Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Παιδιά επειδή το έχω καιρό και έχω ξεχάσει. Η θύρα Ethernet είναι Gigabit ή όχι; Επίσης εάν ξέρει κάποιος που το έχει δοκιμάσει, υποστηρίζει και τρίτο δίσκο με USB hub?

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Όσον αφορά το USB hub το έχει δοκιμάσει κανένας;

Δουλεύει μία χαρά, αρκεί το USB hub να έχει εξωτερική τροφοδοσία για να μπορεί να δώσει ρεύμα στα USB ports. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου χρειάστηκε, σε έναν συνδιασμό 2 USB powered σκληρών με 2 external power σκληρών.

Δουλεύει μία χαρά, αρκεί το USB hub να έχει εξωτερική τροφοδοσία για να μπορεί να δώσει ρεύμα στα USB ports. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου χρειάστηκε, σε έναν συνδιασμό 2 USB powered σκληρών με 2 external power σκληρών.
Σε ευχαριστώ κα σένα φίλε winlink.

καλησπερα παιδια..ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες για να βρω το προβλημα μου..οποτε ρωταω κατι που πιθανων να εχει απαντηθει...συνεχως το media player κανει αποσυνδεση σκληρων δισκων..εκει που βλεπω ταινια κοβεται και μου λεει αλλη φορα να χρησιμοποιω το eject..τι μπορει να φταει..οποια firmware και να βαλω το κανει..αλλες φορες ναι και αλλες οχι..δοκιμασα και το πιο σταθερο firmware που λετε σε αλλες σελιδες και το πιο προσφατο αλλα και στο brad που εχω τωρα και επισης διαβασα εδω...σκεφτομαι πλεον οτι οι 2 σκληροι μου εχουν προβλημα συμβατοτητας..εχω 2 LACIE dezign by Neil Poulton
http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10270

υπαρχει κανενα pacth σε οτι αφορα τις συμβατοτητες????αν υπαρχει ενα λινκ θα βοηθουσε πολυ..ευχαριστω..

έχω 2 ίδια media player, τα οποια μου έχουν κολλήσει... τo συνδέω σε HDMI k κάνουν επανεκκινήσεις... το βαζω σε άλλη ΗDMI πάλι τα ίδια δεν το βλέπουν καν. εκεί που το βλέπουν k μπαίνει στο menu, συνδέω την εξωτερικό δίσκο k πάλι βγαίνει χωρίς σήμα μετά... ξανά δοκιμάζω και παω να του κάνω update και μόλις κάνω check πάλι σβήνει k λέει χωρίς σήμα η tV...

μου συμβαίνει k στα 2 media player που έχω τα οποια είναι ίδια!
υπάρχει λύση σε αυτό???

thx

έχω 2 ίδια media player, τα οποια μου έχουν κολλήσει... τo συνδέω σε HDMI k κάνουν επανεκκινήσεις... το βαζω σε άλλη ΗDMI πάλι τα ίδια δεν το βλέπουν καν. εκεί που το βλέπουν k μπαίνει στο menu, συνδέω την εξωτερικό δίσκο k πάλι βγαίνει χωρίς σήμα μετά... ξανά δοκιμάζω και παω να του κάνω update και μόλις κάνω check πάλι σβήνει k λέει χωρίς σήμα η tV...

μου συμβαίνει k στα 2 media player που έχω τα οποια είναι ίδια!
υπάρχει λύση σε αυτό???

thx

τα έχεις κάνει ρεσετ απο την τρύπουλα στα αριστερα?

edit:
@antonio76 μήπως θα βοηθούσε και σε εσενα ένα ρεσετ

Last edited:
και η πλακα είναι ότι έπαιζε μέχρι πριν, μέχρι που ήθελα να βάλω να παίξει τo media player σε μια άλλη τv και τo έβαλα αλλα δεν τo έβλεπε η tv, δοκίμασα k τo 2o που έχω k έκανε τα ίδια... και μόλις πήγα να τα βάλω πάλι στην προηγουμενη που έπαιζε πλέον δεν ανοίγει καν!! δεν ξέρω τι γιαίνετε k ταυτόχρονα χαλάσανε k τα 2!!

και επιπλέον τώρα που τo ξανά βάζω το 1 από τα 2 μου βγάζει στην τηλεόραση (samsung UE40 B6000) δεν υποστηρίζεται,
ενώ στο 2ο που το βάζω μου βγάζει μονο το σήμα του Western Digital και μετά βγάζει χωρίς σήμα!!!

υπάρχει τρόπος να κάνω update firmware χωρίς τηλεόραση ?? ??

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

καποιος ρε παιδια μια help!!! δεν γινεται να χαλασανε κ τα 2 ταυτοχρονα!!!

Πίεσε λίγο περισσότερο το καλώδιο hdmi στο wdtv , στο δικό μου καλώδιο που μια έπιανε και μια όχι αναγκάστηκα να κόψω λίγο το πλαστικό κάλλυμα (ξεγύμνωσα δηλαδή το βύσμα λίγο περισσότερο) στην άκρη ώστε να εισχωρήσει λίγο πιο βαθιά στο wdtv .

Παιδιά είχα την εντύπωση πως με firmware βελτιωσανε το τονισμενο Α...έχω περασμένο το τελευταίο official ...και δε έχω δει βελτιώσει συν ότι κάποιες λέξεις στα γράμματα έχει κενό...δηλαδη στη λέξη ολα την βγάζει ο λα... Κάποια βοήθεια παιδιά; Επίσης πιο firmware είναι το απροβληματιστο;μήπως όχι το τελευταίο;ευχαριστω πολυ

Additional encoding support -> Greek (windows 1253)

H επιλογή αυτή υπάρχει σε όλα τα firmwares.

Το πιο σταθερό μέχρι στιγμής, είναι το 1.04.22...