Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Θελεις να κανεις κατι αναλογο που εχω κανει εγω με τις σειρες οπως στις φωτο
που εχω ανεβασει;

Βασικά επειδή έχω κατηγορίες θέλω όταν πάω στο action,horror etc να δείχνει το sheet πιο επάνω.Αλλα το βρήκα στο thumbgen στα advance και όλα οκ.Video club έγινε το wd tv.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ρε παιδιά θα μας πει κανείς που βρίσκεις φώτος και πληροφορίες για την κάθε ταινία ή πως ακριβώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα thumbsgen.

Φίλε φιτς θα κάνω ένα tutorial για το πως γίνονται.Σε κανα μισάωρο θα είναι έτοιμο.

Βασικά επειδή έχω κατηγορίες θέλω όταν πάω στο action,horror etc να δείχνει το sheet πιο επάνω.Αλλα το βρήκα στο thumbgen στα advance και όλα οκ.Video club έγινε το wd tv.
Ok.
Ο τυπος εκανε πολυ καλη δουλεια με το ThumbGen.
Ευτυχως το ειπες για το tutorial γιατι θα το εφτιαχνα και θα ηταν διπλος κοπος.
:)

Λοιπόν έκανα στο περίπου ένα tutorial για το thumbgen:

59441791.jpg

10486426.jpg

35747819.jpg

15642642.jpg

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε...

Ok.
Ο τυπος εκανε πολυ καλη δουλεια με το ThumbGen.
Ευτυχως το ειπες για το tutorial γιατι θα το εφτιαχνα και θα ηταν διπλος κοπος.

Έκανα ένα στα γρήγορα.Ο τύπος όντως είναι άψογος.Και το στηρίζει κιόλας με updates.Ένα πρόβλημα μόνο έχω.Όσα framestor release έχω τα οποία είναι πάρα πολλά δεν δείχνει bitrate απο εικόνα και ήχο.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Γιατί βάζεις όριο 400000bytes υπάρχει κάποιος λόγος?
Και αν διαλέξεις start(auto) δεν θα δουλέψει?

Mπορεις να βαλεις auto εαν εχεις πολλες ταινιες και το κανει μονο του.Ισως σε καποια απο τις ταινιες
να εχει καποια αστοχια στην επιλογη εξωφυλλου ή moviesheet,αλλα γενικα δουλευει καλα.
Το εχω δοκιμασει βεβαια.

μμμμ...ένα tutorial στα ελληνικά θα ήταν θεϊκό μιλάμε..
καλά ..πιά το WD TV Live αναβαθμίστηκε τρελά..

κάτι μπορεί να λεει εδώ για το Thumbgen...μάλλον τις πληροφορίες τις παίρνει απο το IMBD

http://www.youtube.com/watch?v=Q3ygutWSNo0

Γιατί βάζεις όριο 400000bytes υπάρχει κάποιος λόγος?
Και αν διαλέξεις start(auto) δεν θα δουλέψει?

Λοιπόν βάζω αυτό το όριο γιατί πάνω απο αυτό ίσως να σου αργεί να τα διαβάσει και επίσης φαίνονται άψογα.Το auto δεν το διαλέγω γιατί πάντα διαλέγω εγώ τα poster τα fanarts και στο plot(πλοκή) βάζω ελληνικά.

Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιώ msn...

Mπορεις να βαλεις auto εαν εχεις πολλες ταινιες και το κανει μονο του.Ισως σε καποια απο τις ταινιες
να εχει καποια αστοχια στην επιλογη εξωφυλλου ή moviesheet,αλλα γενικα δουλευει καλα.
Το εχω δοκιμασει βεβαια.

Auto μπορείς να βάλεις αλλά δεν έχει επιλογές σε τίποτα.πχ εγω εκεί στο πεδίο καταλληλότητας ταινίας έχω τα σύμβολα όπως είναι στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως θα δείτε εδώ:
42676767.jpg

μέσα στο φάκελο με τα templates sto common στο my_certificate έχω βάλει τα δικά μου.Και τα ονόμασα.Βάζοντας 15 στην επιλογή στο thumbgen μπαίνουν τα ανάλογα σύμβολα.Τα άλλα μου είναι άχρηστα.

Πως διαλέγω το template και που το βρίσκω το template της κάθε ταινίας.

Τα templates είναι αποθηκευμένα στο WDTV ThumbGen 0.12.22(στο πρόγραμμα).Μετά διαλέγεις ένα ίδιο για όλες τις ταινίες.

Αμ δε.
Έλα που δεν είναι είναι εντελώς άδειος ο φάκελος templates εκεί που εχω την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Ρε king2009 δεν έχεις κανέναν ποιο άμεσο τρόπο να μιλήσουμε και όχι μέσα από το φορουμ?

Αμ δε.
Έλα που δεν είναι είναι εντελώς άδειος ο φάκελος templates εκεί που εχω την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Ρε king2009 δεν έχεις κανέναν ποιο άμεσο τρόπο να μιλήσουμε και όχι μέσα από το φορουμ?

Μπες στο jokes.gr να σε πω ακριβώς.

Αν έχεις κατεβάσει την νέα έκδοση πρεπει να είναι τελείως άδειως ο φάκελος στο template.Εκεί βάζεις αυτά που κατέβασες και είσαι έτοιμος.

Re: Ελληνικό μενού (παραλίγο)!!!

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι έχω μεταφράσει ΟΛΟ το μενού στα ελληνικά......QUOTE]

Ένα ευχαριστώ στον Staduk για την μετάφραση..:music-smiley-005:

Επειδη ρωτατε πολλοι για τα movie sheets και πως εμφανιζονται,εχω
ανεβασει το τροποποιημενο S00custom-options εδω:
http://rapidshare.com/files/379617072/S00custom-options.html
Κατεβαστε το σε ενα φλασακι, βαλτε το στο wd live και reboot για να το διαβασει.Εννοειται οτι εχετε βαλει το τελευταιο custom του b-rad
1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.

Κάποιος να ξανανεβάσει αν θέλει το αρχείο. Ευχαριστώ.