Western Digital TV HD Media Player

Σε ευχαριστω onlineN, για το προγραματακι.

Το WD ειναι συνδεδεμενο με οπτικη στον AV ενισχυτη,
αλλα και με RCA stereo για analog.

Το προβλημα παρουσιαζεται σε μερικες ταινιες mkv οπως...

>>>The Dark Knight 1080p<<<

Μορφοποίηση : AC-3
Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3
CodecID : A_AC3
Duration/String : 2h 32mn
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 640 Kbps
Κανάλι(α) : 6 κανάλια

>>> 300 720p <<<

Duration/String : 1h 56mn

Underworld.Rise.of.the.Lycans.720p

Duration/String : 1h 32mn

Last edited:
Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμερωπίζω με το νέο firmware είναι όταν ανοίγω την συσκευή. Τα 2 φωτάκια της δεν ανοίγουν αμέσως με αποτέλεσμα την πρώτη
φορά, νόμισα ότι δεν την ανοιξα και ξαναπάτησα το κουμπί και την έκλεισα πάνω που αργοπορημένα άνοιγε. Αντιθέτως τώρα η καθυστέρηση που έκανε στο scanning όταν άνοιγε μειώθηκε στο ελάχιστο. Το έχει κάνεις άλλος το σύμπτωμα αυτό ?

Στο δικο μου γενικως υπαρχει μια αργοπορεια, οσον αφορα το scanning των δεδομενων, πολλες φορες εχει τυχει ο εκνευρισμος μου να κανει power off/on
για να λυθει το θεμα ταχιστα! Σε αντιθεση με φιλο ο οποιος αγορασε μια νεοτερη εκδοση WD μολις κουμπωσει το σκληρο, το scanning ειναι θεμα δευτερολεπτων!

Σε ευχαριστω onlineN, για το προγραματακι.

Το WD ειναι συνδεδεμενο με οπτικη στον AV ενισχυτη,
αλλα και με RCA stereo για analog.

Το προβλημα παρουσιαζεται σε μερικες ταινιες mkv οπως...

>>>The Dark Knight 1080p<<<

Duration/String : 2h 32mn

>>> 300 720p <<<

Duration/String : 1h 56mn

Underworld.Rise.of.the.Lycans.720p

Duration/String : 1h 32mn

Το The Dark Knight 1080p το είδα τυχαια προχθες χωρις κανενα προβλημα ηχου. Συνδεση μονο οπτικη με ενισχυτη AV. Τα αλλα δυο εργα δεν τα εχω δει για να σου πω

Στο δικο μου γενικως υπαρχει μια αργοπορεια, οσον αφορα το scanning των δεδομενων, πολλες φορες εχει τυχει ο εκνευρισμος μου να κανει power off/on
για να λυθει το θεμα ταχιστα! Σε αντιθεση με φιλο ο οποιος αγορασε μια νεοτερη εκδοση WD μολις κουμπωσει το σκληρο, το scanning ειναι θεμα δευτερολεπτων!

Μην βαλεις library mode στα settings

Πολυ καλο το 1.2.10
2 πραγματα μου εκαναν μεγαλη εντυπωση , οι σωστοι υποτιτλοι - τυπου dvd - που φαινονται ακομα και σε ασπρο φοντο της ταινιας , η ακριβεια στην χρονικη απεικονιση , τους δοκιμασα παραλληλα και με hard και πανε κοπια και τελος το γρηγοροτερο μενου απο θεμα αποκρισης.

Και νομιζω οτι καπου εδω θα τελειωσει το πανηγυρι με τα updates και τα νεα features , αντε να διορθωσουν καποια πραγματατακια για το DTS και τις ματροσκες και τελος.
Τα υπολοιπα features μαλλον θα τα βαλουν στο WDTV2 που ακολουθει (διαβασα καπου κ για ethernet support..)
Για να δουμε τι θα δουμε απο δω και περα..

Καλημέρα!Με την 2.10 που έβαλα μόλις το πήρα,είδα την ταινία Australia και παρατήρησα πως οι υπότιτλοι περνούσαν γρήγορα κ δεν προλάβαινα να τους διαβάσω.Επίσης,θά'θελα να ξέρω αν μετακινούνται προς τα'πάνω,γιατί όταν ανοίγω την εικόνα χωρίς τις μαύρες μπάρες,εξαφανίζονται και οι υπότιτλοι.Υπάρχει τρόπος να μετακινηθούν?Ευχαριστώ...

Τι εννοείς, ανοίγεις την εικόνα; Αν η τηλεόρασή σου είναι 16:9, ρύθμισε αναλόγως το μηχανάκι και οι υπότιτλοι θα είναι μέσα στην εικόνα...

Επισης τσεκαρε αν οι υποτιτλοι σου ειναι σωστα χρονισμενοι...δες στα ποσα fps ειναι η ταινια που εχεις κατεβασει και για ποσα fps ειναι το srt που εχεις κατεβασει.
Mε το vobsub μπορεις να τους χρονισεις αν χρειαζεται, αλλα το καλυτερο ειναι να κατεβαζεις τους υποτιτλους της διανομης που εχεις ηδη κατεβασει (πχ aXXo)

Φίλε JL η τηλεόρασή μου είναι πλάσμα κ για να την προφυλάξω χρησιμοποιώ το zoom,για να παρακολουθώ σε πλήρη οθόνη,χωρίς τις μαύρες μπάρες.Γι'αυτό ρώτησα αν μετακινούνται οι υπότιτλοι πιό πάνω,ώστε να φαίνονται...Διαπίστωσα πως τελικά απο λάθος είχα βάλει την 1.2.07 κ επανόρθωσα με την 1.2.10 κ οι υπότιτλοι τώρα διαβάζονται άνετα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Το The Dark Knight 1080p το είδα τυχαια προχθες χωρις κανενα προβλημα ηχου. Συνδεση μονο οπτικη με ενισχυτη AV. Τα αλλα δυο εργα δεν τα εχω δει για να σου πω

Εγώ έχω δει και τα 3 χωρίς προβλήματα. Η δική μου σύνδεση βέβαια είναι με HDMI... Τα 720άρια δεν δικαιολογείται να έχουν σπασίματα έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω...Τα δεδομένα των ταινιών δεν δίνουν κωδικοποιήσεις για τις οποίες έχουν στο παρελθόν αναφερθεί προβλήματα με το WDTV. Δεν ξέρω να σε βοήθήσω εγώ . Ισως κάποιος άλλος από τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία ίσως. Μήπως το mkv έχει πρόβλημα? Ο ενισχυτής? Το έχεις δοκιμάσει με σύνδεση HDMI?

Παιδιά μολις πήρα και εγώ ένα WDTV. Του έβαλα το τελευταίο firmware και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
¨Ενα ερώτημα μόνο να κάνω. Παρατήρησα ότι ακόμα και όταν το έχω κλειστό τόσο αυτό όσο και ο σκληρός συνεχίζουν να ζεματάνε που σημαίνει ότι συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια!!! Είναι αυτο φυσιολογικό? και πως το αντιμετωπίζετε? Είναι πολύ ενοχλητικό να το βγάζεις από την πρίζα κάθε τόσο νομίζω.

Εγώ το μόνο πρόβλημα που αντιμερωπίζω με το νέο firmware είναι όταν ανοίγω την συσκευή. Τα 2 φωτάκια της δεν ανοίγουν αμέσως με αποτέλεσμα την πρώτη
φορά, νόμισα ότι δεν την ανοιξα και ξαναπάτησα το κουμπί και την έκλεισα πάνω που αργοπορημένα άνοιγε. Αντιθέτως τώρα η καθυστέρηση που έκανε στο scanning όταν άνοιγε μειώθηκε στο ελάχιστο. Το έχει κάνεις άλλος το σύμπτωμα αυτό ?

μια απο τα ιδια και εγω.... αργει στο start up
εκανα και reset μετα το update γιατι δεν εβλεπε σκληρο με τιποτα... αφου εκανα ξυπνησε και τον βλεπει πλεον και εχω την εντυπωση και πιο γρηγορα...

Παιδιά μολις πήρα και εγώ ένα WDTV. Του έβαλα το τελευταίο firmware και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
¨Ενα ερώτημα μόνο να κάνω. Παρατήρησα ότι ακόμα και όταν το έχω κλειστό τόσο αυτό όσο και ο σκληρός συνεχίζουν να ζεματάνε που σημαίνει ότι συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια!!! Είναι αυτο φυσιολογικό? και πως το αντιμετωπίζετε? Είναι πολύ ενοχλητικό να το βγάζεις από την πρίζα κάθε τόσο νομίζω.

Μονο η ενοχλητικη λυση υπαρχει αυτη τη στιγμη.....κι εγω παντα στο τελος τα αποσυνδεω ολα, γιατι αλλιως ειναι σαν τοστιερα

Κι εγώ διαπίστωσα ένα πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας ήχου σε μια ματρόσκα. Πιο συγκεκριμένα δοκίμασα την ταινία Top Gun σε 1080p αλλά η εικόνα έτρεχε πιο γρήγορα από τον ήχο. Αν το έτρεχα λίγο (2χ, 4χ) και το ξαναγύριζα στην κανονική ταχύτητα δούλευε σωστά για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.

Επίσης βλέπωντας το quantum of solace πάλι σε 1080p σε κάποιο σημείο άρχισε τα πηδήματα, τα οποία σταμάτησαν με τον προαναφερόμενο τρόπο (αυτή τη φορά δεν επανέρχεται το πρόβλημα).

Ξέρει κανείς τί συμβαίνει;

Οι εντυπωσεις μου μετα απο το "Knowing" στα 1080p (10Gb) που ειδα χθες βραδυ
με το νεο update.
1) Ο συνχρονισμος των υποτιτλων ητανε μια χαρα. Δεν χρειαστηκε να κανω sync
με το προγραμματακι που εκανα μεχρι τωρα.
2) Η ταινια σε 2 σημεια αρχισε να κανει "slow motion-down frame".
To καλο ειναι οτι απλα εκανα stop και play αμεσος και δεν συνεχισε το προβλημα.
Εχω μια αισθηση οτι δεν φταιει το update αλλα η υπερβολικη ζεστη που δημιουργειται.
Ειχα το ιδιο προβλημα με το MacPro που εβλεπα περσι το καλοκαιρι HD ταινιες.
3)O ηχoς (DTS) κανενα προβλημα...
4)H ταινια.... τρελη μουφα!!!! :D

Ξενέρωσα.... cancel download

Nαι φιλε μου .... ΜΑΚΡΙΑ... ;)
Και μαλιστα ουτε το HD το σωζει.... κανενα οπτικο ενδιαφερων!!
Eκτος απο 10 λεπτα στις 2 ωρες....

Πιο συγκεκριμένα δοκίμασα την ταινία Top Gun σε 1080p αλλά η εικόνα έτρεχε πιο γρήγορα από τον ήχο.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα μετα απο καποιο pause που εκανα.
Η λυση που βρηκα ειναι να γυρισω απο το χειριστηριο του ηχοσυστηματος μου
απο digital(dts) σε analog και ξανα πισω σε digital και ηρθε στα ισα του.
Eιναι η δευτερη φορα που μου το κανει ειδικα αν το ζαλιζεις πολυ με stop/pause
/FF.

Οι εντυπωσεις μου μετα απο το "Knowing" στα 1080p (10Gb) που ειδα χθες βραδυ
με το νεο update.
1) Ο συνχρονισμος των υποτιτλων ητανε μια χαρα. Δεν χρειαστηκε να κανω sync
με το προγραμματακι που εκανα μεχρι τωρα.
2) Η ταινια σε 2 σημεια αρχισε να κανει "slow motion-down frame".
To καλο ειναι οτι απλα εκανα stop και play αμεσος και δεν συνεχισε το προβλημα.
Εχω μια αισθηση οτι δεν φταιει το update αλλα η υπερβολικη ζεστη που δημιουργειται.
Ειχα το ιδιο προβλημα με το MacPro που εβλεπα περσι το καλοκαιρι HD ταινιες.
3)O ηχoς (DTS) κανενα προβλημα...
4)H ταινια.... τρελη μουφα!!!! :D

Tην ειδα και σε 720π και σε 1080π με dts ηχο
στα 1080 ειχα προβλημα και σε ηχο και σε εικονα
στα 720π μια χαρα
Η ρυθμιση resolution στο WD ειναι στο Auto
Η ταινια ειναι ταινιαρα σε οτι αφορα τα special effects

ΥΓ θα ειναι χρησιμο να θυμηθουμε τις παρατηρησεις που εχουν γινει απο τους Mods σχετικα με αναφορες στο θεμα κατεβασματος ,και να το σταματησουμε