Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλημερα, μετα απο διακοπή ρευματος, και ενω το μηχανακι ηταν κλειστο δεν δουλευε, μαλλον "καηκε" :( Του δοκίμασα αλλο καλώδιο απο ιδιο player μπας και, αλλα τιποτα
Το πήγα στην infoquest εχουν περάσει τα 2 χρονια της εγγυησης δεν μπορούν να κανουν τιποτα και φυσικα δεν το ανοιγουν για επισκευή. Καμια ιδεα??? Καποιος αλλος που μπορει να το σκαλίσει μπας και το σωσουμε? Κριμα ειναι, εχει παιξει το πολυ 100-150 ωρες, να μην δινω παλι 100ρια?

Ευχαριστω

Πως??

Οκ βρηκα πως θα το κανω οταν παω σπιτι, αν εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει για τεχνικο σε περιπτωση που δεν δω φως ας το πει, thanks

Last edited:
Πιεσε την οπη πισω για πανω απο 10 δευτερα αν δε κανω λαθος ,αν δε γινει τιποτα βγαλε τη πριζα για πανω απο 10 δευτερα κι επειτα ξανα βαλτη και δες αν αναβει...

Καλα η πριζα ειναι εκτος για μερες και εχω δοκιμασει δεν γινεται τιποτα, θα δοκιμασω το κουμπι, αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιόδοξος..

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Γιατι παιζει με τα ανεπισημα?
Νομιζω μονο dvd drive υποστηριζεται.

Κι εγώ αυτό είχα υπόψη μου, αλλά έχω πολύ καιρό να τσεκάρω τις εξελίξεις στα ανεπίσημα...

Καλα η πριζα ειναι εκτος για μερες και εχω δοκιμασει δεν γινεται τιποτα, θα δοκιμασω το κουμπι, αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιόδοξος..

Με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες, μήπως αυτό έχει τηγανιστεί και όχι το μηχανάκι;

Ναι για το τροφοδοτικο εννουσα, δοκιμασα αλλο που δουλευει, εκανα reset τιποτα... :( το περιεργο το οποιο δεν το ειχα δει αν γινοταν πριν απο το reset η οχι, ειναι οτι οταν το βαζω στην πριζα το φωτάκι της υποδοχης για το δικτυο το πρασινο αναβοσβήνει συνέχεια...... σαν να εχει κομπλαρει γενικα το συστημα μου φαινεται.....καμια ιδεα?

Κανεις τιποτα ε? Το βλεπω να το ριχνω στην θαλασσα....αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι αφου αναβει το λαμπακι του δικτυου περναει ρευμα δεν εχει καει εντελώς...

οι συνδεσεις με την τβ ειναι οκ κανονικά και δε μπορεις να δεις εικόνα? Τι αναβάθμιση είχες? Υπάρχει τρόπος να περάσει αναβάθμιση χωρίς εικόνα μήπως και.. ξεκολίσει?

Το προβλημα δεν ειναι η εικόνα, δεν ανάβει καν ο player δεν αναβει κανενα λαμπάκι

Τι αναβάθμιση έχεις? Αν του πέρναγες ένα S00custom αρχείο μήπως και 'ξεκολλήση'

Σίγουρα κάπου στις προηγούμενες 400σελίδες έχει ρωτηθεί ξανά, αλλά επιτρέψτε μου να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με το video output.

1) Που πρέπει να το έχουμε; Εγώ το βάζω στο 1080p 60Ηz, αν και τα περισσότερα αρχεία που παίζω είναι είτε mp4 όταν πρόκειται για σειρές, είτε 720p στις ταινίες. Μερικές φορές κατεβάζω και ταινίες στα 1080.

2) Όταν το γυρνάω στο auto, γιατί η τηλεόραση έχει ένδειξη 720p 60Hz, είτε παίζω SD αρχείο, είτε 720άρι είτε 1080άρι;

Η τηλεόραση είναι ένα LG tv-monitor που υποστηρίζει FullHD σε όλες τις συχνότητες.

Αν πάρω το Western Digital TV Live (WDBGXT0000NBK) θα είμαι εντάξει με τα 3D mkv sbs και τους εξωτερικούς υποτιτλους sub/idx? Αν όχι πιο μοντέλο της WD πρέπει να πάρω?

καλησπέρα,

έχω βάλει το 1.04_22 firmware (γιατί με το πιο νέο μερικές φορές συνέχιζε να διαβάζει τον δίσκο χωρίς σταματημό και δεν ξεκινούσε).

Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το ανοίγω αυτό βρίσκει ότι υπάρχει νέο firmware και με πηγαίνει κατευθείαν στην οθόνη Settings/New Firmware για να κάνω το update. Γίνεται να μην με πηγαίνει στην οθόνη αυτή; δηλ. να αποφύγω τον έλενχο για νέο firmware κάθε φορά που ανοίγω το WD;