Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

@ekleklos22@ αυτό μου το κάνει με παλιές b-rad, εσυ πιά έκδοση φοράς? δοκίμασες με κάποια άλλη?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εχω το gen3 και φοραω 1.08.17 firmware!Και με παλιες firmware παλι δεν γινοταν.Πρεπει να βαλω καποιον κωδικο στο wd ή πρεπει να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις?

Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ την 1.05.4-0.5.1.1 του b-rad.Mπορεί να μου πει κάποιος ποιες εντολές πρέπει να ενεργοποιήσω μεσα απο το s00customs για να εχω τα moovischeets;
Ευχαριστώ.

Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ την 1.05.4-0.5.1.1 του b-rad.Mπορεί να μου πει κάποιος ποιες εντολές πρέπει να ενεργοποιήσω μεσα απο το s00customs για να εχω τα moovischeets;
Ευχαριστώ.

Αυτό που έχω με έντονα, είναι αναλόγως τι στυλ θες... εγώ που έχω moviesheets σε stantard μορφή έχω αυτό. Αν εσύ θες κάτι άλλο (sheet,wall)
βάλε το αντίστοιχο.

config_tool -c LINKSHEETS=ON
config_tool -c MSHEETMODE=std
config_tool -c VIDMSHEET=ON
config_tool -c GENMSHEET=ON
config_tool -c LISTMSHEET=ON
config_tool -c WDTVEXT=OFF
config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0

Last edited:
Έχω το WD Live αλλά δεν το χρησιμοποιώ συνέχεια. Το χρησιμοποιώ συνήθως όταν υπάρχουν αρχεία (κάποιες ταινίες και αραιά και που επεισόδια σειρών) που ο player της τηλεόρασης δεν τα αναγνωρίζει.
Η ποιότητα της αναπαραγωγής όμως δεν είναι καλύτερη μέσω του WD Live και του hdmi απ' ότι με τη σύνδεση απευθείας του σκληρού δίσκου και της τηλεόρασης μέσω usb;
Αναφέρομαι σε HD υλικό.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ειναι και επισης κ το πιο καλο? η οχι γιατι απο οτι εχω δει εχουν βγει αλλα 2

Τα δύο επόμενα προσθέτουν συμβατότητα με δίσκους μεγαλύτερους από 2Τ, 24/96 passthrough σε PCM και παιχνίδια, αλλά έχουν προβλήματα σταθερότητας, ενώ στο τελευταίο έχει αχρηστευτεί και το auto-framerate...

Υποτίθεται, ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα firmware για το μηχανάκι, που θα είναι και το τελευταίο, αλλά μέχρι στιγμής από αναβολή σε αναβολή το πάνε...

Αν μιλατε για το wd tv live 2009 gen2 τοτε να ρωτησω αν υποστηριζει 3d υποτιτλους idx/sub γιατι ξερω πως 3d mkv 1080 υποστηριζει κανονικα ανετοτατα οταν το ειχα αλλα επειδη μαλλον θα αγορασω μια samsung ue40d6000 που απ' οτι βλεπω ΔΕΝ θα υποστηριζει με τιποτα 3d υποτιτλους ισως χρειαστω και καποιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ media player το οποιο να υποστηριζει αυτου του ειδους τους υποτιτλους.

Στα κλιπάκια που μου έστειλες, οι idx/sub δουλεύουν κανονικότατα, οι ass εμφανίζονται σαν μονός υπότιτλος στο κέντρο, που θα κόβεται σε 3D mode και οι sup σαν μονός υπότιτλος με αλαμπουρνέζικα...

JL με αυτή την αναβάθμιση που είναι πιο σταθερή σου έχει τύχει ποτέ να ξεκινήσεις μια ταινία
και να κολλάει στο load (της ταινίας) και να μη ξεκινάει? Μόνο με reboot και μετά παίζει κανονικά! 2Τ δίσκο έχω

Ναι αυτο γινετε για τον πολυ απλο λογο οτι σε παλιοτερες εκδοεις firmware ΔΕΝ ειχαν προσθεσει την αναπαραγωγη mkv με audio header compression και γι' αυτο γινετε αυτο το θεμα μεχρι να το βγαλεις/βαλεις στην πριζα.

Θα σου προτεινα να περασεις την τελευταια εκδοση firmware που εχει διορθωθεί αυτοτο προβλημα.

Ενναλακτηκα μπορεις να περασεις οποιο mkv σου το κανει αυτο απο το τελευταιο mkvtoolnix και να πας στον ηχο και να διαλεξεις σαν extra options -> compression -> none και θα σου παιζει μια χαρα και στο firmware που εχεις τωρα στο wd tv live gen2

Last edited:

JL με αυτή την αναβάθμιση που είναι πιο σταθερή σου έχει τύχει ποτέ να ξεκινήσεις μια ταινία
και να κολλάει στο load (της ταινίας) και να μη ξεκινάει? Μόνο με reboot και μετά παίζει κανονικά! 2Τ δίσκο έχω

Όχι, ποτέ...

Ναι αυτο γινετε για τον πολυ απλο λογο οτι σε παλιοτερες εκδοεις firmware ΔΕΝ ειχαν προσθεσει την αναπαραγωγη mkv με audio header comparion και γι' αυτο γινετε αυτο το θεμα μεχρι να το βγαλεις/βαλεις στην πριζα.

Θα σου προτεινα να περασεις την τελευταια εκδοση firmware που εχει διορθωθεί αυτοτο προβλημα.

Η 1.04.22 βλέπει κανονικότατα mkv με header compression, η δυνατότητα αυτή είχε προστεθεί ήδη από την 1.03.49 κι έπειτα...

Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο player το gen1 ομως κ ευτυχως τελευταια στιγμη ειδα πως δεν παιζει ταινιες με DTS ηχο, ψαχνω τωρα το gen2 μεταχειρισμενο και αν και διαβασα στ net πως παιζει dts ηχο θα ηθελα να το σιγουρεψω και απο εσας. εχει κανεις παραπονα απο το συγκεκριμενο player ;

Παιδια το gen2 χωρις τη θηρα δικτυου παιζει 3d υποτιτλουσ(idx/sub ή sup) στα 3d mkv αρχεια?

Παιδια το gen2 χωρις τη θηρα δικτυου παιζει 3d υποτιτλουσ(idx/sub ή sup) στα 3d mkv αρχεια?

isx/sub που έχω φτιάξει με το 3dsubtitler τα παίζει μια χαρά το μηχάνημα.

το πήρα τελικα το μηχανάκι . μικρό στο μάτι ...... αλλα ότι του έβαλα να παίξει ( mkv, t2ts, mpg) άψογο χωρίς κόλληματα και με πολλές επιλογές . αξίζει