillyVan_mod_final_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2.zip

Πολύ κατατοπιστικό το readme σου. Θα το τσεκάρω και 'γω το ΣΑΚΥ και τα λέμε Κυ απόγευμα online.
TNX!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Code:

Oπωσδηποτε φιλε , περιμενουμε νεωτερα σου.Αν καταλαβα καλα απλα βαζεις τα 3 αρχεια στο root του σκληρου δισκου (το bin το ver και το osdModv021.app.bin ?)
Δεν χρειαζεται να φορμαρεις το δισκο σε ext2 ή ext3 για να παιξει? Παιζει και σε NTFS ?
Αν το wifi stick στο αναγνωρισει πες μας ποιο ειναι και απο που το αγορασες για να προμηθευτουμε το ιδιο.Μετα απο οτι ειδα στο site θελει και ενα ψιλο-configuration (dhcp , ssid κτλπ).Ενημερωσε μας αν λειτουργει και τι εκανες σε ενα νεο readme..

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συγνώμη αν η απάντηση έχει δωθεί σε προηγούμενο ποστ (είναι πάρα πολλά 1500+ για να διαβαστούν όλα!).
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ενσωματώνει σε avi τους υπότιτλους και να εμφανίζονται κανονικά με το τελευταίο firmwire? Έχω στραβωθεί έτσι πως παιρνάνε γρήγορα. Υπάρχει ή πρέπει να κάνω downgrade & αν ναι σε ποιά έκδοση?
(Πάντως τα thumbnails του τελευταίου firmwire με βολεύουν πολύ για να επιλέγουν cartoon τα παιδιά μου).