Καποιοσ που εχει κανει δικτυο μεταξυ wdlive και λαπτοπ κανει ενσωματωση των υποτιτλων οταν το αρχειο ειναι αποθηκευμενο στον υπολογιστη????????
Ναι κανονικα, αρκει να έχει ιδια ονομασια με την ταινια και να είναι στον ιδιο φακελο.
Καποιοσ που εχει κανει δικτυο μεταξυ wdlive και λαπτοπ κανει ενσωματωση των υποτιτλων οταν το αρχειο ειναι αποθηκευμενο στον υπολογιστη????????
Στον ιδιο φακελο το εχω το αρχειο μαζι με αλλα αρχεια (επεισόδια σειράς ) οπου καθε επεισόδιο περνει το ιδιο ονομα με τους υποτιτλους αλλα δεν φαινονται πουθενα ποτε στο μενου subtitles του wdlive .Οταν τον φακελλο τον εχω στο σκληρο που ειναι πανω στο wdlive κανενα προβλημαΝαι κανονικα, αρκει να έχει ιδια ονομασια με την ταινια και να είναι στον ιδιο φακελο.
Στον ιδιο φακελο το εχω το αρχειο μαζι με αλλα αρχεια (επεισόδια σειράς ) οπου καθε επεισόδιο περνει το ιδιο ονομα με τους υποτιτλους αλλα δεν φαινονται πουθενα ποτε στο μενου subtitles του wdlive .Οταν τον φακελλο τον εχω στο σκληρο που ειναι πανω στο wdlive κανενα προβλημα
Γεια σας φιλοι και χρονια πολλα.Εχω δημιουργησει ενα δικτυο μεταξυ wd live ,popcorn a-110,laptop και εχω το εξης προβλημα με τους υποτιτλους οταν επιλεγω να αναπαραγω στην τιβι μια ταινειαη οποια βρισκεται στο λαπτοπ ή σε σκληρο συνδεμενο πανω στο λαπτοπ με ξεχωριστους υποτιτλους με το popcorn δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και η ενσωματωση γινεται κανονικα υπαρχει αλλωστε γι'αυτο και το i-home το οποιο ειναι γι'αυτη την δουλεια.Με το wd live τωρα ναι μεν πρεπει πρωτα να κανω share οσες ταινειες θελω να βλεπει αλλα οσες βλεπει δεν μπορει να κανει ενσωματωση υποτιτλων δεν βλέπει καθολου τους υποτιτλους ουτε απο το λαπτοπ ουτε απο το popcorn .Υπαρχουν βεβαια και μερικου φακελοι οι οποιοι τους κανω share με δεξι κλικ αλλα ττο περιεχομενο δεν φαινεται μεσω wd live.
Να και ένα δωράκι απο μια μέρα πριν το 2010 απο την Wd:
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
Release 1.04.17 (12/30/10)
* Resolved USB keyboard response time.
* Resolved crashing when hot plugging USB keyboard.
* Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime.
* Resolved slow exiting from Flingo app.
* Resolved inability to add to Deezer playlist.
* Resolved Facebook not providing upload option.
* Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly and YouTube.
General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs
Αντε μπας και δούμε κανα firmware απο b-rad μεριά που να βασίζεται σε αυτό...
Ξέρετε κάτι βρε παιδια? Ολοι αυτοί....που κατέληξαν να μας γίνουν απαραίτητοι επειδή "βαριούνται" οι κατασκευαστές να έχουν φαντασία δεν έχουν καμμία υποχρέωση απέναντι στις πιέσεις μας. Οτι κάνουν ή έκαναν το κάνουν από hobby και μεράκι. Κάντε και κανένα donation ντε. Πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος ? Πότε να προλάβει να απαντήσει σε τόσα μυνήματα? Να φτιάξει αναβαθμίσεις και να τις εξελίξει ? Το κουμπάκι Donate πάνω δεξιά ....αυτό το νόημα έχει. 3 ευρώ να κάνουν το 5% των χρηστών θα βάλει τον ποπό του κάτω και θα τα κάνει γρήγορα. Αλλιώς .....πρέπει να βγάλει και τα προς το ζειν ο άνθρωπος .
Χωρια το 23,976fps που πηγε περιπατο (μονο 24,000 και αμα σας αρεσει).
Τα έχουμε πει άπειρες φορές ρε φίλε ότι το xtreamer με το realtek chipset του είναι πολύ ποιο αδύνατο σε δύναμη απ' ότι το wd tv live με το sigma tech chipset του.Με αυτό τι έχει γίνει ?
Παρατηρώντας την κίνηση σε panasonic plasma δεν κατάλαβα τον γνωστό "λόξυγγα" των 39sec ενώ αντίθετα σε Realtek (Xtreamer) με είχε ενοχλήσει
Πάντως τελευταία χαλάνε διάφορα και αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε παλαιότερη b-rad (αφού ξαναείδα ότι ταινία είχα σε TrueHD)
Τα έχουμε πει άπειρες φορές ρε φίλε ότι το xtreamer με το realtek chipset του είναι πολύ ποιο αδύνατο σε δύναμη απ' ότι το wd tv live με το sigma tech chipset του.
Επομένως είναι λογικό να εχεις σπασίματα κ.τ.λ. με το xtreamer ενώ με το wd tv live να ΜΗΝ εχεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.