Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εχω 500Gb ελεύθερα και σαν να άρχισε να ζορίζεται γιαυτό και το κάνω θέμα´. Απενεργοποίησα το media library και θα το παρακολουθώ, βέβαια έχω και παλιά αναβάθμιση λόγω των sheets.
Σε πιο φάκελο δημιουργεί τα media library αν είναι να τα διαγράψω?

500gb ελεύθερα και να ζορίζετε κάνε ένα τσεκ με hard disk sentinel να δεις μήπως κάτι πάει στραβά.Συνήθως τα αρχεία του wd υπάρχουν στο root του σκληρού σε ένα φάκελο wd_tv.Σβήνεις αυτό τρέχεις και ένα ccleaner και έτοιμος.

Όλα εντάξει. To hard disk sentinel τον δείχνει υγειέστατο, έκανα και με το ccleaner που είναι ένα καλό πρόγραμμα ένα καθαρισμό. Η αλήθεια είναι πως 1.5 Τ δεν είναι και λίγο.
Τσεκάρετε τη στιγμή που βλέπετε μια ταινία και θέλετε να γυρίσετε το έργο πίσω x2, x4, σας τρέχουν οι σκηνές προς τα πίσω ή κολλάνε?

1,5TΒ δίσκος με λιγότερα από 5GB ελεύθερα και δύο 2ΤΒ δίσκοι με λιγότερα από 10GB ελεύθερα, κανένα πρόβλημα και με τους 3...

Το media library το έχω μονίμως στο Off, βέβαια...

Όλα εντάξει. To hard disk sentinel τον δείχνει υγειέστατο, έκανα και με το ccleaner που είναι ένα καλό πρόγραμμα ένα καθαρισμό. Η αλήθεια είναι πως 1.5 Τ δεν είναι και λίγο.
Τσεκάρετε τη στιγμή που βλέπετε μια ταινία και θέλετε να γυρίσετε το έργο πίσω x2, x4, σας τρέχουν οι σκηνές προς τα πίσω ή κολλάνε?

Όταν λες κολλάνε?Το πας πχ x2 x4 και μετά πατάς το play και έτοιμο.Δεν έχει κολλήσει έτσι ποτέ.

x2 μπροστά την τρέχει όπως η κανονική ροή της ταινίας αλλά λιγο πιο γρήγορα.
x2 πίσω την τρέχει σαν καρέ, σαν να κολλάνε οι σκηνές.
Δεν είναι και κανά πρόβλημα άλλωστε βλέπω να συμβαίνει σε μεγάλο όγκου ταινίες. Τώρα ας πούμε σε ταινία 2.5Gb δε το κάνει.
Ίσως παίζει ρόλο ο επεξεργαστής του, ίσως που έχω παλιά αναβάθμιση (1.02.21).

γνωριζει κανεις αν υποστιριζει η εαν προκειτε μελλοντικα να υποστιριζει 3d?

3D μισής ανάλυσης (δλδ. Side-By-Side, Top-To-Bottom, κτλ.) υποστηρίζει κανονικά, όπως και όλα τα players άλλωστε. Mόνο οι υπότιτλοι απαιτούν μία μικρή μετατροπή με το 3D Subtitler σε αυτή την περίπτωση.

Frame Packing 3D (όπως είναι αποθηκευμένο στα δισκάκια BluRay 3D) δεν πρόκειται να υποστηρίξει ποτέ...

Τι θα γινει ρε παιδιά με τα κωλο networks shares επιτέλους με τα windows 7? Εχω φάει 2 μερες για να δω μεσω δικτυου τα βιντεο μου στο wd και δεν μπορει να τα δει με τιποτα!!! Μια βοηθεια Please!!!

Και αν μπορει να μου δωσει καποιος λινκ για το τελευταιο firmware του brad για το wd tv live. Ευχαριστω

Last edited:
μπορει να εχει αναφερθει αλλα ας το γραψω και εγω.Οσοι το χρησιμοποιουν σαν music server (με σημα απο την οπτικη σε dac διαφορετικα ειναι τραγικο....) μπορουν να το κανουν χωρις να ανοιγουν τηλεοραση.Το foobar με upnp controller το βλεπει και συνεργαζονται μια χαρα.Αρα αν εχετε ανοικτο τον υπολογιστη και θελετε να ακουσετε μουσικη δεν χρειαζεται να ανοιξετε και την τηλεοραση.

Θα ήθελα μια βοήθεια καθώς προσπαθώ εδω και πολύ καιρό να ενεργοποιήσω σε b-rad αναβάθμιση τα ext-plugins που περιέχουν τα MediaNavigation,DoSomething,SleepTimer κλπ.
Το είχα καταφέρει παλιά και για μένα είναι ότι καλύτερο πρόσφερε (μαζί με τα sheets) η b-rad αναβάθμιση, δυστυχώς τώρα δε μπορώ να θυμηθώ το τρόπο. Δημιούργω το φάκελο .wdtvext-plugins για να δουλέψει η εφαρμογή (όπως γράφει στο σάϊτ τους) αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Μάλιστα σε μια αναβάθμιση b-rad (ατυχός δε μπορώ να θυμηθώ ποιά για να την ξαναβάλω) εμφανίστηκε το εικονίδιο στο μενού 'plugins' και μετά μέσω σύνδεσης lan έκανε update και ενημερώθηκε η εφαρμογή.
Μπορώ να την ενεργοποιήσω μέσω του S00custom? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή παιδιά..

η 1.02.21 0.4.5.3 είναι τελικά, τη πέρασα εντελός τυχαίος απόψε και φόρτωσε και τα plugins
δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο που με την εγκατάσταση δεν έβγαλα το σκληρό δίσκο

& μερικές φώτο

δε μου δούλεψαν τα sheet όμως και ας τα είχα enable

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    51.1 KB · Views: 272
  • 2.JPG
    2.JPG
    52.3 KB · Views: 274
  • 3.JPG
    3.JPG
    57.2 KB · Views: 274
  • 4.JPG
    4.JPG
    50.2 KB · Views: 275
  • 5.JPG
    5.JPG
    53.5 KB · Views: 273
  • 6.JPG
    6.JPG
    52.4 KB · Views: 275
Σε τι Hz εχετε ρυθμισμενο τον player για πιο ομαλη και χωρις σπασιματα κινηση??
23.976/24/50/60 Ηz?

Aν χρησιμοποιείς έκδοση firmware χωρίς auto-framerate, θα πρέπει να επιλέγεις χειροκίνητα τη σωστή, αναλόγως του αρχείου που επιθυμείς να αναπαράγεις...

Για εκδόσεις firmware που υποστηρίζουν auto-framerate, απλά το ενεργοποιείς και καθάρισες (στις επίσημες εκδόσεις, Settings -> Audio/Video -> Video output -> HDMI -> Auto -> Auto -> (Match framerate) On)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έβαλα την 1.05.04_V-WDLXTV-Live-0.5.1.1 του B rad αλλά δεν μου παίζουν τα moviesheets. Τελικά όντως δεν τα παίζει ή είναι θέμα των ρυθμίσεων του αρχείου S00customs;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έβαλα την 1.05.04_V-WDLXTV-Live-0.5.1.1 του B rad αλλά δεν μου παίζουν τα moviesheets. Τελικά όντως δεν τα παίζει ή είναι θέμα των ρυθμίσεων του αρχείου S00customs;

Ευχαριστώ.

Θέμα του s00customs είναι, κι εγώ αυτήν έχω και δουλεύουν μια χαρά!!
Υπόψιν, τυπικά δεν υποστηρίζει moviesheets, αλλά linksheets... οπότε πρέπει να ενεργοποιήσεις, μεταξύ άλλων, και αυτή την εντολή:

config_tool -c LINKSHEETS=ON

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Autoresolution, compressed header, δίσκοι άνω των 2Τ... Για μένα αυτά ήταν αρκετά για να καταλήξω σ' αυτή!

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αναφορα την χρηση του wd μεσω wifi.Εχω κανει ενα κοινοχρηστο φακελο στο pc,οι ρυθμισεις στο wd μου δειχνουν οτι εχω internet κανονικα και οτι εχω βαλει μια ip για το μηχανημα,πηγαινω στα videos και οταν παταω network shares κανει συνεχως loading.Δεν μπορει δηλαδη να μου βρει τον κοινοχρηστο φακελο,ουτε το pc.Χρησιμοποιω xp στο pc.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω πολυ.