Giannis20vt
New member
- 19 January 2010
- 41
και μενα σε NTFS ειναι και ειμαι οκ κανενα προβλημα.Ευχαριστώ, είχα δει στις προδιαγραφέες του ότι διαχειρίζεται DTS, και είπα να ρωτήσω για επιβεβαίωση.
Κάτι ακόμα, υποθέτω ότι βλέπει δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS, έχει κάποιο όριο στην χωρητικότητα του δίσκου που μπορεί να δει και έχει σημασία αν ο εξωτερικός δίσκος έχει δικιά του τροφοδοσία ή τροφοδοτείται μέσω του USB;
Η τροφοδοσια δεν παιζει ρολο,εγω εχω τον passport 250 και δουλευει αψογα.
Εχω συνδεσει και αλλον με δικια του τροφοδοσια κανενα προβλημα,τωρα για την χωρητικοτητα δεν εχω ακουσει κατι.
To επομενο firmware (σε λιγες εβδομαδες) ειναι σιγουρο οτι θα εχει μεταξυ αλλων:
1. Μεγαλυτερα μεγεθη υποτιτλων
2. Υποστηριξη υποτιτλων .PGS στα .m2ts
φυσικα ομως αν ο ηχος ειναι DTS-HD παιζει τον DTS πυρηνα του (bitstreaming ή downmix)...
Επισης ξεκαθαρισαν απολυτα οτι το Live δε θα εχει υποστηριξη DTS-HD bitstreaming γιατι δεν εχουν πληρωθει τα σχετικα δικαιωματα - φυσικα ομως αν ο ηχος ειναι DTS-HD παιζει τον DTS πυρηνα του (bitstreaming ή downmix)...
Και τι χανουμε με αυτο?oτι θα μετατρεπει το dts hd σε dts core.Τι αλλο να εννοει?
ναι αλλα εχει μεγαη διαφορα το dts hd με το dts core...
Εγω πιστεύω ότι το βασικό point του wd tv 3 θα είναι ότι θα υποστηρίζει και πλήρη πλοήγηση των μενού των full bluray iso files εννοείτε και pass through των dts-hd & truehd.
Εσείς τι λέτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.