Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καποιοσ που εχει κανει δικτυο μεταξυ wdlive και λαπτοπ κανει ενσωματωση των υποτιτλων οταν το αρχειο ειναι αποθηκευμενο στον υπολογιστη????????

Ναι κανονικα, αρκει να έχει ιδια ονομασια με την ταινια και να είναι στον ιδιο φακελο.

Ο τελευταίος B-Rad ειναι πολύ πιο σταθερός στα δικτυακά θέματα κατα τη γνώμη μου σε σχεση με το original fw. Ομως δεν περναει στην εξοδο True HD ήχο. Μηπως κανω κατι λαθος?

Και η τελευταια b-rad fw 0.4.5.1 είναι πάλι βασισμένη στην επίσημη 1.02.21 και ΟΧΙ στην νεότερη 1.04.10 γιατί απ' ότι λέει ο b-rad δεν είναι σταθερή όπως η 1.02.21.

Καλημέρα σε όλους. Όπως είπα και χθές παρέλαβα το TV Live με φιραμςαρε 1.02.21. Το σύνδεσα με HDMI->DVI καλώδιο στην LG RZ-42PX11 και με optical στον home cinema αλλά δεν έμεινα εικονοποιημένος από την εικόνα των menu. Βάζω το HDMI σε 1080ι και τρέχω ταινία 480p. Στην τηλεόραση μου δείχνει ανάκυση 640χ480 και η καλύτερη εικόνα που έχω δεί στην LG και ήχος Dolby Digital 5.1. Κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο firmware. Πολύ καλύτερη εικόνα στο menu , το HDMI auto καταλαβαίνει ότι η LG μέχρι 1080i φτάνει και τρέχω την ταινία και στην LG δείχνει 1080i.

Κάνει upscaling ο Player ?
Επίσης έχει κάποια επιλογή να αυξάνει το outpout της εντασής ?

Γενικά είναι καλύτερο το αποτέλεσμα από ότι περίμενα και είμαι έτοιμος να δω την πρώτη μου HD ταινία σήμερα το απόγευμα.

Ναι κανονικα, αρκει να έχει ιδια ονομασια με την ταινια και να είναι στον ιδιο φακελο.
Στον ιδιο φακελο το εχω το αρχειο μαζι με αλλα αρχεια (επεισόδια σειράς ) οπου καθε επεισόδιο περνει το ιδιο ονομα με τους υποτιτλους αλλα δεν φαινονται πουθενα ποτε στο μενου subtitles του wdlive .Οταν τον φακελλο τον εχω στο σκληρο που ειναι πανω στο wdlive κανενα προβλημα

Στον ιδιο φακελο το εχω το αρχειο μαζι με αλλα αρχεια (επεισόδια σειράς ) οπου καθε επεισόδιο περνει το ιδιο ονομα με τους υποτιτλους αλλα δεν φαινονται πουθενα ποτε στο μενου subtitles του wdlive .Οταν τον φακελλο τον εχω στο σκληρο που ειναι πανω στο wdlive κανενα προβλημα

Μιλαω για υποτιτλους .srt και με τον τροπο που λεω σιγουρα δουλευουν μεσω δικτυου , τους βλεπω κανονικα στο μενου subtitles του live.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γεια σας φιλοι και χρονια πολλα.Εχω δημιουργησει ενα δικτυο μεταξυ wd live ,popcorn a-110,laptop και εχω το εξης προβλημα με τους υποτιτλους οταν επιλεγω να αναπαραγω στην τιβι μια ταινειαη οποια βρισκεται στο λαπτοπ ή σε σκληρο συνδεμενο πανω στο λαπτοπ με ξεχωριστους υποτιτλους με το popcorn δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και η ενσωματωση γινεται κανονικα υπαρχει αλλωστε γι'αυτο και το i-home το οποιο ειναι γι'αυτη την δουλεια.Με το wd live τωρα ναι μεν πρεπει πρωτα να κανω share οσες ταινειες θελω να βλεπει αλλα οσες βλεπει δεν μπορει να κανει ενσωματωση υποτιτλων δεν βλέπει καθολου τους υποτιτλους ουτε απο το λαπτοπ ουτε απο το popcorn .Υπαρχουν βεβαια και μερικου φακελοι οι οποιοι τους κανω share με δεξι κλικ αλλα ττο περιεχομενο δεν φαινεται μεσω wd live.

Αν πας απο το "Network shares" (samba) εξωτερικοι υποτιτλοι .SRT και αρχεια .ISO υποστηριζονται κανονικα, αλλα μπορει να μην εχεις καλες ταχυτητες.

Απο το "Media Servers" (DLNA) και εγκαθιστωντας ενα προγραμμα οπως το TVersity στο pc, οι ταχυτητες θα ειναι καλυτερες (γιατι το DLNA ειναι πρωτοκολλο φτιαγμενο για streaming αρχειων), αλλα δεν υποστηριζονται εξωτερικοι υποτιτλοι .SRT και αρχεια .ISO

Διαλεγεις και παιρνεις...

Υπαρχει και η δυνατοτητα να στησεις NFS shares με το firmware του B-rad, το οποιο εχει καλυτερες ταχυτητες και υποστηριξη SRT και ISO, αλλα δεν ειναι για αρχαριους. Λεπτομερειες για το πως στηνεται θα βρειτε εδω
http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=3&t=2144

Απο ταχυτητα δικτυου ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχει προβλημα .Μπηκα τωρα σε αυτη την φασαρια γιατι το popcorn που το εχω στο καθιστικο μου με το home cinema δεν μου παιζει τα αρχεια απο blue ray rip μεγεθους 39 gb (τρωει κολληματα)ενω το wdlive τα παιζει μια χαρα που το εχω στο υπνοδωματιο,και θελω να το φερω στο καθιστικο μου αλλα εχω το προβλημα που προαναφερω

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
εχω το τελυταιο update αλλα δε μπορω
να δω αρχεια m2ts
??????

Να και ένα δωράκι απο μια μέρα πριν το 2010 απο την Wd:

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Release 1.04.17 (12/30/10)

* Resolved USB keyboard response time.
* Resolved crashing when hot plugging USB keyboard.
* Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime.
* Resolved slow exiting from Flingo app.
* Resolved inability to add to Deezer playlist.
* Resolved Facebook not providing upload option.
* Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly and YouTube.

General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs

Αντε μπας και δούμε κανα firmware απο b-rad μεριά που να βασίζεται σε αυτό...

Στην ουσία δεν διορθώνουν και τίποτα σημαντικό όμως ρε φίλε έτσι δεν είναι?

We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs
Αυτό τι ακριβώς σημαίνει?

Και αν σημαίνει ότι μπλόκαραν δίσκους μεγαλύτερους των 2tb με 4k sector να για ποιο λόγο το έκαναν αυτό.

Last edited:
Να και ένα δωράκι απο μια μέρα πριν το 2010 απο την Wd:

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Release 1.04.17 (12/30/10)

* Resolved USB keyboard response time.
* Resolved crashing when hot plugging USB keyboard.
* Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime.
* Resolved slow exiting from Flingo app.
* Resolved inability to add to Deezer playlist.
* Resolved Facebook not providing upload option.
* Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly and YouTube.

General Info:

Αντε μπας και δούμε κανα firmware απο b-rad μεριά που να βασίζεται σε αυτό...

Μια μέρα πριν το 2011 ήθελες να πεις, χεχε

Μακάρι να δούμε τίποτα που να βασίζεται σε αυτό, αλλά και αυτός ο άνθρωπος δε λέει τίποτα, ποστάρεις και δεν απαντάει, ούτε καν ένα χρονοδιάγραμμα, βγες και πες ρε άνθρωπε, ναι το παλεύω και μην περιμένετε τίποτα μέχρι το Φλεβάρη :huh2: :p

Ξέρετε κάτι βρε παιδια? Ολοι αυτοί....που κατέληξαν να μας γίνουν απαραίτητοι επειδή "βαριούνται" οι κατασκευαστές να έχουν φαντασία δεν έχουν καμμία υποχρέωση απέναντι στις πιέσεις μας. Οτι κάνουν ή έκαναν το κάνουν από hobby και μεράκι. Κάντε και κανένα donation ντε. Πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος ? Πότε να προλάβει να απαντήσει σε τόσα μυνήματα? Να φτιάξει αναβαθμίσεις και να τις εξελίξει ? Το κουμπάκι Donate πάνω δεξιά ....αυτό το νόημα έχει. 3 ευρώ να κάνουν το 5% των χρηστών θα βάλει τον ποπό του κάτω και θα τα κάνει γρήγορα. Αλλιώς .....πρέπει να βγάλει και τα προς το ζειν ο άνθρωπος .

ειχα αγορασει το wd tv live και ειχε firmware 1.02.21 το οποιο ομως παρουσιαζε προβληματα με τα mkv αρχεια.Το αναβαθμισα στην 1.03.49_v και οχι στην 1.04.10 καθως ακουσα οτι εχει αρκετα bugs.Στην 1.03.49_v τα bugs που
παρατηρησα ηταν οτι στα χρωματα δε μπορουσα να το ρυθμισω στα 12bit και οτι δε μπορουσα ενω εβλεπα μια ταινια να προχωρησω στο επομενο ''κεφαλαιο''.Κατα τα αλλα τα mkv τα επαιζε μια χαρα.Δικτυακα δε το τσεκαρα καθως δεν με πολυενδιαφερει.Το ερωτημα μου ειναι αν αξιζει να το αναβαθμισω στην 1.04.10 η και στην 1.04.17.Μπορει καποιος που εχει δοκιμασει αυτες τις εκδοσεις να μας πει συγκεντρωτικα τι bugs εχουν και αν λυνονται τα συγκεκριμενα της 1.03.49?Με ενδιαφερει κυριως να παιζει απροβληματιστα ολων των ειδων τα αρχεια.Επισης θα ηθελα να μαθω πως μπoρεις να περασεις ενα παλιοτερο firmware.

Ξέρετε κάτι βρε παιδια? Ολοι αυτοί....που κατέληξαν να μας γίνουν απαραίτητοι επειδή "βαριούνται" οι κατασκευαστές να έχουν φαντασία δεν έχουν καμμία υποχρέωση απέναντι στις πιέσεις μας. Οτι κάνουν ή έκαναν το κάνουν από hobby και μεράκι. Κάντε και κανένα donation ντε. Πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος ? Πότε να προλάβει να απαντήσει σε τόσα μυνήματα? Να φτιάξει αναβαθμίσεις και να τις εξελίξει ? Το κουμπάκι Donate πάνω δεξιά ....αυτό το νόημα έχει. 3 ευρώ να κάνουν το 5% των χρηστών θα βάλει τον ποπό του κάτω και θα τα κάνει γρήγορα. Αλλιώς .....πρέπει να βγάλει και τα προς το ζειν ο άνθρωπος .

Οι τελευταιες εκδοσεις firmware δεν ειναι συμβατες και με την τηλεοραση του B-rad. Η 1.02.21 επετρεπε μεσω του custom firmware να βγαλει forced αναλυση στην τηλεοραση του, τωρα με τις αλλαγες που εκαναν στα επομενα firmware, δε γινεται πλεον.
Τα facebook κλπ κολοκυθια μας μαρανανε. Δεν κοιτανε να φτιαξουν τις βασικες λειτουργιες του player. Αλλα αυτοι δυστυχως ετσι ειναι, τα καλα τα δινουν στο επομενο μοντελο (αν δωσουν και στο Live λειτουργια goto και το καινουριο GUI που εχει το Hub που επιτρεπει να βαλεις και δικο σου φοντο, κλπ... ποιος θα παρει το Hub?). Χωρια το 23,976fps που πηγε περιπατο (μονο 24,000 και αμα σας αρεσει).

Χωρια το 23,976fps που πηγε περιπατο (μονο 24,000 και αμα σας αρεσει).

Με αυτό τι έχει γίνει ?
Παρατηρώντας την κίνηση σε panasonic plasma δεν κατάλαβα τον γνωστό "λόξυγγα" των 39sec ενώ αντίθετα σε Realtek (Xtreamer) με είχε ενοχλήσει

Πάντως τελευταία χαλάνε διάφορα και αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε παλαιότερη b-rad (αφού ξαναείδα ότι ταινία είχα σε TrueHD:D)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Με αυτό τι έχει γίνει ?
Παρατηρώντας την κίνηση σε panasonic plasma δεν κατάλαβα τον γνωστό "λόξυγγα" των 39sec ενώ αντίθετα σε Realtek (Xtreamer) με είχε ενοχλήσει

Πάντως τελευταία χαλάνε διάφορα και αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε παλαιότερη b-rad (αφού ξαναείδα ότι ταινία είχα σε TrueHD:D)
Τα έχουμε πει άπειρες φορές ρε φίλε ότι το xtreamer με το realtek chipset του είναι πολύ ποιο αδύνατο σε δύναμη απ' ότι το wd tv live με το sigma tech chipset του.
Επομένως είναι λογικό να εχεις σπασίματα κ.τ.λ. με το xtreamer ενώ με το wd tv live να ΜΗΝ εχεις.

παιδια sorry που σας πρηζω αλλα μπορει καποιος να μου δωσει λιγο τα φωτα του σχετικα με αυτα που ρωτησα στο παραπανω αρθρο?

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τα έχουμε πει άπειρες φορές ρε φίλε ότι το xtreamer με το realtek chipset του είναι πολύ ποιο αδύνατο σε δύναμη απ' ότι το wd tv live με το sigma tech chipset του.
Επομένως είναι λογικό να εχεις σπασίματα κ.τ.λ. με το xtreamer ενώ με το wd tv live να ΜΗΝ εχεις.

Eχει να κανει με υποστηριξη, και οχι με επεξεργαστικη ισχυ.