Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγω παντως που προλαβα και το εγκατεστησα μια χαρα λειτουργεί... Δε πειραζει ομως, καλυτερα. Να βγαλουνε κι αλλο γιατι το εχουν παρατησει πολυ αυτο το μηχανημα!

Από τα λίγα που παρατήρησα είναι
- Το auto framerate δεν παίζει
- Υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη εκτέλεσης video
- Γρήγορη αναζήτηση πάνω από 4x δεν παίζει και πολλές φορές κολλάει
- Έχουν αναφερθεί και brickαρίσματα

Δυστυχώς ήταν από τα χειρότερα firmware που του είχα περάσει

Από τα λίγα που παρατήρησα είναι
- Το auto framerate δεν παίζει
- Υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη εκτέλεσης video
- Γρήγορη αναζήτηση πάνω από 4x δεν παίζει και πολλές φορές κολλάει
- Έχουν αναφερθεί και brickαρίσματα

Δυστυχώς ήταν από τα χειρότερα firmware που του είχα περάσει

Το 1ο και το 4ο δεν εχω ιδεα τι ειναι! Το 2ο και το 3ο τα εχω παρατηρησει αλλα μου τα εκανε και με το προηγουμενο f/w(πολυ πιο σπανια και σε μικροτερη ενταση βεβαια)...

Το 1ο και το 4ο δεν εχω ιδεα τι ειναι! Το 2ο και το 3ο τα εχω παρατηρησει αλλα μου τα εκανε και με το προηγουμενο f/w(πολυ πιο σπανια και σε μικροτερη ενταση βεβαια)...

Γι'αυτό πολλοί εδώ μέσα έχουν περάσει το 1.04.22

Στο Network Setting έχω αλλάξει το device name από το default με ένα δικό μου. Στο pc τώρα, ενώ στο δίκτυο (explorer) μου το δείχνει κανονικά, με το όνομα που του έχω δώσει, στη σελίδα του router εκεί που δείχνει τους συνδεδεμένους dhcp clients δεν μου εμφανίζει το όνομα, παρά μόνο τη mac address...
Το ρουτεράκι είναι το wlan 3, και δεν έχω δει δυνατότητα να αλλάξω το όνομα συσκευής μέσω ρούτερ...
Γνωρίζει μήπως κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, και πώς λύνεται;

Προσπαθώ να καταλάβω αν ο Western Digital TV μπορεί να ικανοποιήσει τις 3 παρακάτω βασικές ανάγκες που έχω. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και άκρη δεν έβγαλα ακόμη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

1. Μέσα στο σπίτι πχ. ασύρματα από το κινητό τηλέφωνο και εκτός σπιτιού πχ. από το γραφείο μέσω internet, να στέλνω στον αποθηκευτικό χώρο του media player ότι αρχείο θέλω πχ. avi, mkv, m2ts, κλπ. (φαντάζομαι ότι μπορώ να συνδέσω πάνω του ένα usb εξωτερικό σκληρό).

2. Ο media player να είναι μόνιμα συνδεδεμένος με 2 τηλεοράσεις, στη μια ενσύρματα και στην άλλη ασύρματα. Και στις 2 τηλεοράσεις να μπορώ να κάνω αναπαραγωγή των αρχείων mkv, avi, κλπ.

3. Αναπαραγωγή 3D περιεχομένου καθώς η μία τηλεόραση έχει δυνατότητα 3D.

Γι'αυτό πολλοί εδώ μέσα έχουν περάσει το 1.04.22

Να υποθεσω οτι αυτη η εκδοση που αναφερεις εινια η καλυτερη ε; Αλλα μαλλον downgrade σε παλιοτερη εκδοση δε θα μπορω να κανω, αρα τη κατσαμε αμα δε βγαλει αλλο f/w η wd!! :BDGBGDB55:

Στο Network Setting έχω αλλάξει το device name από το default με ένα δικό μου. Στο pc τώρα, ενώ στο δίκτυο (explorer) μου το δείχνει κανονικά, με το όνομα που του έχω δώσει, στη σελίδα του router εκεί που δείχνει τους συνδεδεμένους dhcp clients δεν μου εμφανίζει το όνομα, παρά μόνο τη mac address...
Το ρουτεράκι είναι το wlan 3, και δεν έχω δει δυνατότητα να αλλάξω το όνομα συσκευής μέσω ρούτερ...
Γνωρίζει μήπως κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, και πώς λύνεται;

Έχουμε καμιά άποψη για αυτό ρε παιδιά;;
Εσείς ας πούμε, στη σελίδα του router σας, βλέπετε κανονικά το όνομα που έχετε δώσει στα network settings στο live;; :chinscratch:

Έχουμε καμιά άποψη για αυτό ρε παιδιά;;
Εσείς ας πούμε, στη σελίδα του router σας, βλέπετε κανονικά το όνομα που έχετε δώσει στα network settings στο live;; :chinscratch:

Το ARP του router μου επιστρέφει το ακόλουθο:
IP Address MAC Address Netbios Name
192.168.1.210 00-90-A9-75-7C-B8 WDTVLIVE
192.168.1.211 00-90-A9-C4-52-A3 WDTVLIVESTR

Ναι, έχω και το live streaming σε άλλη τηλεόραση :-)

Το ARP του router μου επιστρέφει το ακόλουθο:
IP Address MAC Address Netbios Name
192.168.1.210 00-90-A9-75-7C-B8 WDTVLIVE
192.168.1.211 00-90-A9-C4-52-A3 WDTVLIVESTR

Ναι, έχω και το live streaming σε άλλη τηλεόραση :-)

Άψογα.
Εμένα γιατί όχι;;;... :chinscratch:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

:ernaehrung004:

το κατεβάζω ήδη για να το περάσω το απόγευμα... δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση με το προηγούμενο που αποσύρθηκε, ξεκίνησε απροβλημάτιστο αλλά τώρα είναι όλο κολλήματα...

τελικα χθες εγινε πληρεστερη δοκιμη τα παιζει ολα κανονικα χωρισ κοληματα αλλαγες μεγαλες δεν ειδα με το προηγουμενο firmware, αλλαξε το internet media προστεθηκε dailymotion παιζει καλα, BBC i player εγω πρωσοπικα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει, και αλλαξε και το youtube που κατα την γνωμη μου στο προηγουμενο firmware ηταν πολυ καλυτερο, τωρα beta εκδοση ειναι ισως αλλαξουν και ορισμενα πραματα το μελλον θα δειξει.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

τελικα χθες εγινε πληρεστερη δοκιμη τα παιζει ολα κανονικα χωρισ κοληματα αλλαγες μεγαλες δεν ειδα με το προηγουμενο firmware, αλλαξε το internet media προστεθηκε dailymotion παιζει καλα, BBC i player εγω πρωσοπικα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει, και αλλαξε και το youtube που κατα την γνωμη μου στο προηγουμενο firmware ηταν πολυ καλυτερο, τωρα beta εκδοση ειναι ισως αλλαξουν και ορισμενα πραματα το μελλον θα δειξει.

Μήπως παίζει και το auto framerate, φίλε;

ΒΟΗΘΕΙΑ!
Αγορασα το WD TV Life και προσπαθω εδω και μερες να συνδεθω με Wifi, βασικα το κανω μεσω laptop ως προσθηκη νεας ασυματης συσκευης χρησιμοποιωντας το pin που μου δινει το μηχανημα και στο τελος της διαδικασης μου βγαζει το εξης μηνυμα: error 0x80070643
Κατεβασα και τις οδηγιες στη μητρικη μου γλωσσα (γαλλικα) μηπως παραλειπω κατι στα αγγλικα...
Αλλα τζιφος...!
Τι μπορω να κανω?
Χιλια ευχαριστω εκ των προτερων!