Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: WD TV Live

Όχι "αδειο κωδικο ", αλλά μην πειράξεις αυτά που προτείνει! Δηλαδή ούτε το username ...

κ αυτο το εκανα αδερφε, αλλα τιποτα! Με την διαφορα οτι δεν εκανα share τον δισκο ομως!!!!!

Απάντηση: Re: WD TV Live

Καλημερα iant κ ευχαριστω για την απαντηση,
επειδη τοσο καιρο εκανα αναπαραγωγη δικτυακα μεσω του PS3 και PS3 Media server δεν χρειαστηκε ποτε να κανω share καποιο δισκο ή καποιο φακελο (εβλεπα κατευθειαν ολο το pc, ακομα κ εξωτερικο που ειχα συνδεδεμενο), η αληθεια ειναι οτι δεν το εκανα κ με τον WD TV Live.......Του εδωσα το username του pc με τον κωδικο αδειο αλλα αρνηθηκε να συνδεθει!
Θα κανω κ αυτη την δοκιμη το μεσημερι, να κανω share καποιο δισκο κ να δωσω αδειο κωδικο κ θα σας ενημερωσω!!!

κ παλι ευχαριστω
βασικά με το PS3 media server έκανες share φακέλους ή όλους τους δίσκους. Τους έκανες share μέσω του PS3 media server που είναι DLNA server. Μπορείς μέσω του WD TV Live να κάνεις το ίδιο.
Αντί να πας μέσω network shares από το player, θα επιλέξεις media server ή κάπως έτσι και από εκεί θα επιλέξεις το PS3 media server.

Τώρα από τα network shares, για να δεις φακέλους στο PC θα πρέπει να κάνεις share είτε για όλους είτε με τη δημιουργία λογαριασμού.
To share για όλους σημαίνει ότι όταν ορίζεις ποιο φάκελο κάνεις share του ορίζεις και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτόν. Εκεί θα ορίσεις ότι όλοι έχουν πρόσβαση.
Όταν το κάνεις share και ορίζεις όλοι τότε από το player μέσω network shares -> windows shares θα δεις το φάκελος, θα πατήσεις οκ, θα σου ζητήσει id + password όπου θα πατήσεις κατευθείαν δεξί βέλος να σε πάει στο πράσινο ν, μετά οκ και μπήκες.

Πρόσφατα έβαλα στο wd να παίξει αρχείο mkv 10.5 GB και το μηχανάκι μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή του συγκεκριμένου φορμάτ...! Περίεργο γιατί ποτέ δεν είχε πρόβλημα με mkv, μήπως φταίει το μέγεθος του αρχείου?

Όχι, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς το μέγεθος. Ίσως να έχει κανένα περίεργο codec το αρχείο ή να έφαγε καμμιά φλασιά το μηχανάκι (δοκίμασες να το βγάλεις από το ρεύμα για λίγο; ). Ποιό firmware φοράς;

Φίλε JL_? firmware update έχω αρκετό καιρό να κάνω... μάλλον είχα επαναπαυθεί που τα έπαιζε όλα νορμάλ και είπα άστο έτσι... θα το κοιτάξω όμως το βράδυ και θα σου πω ποιά έκδοση έχω.

Ούτε από το ρεύμα το έβγαλα... βρε λες...

Κάνει αναπαραγωγή αρχείων mkv 10bit; Μάλλον όχι ε;
Έβαλα μια ταινία και μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατό το αρχείο.

Δεν νομίζω να κάνει κανένα από τα υπάρχοντα consumer-chipsets αναπαραγωγή h.264 10-bit...

Γενικά πάντως, αυτοί που κατασκευάζουν ματρόσκες από πηγή BluRay, σε 10-bit, είναι το ίδιο ηλίθιοι με αυτούς που έφτιαχναν κάποτε ματρόσκες από πηγή BluRay, σε profile 5.1...

Aν δεν χρησιμοποιείς δίσκους μεγαλύτερους από 2Τ, βάλε την 1.04.22. Η 1.05.04 έχει κάποια θεματάκια με το interface και την αναπαραγωγή μερικών αρχείων, ενώ αργεί να αναγνωρίσει και τους δίσκους...

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση που λογικα εχει ξαναειπωθει αλλα η τεραστια εκταση του τοπικ ειναι αποτρεπτικη για ψαξιμο. το tv live παιζει sbs mkv αρχεια κ αν ναι τι γινεται με τους υποτιτλους;;;

Το γνωριζω για τη μετατροπη απλα στα specs του media player δεν γραφει αν παιζει idx/sub υποτιτλους γιαυτο και η ερωτηση μου.

Το δίσκο 2Τ, πόσα GB πρέπει να του αφήσουμε ελεύθερα ?

Έχω τρεις 2tb σκληρούς με 500mb ελεύθερα τον καθένα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αν επιλέξεις απο τις ρυθμήσεις να μην δημιουργεί media library φτάνουν και περισσεύουν τα 500mb ελεύθερα.

Εχω 500Gb ελεύθερα και σαν να άρχισε να ζορίζεται γιαυτό και το κάνω θέμα´. Απενεργοποίησα το media library και θα το παρακολουθώ, βέβαια έχω και παλιά αναβάθμιση λόγω των sheets.
Σε πιο φάκελο δημιουργεί τα media library αν είναι να τα διαγράψω?