Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιατί βάζετε custom firmware, το επίσημο δεν είναι ok?

Για να φαίνεται πιο ωραία το μενού που διαλέγεις ταινίες κυρίως , προσωπικά επειδή θέλει και δουλειά τα παράτησα και γύρισα στο επίσημο .

Εδώ μπορείς να δεις πως γίνεται το μενού .

Για να φαίνεται πιο ωραία το μενού που διαλέγεις ταινίες κυρίως , προσωπικά επειδή θέλει και δουλειά τα παράτησα και γύρισα στο επίσημο .

Εδώ μπορείς να δεις πως γίνεται το μενού .
Κατάλαβα

Ποιά η διαφορά Internet Share και Media Server σαν επιλογές?
Και ακόμα μπορούμε στα subs εκτός από Μέγεθος και πάχος να πειράξουμε θέση και διάστιχο?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ποιά η διαφορά Internet Share και Media Server σαν επιλογές?

Δεν ασχολήθηκα με αυτά .

Και ακόμα μπορούμε στα subs εκτός από Μέγεθος και πάχος να πειράξουμε θέση και διάστιχο?

Νομίζω την ώρα που παίζει η ταινία με τα βελάκια πάνω η κάτω αλλάζεις θέση , δεν θυμάμαι σίγουρα πάντως γίνεται .

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Νομίζω την ώρα που παίζει η ταινία με τα βελάκια πάνω η κάτω αλλάζεις θέση , δεν θυμάμαι σίγουρα πάντως γίνεται .

Ισχύει το επιβεβαιώνω!

Στο 1ης γενιάς, ναι.

Σε αυτό δεν έτυχε να δοκιμάσω, δώσε μου λίγο χρόνο μέχρι το βράδυ...

Καλησπερα και απο εμενα.
Σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο player (με βολευει πολυ η τιμη) και εχω μια απορια.

Υπαρχει η δυνατοτητα ρυθμισεις υποτιτλων ως προς την ταχυτητα. Δηλαδη εαν οι υποτιτλοι που εχουμε εχουν μια καθυστερηση ή εμφανιζονται πιο γρηγορα, υπαρχει η δυνατοτητα να τους ρυθμισουμε?

Υπαρχει η δυνατοτητα ρυθμισεις υποτιτλων ως προς την ταχυτητα. Δηλαδη εαν οι υποτιτλοι που εχουμε εχουν μια καθυστερηση ή εμφανιζονται πιο γρηγορα, υπαρχει η δυνατοτητα να τους ρυθμισουμε?

Ναι γίνεται On the fly χρησιμοποιώντας τα βελάκια από το χειριστήριο και με βήματα +-100ms.

Και συγχρονισμό μπορείς να κάνεις ενώ παίζει η ταινία απλά πατώντας τα αριστερά - δεξιά ανά 100ms

μήπως υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνει κάποιος στο αρχειο "S00custom-options" προκειμένου το μηχανημα μας να παίζει moviesheets και να κατεβάζει torrents? τοση πολύ και διάσπαρτη πληροφορία δεν είναι για την ηλικία μου....:)
ευχαριστώ

ΥΓ> πως ρε παιδια θα δημιουργήσω αυτό το '.mnt' αρχείο? τα windows ζητανε και όνομα...

Last edited:
Έχει κανείς κανένα θεματάκι του να πηγαίνει ελάχιστα πιο γρήγορα η ταινία? Σαν να είναι σε fast forward ένα πράμα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, γιατί συγκρίνω Laptop με TV και λόγω μεγάλης οθόνης το κούνημα της κάμερας φαίνεται πιο γρήγορο.Δεν είμαι σίγουρος!

έχει δοκιμάσει κανείς σας να παίξει με video playlists (.m3u & .pls) & να τα κατάφερε .... ;

Το έχω δοκιμάσει και παίζει. Το path και το όνομα του αρχείου δεν πρέπει να έχουν ελληνικά δυστυχώς.

Λοιπόν, με την 1.04.22, video-playlists .m3u που έχουν δημιουργηθεί με τον VLC, παίζουν κανονικότατα, ακόμα κι αν υπάρχουν ελληνικά στο path... :2thumb22sup:

Έχει κανείς κανένα θεματάκι του να πηγαίνει ελάχιστα πιο γρήγορα η ταινία? Σαν να είναι σε fast forward ένα πράμα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, γιατί συγκρίνω Laptop με TV και λόγω μεγάλης οθόνης το κούνημα της κάμερας φαίνεται πιο γρήγορο.Δεν είμαι σίγουρος!

Mήπως η τηλεόρασή σου είναι 100/200Hz και έχεις ενεργοποιημένο κάποιο σύστημα frame interpolation (MotionPlus, MotionFlow, TrueMotion, Intelligent Frame Creation, 24p Smooth, κτλ.);

Mήπως η τηλεόρασή σου είναι 100/200Hz και έχεις ενεργοποιημένο κάποιο σύστημα frame interpolation (MotionPlus, MotionFlow, TrueMotion, Intelligent Frame Creation, 24p Smooth, κτλ.);

Έχω 2 TV, μια SL8000 και μια P42G10, και στις 2 που έπαιξα το Fast Five μερικές σκηνές δράσεις παρά είναι γρήγορες και δεν είναι ιδέα μου. Αν πατήσω το ok που δείχνει το χρόνο μερικές φορές όπως μετράει μπορεί να κολλήσει για ελάχιστα σε ένα δευτερόλεπτο και να μετακινηθεί στο παραεπόμενο. Θα κάνω ένα restore Default στο WD να δω τι παίζει.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Λοιπόν, με την 1.04.22, video-playlists .m3u που έχουν δημιουργηθεί με τον VLC, παίζουν κανονικότατα, ακόμα κι αν υπάρχουν ελληνικά στο path... :2thumb22sup:

Λοιπόν κ με brad 1.02 τελικά μου δούλεψε με playlist .m3u φτιαγμένη στον kmp

καλησπερα εγω εχω το hd2 oxi live Ξερετε πως μπορω να παιξω ταινιες 3D? στο vlc οταν παιζουν στο laptop κανει split στην οθονη και στο wd δεν τις βλεπω καθολου το firmware που εχω ειναι 01/01/77.
Thanks

Τέλεια τώρα και άλλο πρόβλημα...το network shares για κάποιο λόγο πέθανε. Δεν μου δείχνει πια το Laptop και δεν ξέρω γιατί. Δεν πείραξα κάτι -.-

WOUHOO! έκανα downgrade στην Ver. 1.04.31_V και εκτός του ότι έφτιαξε το network share, νομίζω έφτιαξε και το fast forward θέμα που είχα. Δοκίμασα να παίξω μέσω δικτύου βέβαια την ταινία. Θα βάλω την ίδια συγκριτικά στο laptop να δω.