Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Ρε παιδιά τί έγινε? Παρασκευή σήμερα και δεν το έφερε πάλι κανείς?

Κι εμένα η παράδοση που ήταν να γίνει χτες από την Msystems αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα.....

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε Bit torrent client sto WD ή στο Xtreamer ?

Από όσα έχω διαβάσει στον ιστό δεν έχω συναντήσει πουθενά να αναφέρεται κάτι τέτοιο, ακόμα και για τα 2 μηχανήματα αυτά!

Η WD δεν υπαρχει περιπτωση να δωσει επισημα τετοια δυνατοτητα. Μπορει να γινει απο καποιον τριτο, αλλα και παλι δυσκολο.
Για το Xtreamer το ειχαν ανακοινωσει αρχικα, επειδη αντεγραψαν τα χαρακτηριστικα απο τα ΝΜΤ, χωρις να ξερει κανεις με αυτους ποτε και τι θα κανουν. Αυτη τη στιγμη τους διατρεχει ενας πανικος με την κυκλοφορια του Live (οπως και τους egreat, popcornhour και λοιπους) και δε νομιζω οτι θα ασχοληθουν με κατι τετοιο.
Τα ΝΜΤ ειναι τα μονα που εχουν αυτη τη στιγμη αυτη τη λειτουργια (ενας απο τους λογους που δεν αλλαζω player).
Γενικα αυτο που ισχυει με τα player αυτα ειναι, αν δεν κανει κατι τωρα, δεν ξερεις ποτε και αν θα το κανει. Αν το παρεις και καθεσαι να περιμενεις να το δωσουν, θα βγουν τα επομενα μοντελα και θα περιμενεις ακομα...

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εγώ πάλι θα έλεγα από τέλος εβδομάδας για να είσαι σίγουρος.

Περιμένω κι εγώ να κυκλοφορήσει από αξιόπιστο κατάστημα για να το αγοράσω. Αν το συνδυάσω με σκληρό δίσκο Western Digital Elements 1TB πιστεύετε ότι είναι καλή λύση; Η σειρά 2,5' της WD είναι εμφανίσιμη αλλά φτάνει μέχρι 750GB με διπλή τιμή ανά MB.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/D...HDD-3-5inches-WDE1UBK10000E-WDE1UBK10000E.htm

Εγώ πάλι προτίμησα να αγοράσω κάτι σαν αυτό και αυτό γιατί σκέφτομαι να μπορώ να βάλω τα πάντα(1 Σκληρούς δίσκους, memory cards κ.τ.λ.) πάνω στο μηχάνημα.

Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να μην αναγνωρίσει τους δίσκους - memory cards το wd hd tv live.

Τι μας νοιάζει για το lazer του hard disk που έχει συνδέσει το άτομο με το wd hd tv live.

Το wd hd tv live δεν έχει απολύτως κανένα lazer αφού δεν διαβάζει τίποτα απλά αποκωδικοποιεί την ταινία και την μεταφέρει στη τηλεόραση μέσω της hdmi θύρας.

Last edited:

ουπς σορυ λαθος.παντως με εξωτερικο σκληρο εστω τα τρωει τα κολληματα οταν παιζει αρχεια mkv

ουπς σορυ λαθος.παντως με εξωτερικο σκληρο εστω τα τρωει τα κολληματα οταν παιζει αρχεια mkv

Εγώ στο δικό μου με mkv αρχεία μέχρι 7gb δεν έχω κανένα θέμα, με σύνδεση με έναν wd 500gb mybook usb. Μπρος-πίσω κανονικά σε όλες τις ταχύτητες.

Δευτέρα σήμερα 26/10...

Κανένα νέο έχουμε? Το έφερε κανείς? Το δίνει κανείς ετοιμοπαράδοτο να πάμε να το τσιμπήσουμε? Αν μάθει κάποιος ας μας το πει ASAP!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Στο e-shop εξαντλήθηκε γ@μω την τρέλα μου...
Polakis γιατί πότε ήρθε στο e-shop για να εξαντληθεί? Καταφερε να το αγοράσει κανείς από e-shop ώστε να δούμε ότι όντως το είχε φέρει?
Μάλλον σε δουλεύουν φίλε μου καθότι δεν το φέρανε ποτέ αφού τέλος εβδομάδας με αρχές άλλης έρχεται σε όλη την Ελλάδα.

ρε ηρεμηστε!
Ειπαμε σε λιγο μονο τα περιπτερα δεν θα το πουλανε...
Και συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο.

Ξέρεις το e-shop δεν είναι το μοναδικό κατάστημα που θα το πουλάει από αρχές της άλλης εβδομάδας και ευτυχώς δεν είναι το κατάστημα που θα το έχει ποιο φτηνά από τα άλλα καθότι το e-shop το πούλαγε κοντά στα 130 ευρώ αν θυμάμαι καλά ενώ τα αλλά θα το πουλάνε κοντά στα 120 ευρώ οπότε...

Εγώ δεν είπα ότι θα το πάρω από eshop απλά ψάχνω να βρω ποιός το δίνει, πόσο το δίνει και αν εξαντλήθηκε. Ενημέρωση κάνω...