Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Οταν περασες το συγκεκριμενο fw, το ειχες μετονομασει πρωτα σε μεγαλυτερη εκδοση απο το τελευταιο fw?

όχι, έπρεπε να το κάνω αυτό;
αν ναι πω μπορώ να το κάνω;

ψαξτο λιγο γιατι δεν θυμαμαι καλα...
Ενα απο τα δυο αρχεια μπορεις να το μετονομασεις (με edit) με εκδοση μεταγενεστερης της τελευταιας, θα κανεις upgrade και το μηχανημα θα το βλεπει ως τελευταιο fw ενω στην πραγματικοτητα θα ειναι παλαιοτερο.
Αλλα ψαξτο λιγο...

το έψαξα και μάλλον λειτουργεί ως εξής: στο αρχείο wdtvlive.ver αλλάζουμε με έναν text editor την έκδοση σε μεγαλύτερη και ουσιαστικά "ξεγελάμε" το μηχάνημα ότι έχουμε άλλο firmware

ευχαριστώ για την βοήθεια

Μια συντομη ερωτηση για οποιον γνωριζει.
Εpειδη το εχω ψαξει πολυ και δεν βγαζω ακρη αποφασισα να παρω το WD TV Live και τον WD My Book Live 2TB.
Αυτος ο συνδιασμος θα ειναι οκ για να μπορω να παιζω τις matroskes και τα 1024p mkv συν τα 3D που θα βαζω στον δισκο δυκτιακα (γιατι το Live δεν εχει 1000αρι δυκτιο και θελω να ξερω πριν αγορασω οτιδηποτε)?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μια συντομη ερωτηση για οποιον γνωριζει.
Εpειδη το εχω ψαξει πολυ και δεν βγαζω ακρη αποφασισα να παρω το WD TV Live και τον WD My Book Live 2TB.
Αυτος ο συνδιασμος θα ειναι οκ για να μπορω να παιζω τις matroskes και τα 1024p mkv συν τα 3D που θα βαζω στον δισκο δυκτιακα (γιατι το Live δεν εχει 1000αρι δυκτιο και θελω να ξερω πριν αγορασω οτιδηποτε)?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

To WD My Book Live είναι με ethernet σωστά?

Φίλος μου που έχει στο δίκτυο με ethernet και το wd tv live και τον σκληρό, παίζουν μια χαρά τα 3D.

Μια ερώτηση. Έχω ένα mkv 3d side-by-side που θέλω να προβάλω σε 2D προβολέα με το wdlive. Γίνεται ή θα το δείχνει δύο εικόνες δίπλα-δίπλα όπως ο media player του PC;

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

To WD My Book Live είναι με ethernet σωστά?

Φίλος μου που έχει στο δίκτυο με ethernet και το wd tv live και τον σκληρό, παίζουν μια χαρά τα 3D.

Ναι φιλε μου εχει ethernet 100αρα απλα αναρωτιομουν επειδη συνηθως τα 3D εχουν μεγαλο ογκο αν θα παιζουν καλα μεσω δυκτιου μιας και συνηθως χρειαζεται 1000αρι.
Σε ευχαριστω για την πληροφορια, βεβαια αν καποιος ειναι κατοχος και χρησιμοποιει δυκτιακη συνδεση με το Live και δεν εχει προβλημα στα μεγαλα αρχεια και μπορει να με διαφωτησει για να ειμαι 100% σιγουρος πριν δωσω 260Ε συνολικα για τον δισκο και τον player Θα το εκτιμουσα.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μια ερώτηση. Έχω ένα mkv 3d side-by-side που θέλω να προβάλω σε 2D προβολέα με το wdlive. Γίνεται ή θα το δείχνει δύο εικόνες δίπλα-δίπλα όπως ο media player του PC;

Δεν γίνεται, δύο εικόνες θα βλέπεις...

Από προχθές, έχει εμφανιστεί ένα download link στη σελίδα της WD για το firmware 1.06.34, αλλά χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση...

Προσωπικά, τηρώ στάση αναμονής, μιας και είμαι ικανοποιημένος από το 1.04.22...

Αν κανένας τολμηρός θέλει να πειραματιστεί... :p

http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.06.34_V.zip

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εμφανίστηκε και επίσημα στο μενού του player. Θα το περάσω σε λίγο...

Και σε μένα , το πέρασα ήδη .

Απ' ό,τι δείχνουν οι πρώτες (επίσημες πλέον) αναφορές, μάλλον πρόκειται για μεγάλη μούφα...

Ακριβώς , κάνει σπασίματα η εικόνα εκεί που δεν υπήρχαν , άντε πάλι στα παλιά .

Τους πήρε ένα χρόνο για να βγάλουν αυτό το fw, το οποίο δεν φτιάχνει κανένα bug, και δημιουργεί αλλά τόσα... Τι πίνουν εκεί στη WD;

το πέρασα κατά λάθος! Βράδυ ήταν, δεν πρόσεξα τι πάτησα... και την πάτησα, αντί για cancel, πάτησα να περαστεί. Τέσπα, αφού μπήκε, θα το αφήσω λίγο να δω τι γίνεται. Τα μενού μου φάνηκαν πιο γρήγορα. Και το αρχικό buffering στην αρχή κάθε ταινίας, διαρκεί περισσότερο.

Ti υποτίθεται οτι βελτιώνει;
off topic: υπάρχει app που να δείχνει τη συλλογή του WDLive απο το usb hdd με τα thumbnails κλπ στο ipad κ να πατάς k παίζει την μεγάλη οθόνη;
έχω ένα το mobile media centre wdtvlive zappo tv αλλα "λειτουργεί" μόνο με online content που όταν κάνει buffer στο πετά ξαφικά στην οθόνη συνδεμένη με το wd, αλλα δέν έχει πρόσβαση στο hdd...

Last edited: