Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

κανένα νέο για το πρόβλημα του mounting με σκληρό wd? To δικό μου δεν βλέπει τον wd passport 500gb (format σε ntfs).
Λόγω του οτι δεν εχει δικη του παροχη, δοκιμασα να παρεμβάλω hub (με usbs) με δική του παροχη, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
Κανένας άλλος καμιά ιδέα???

Έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία να μου πει αν τροφοδοτείται σωστά από το live ?

Ποιο κενο, μεταξυ των σειρων?

προφανως ο φιλος αναφερει,την περιεργη γραμματοσειρα του wd,που κανει την αποσταση των γραμμων μετυξυ τους-σχετικα-μεγαλη με τις κοινες γραμματοσειρες που εχουμε συνηθισει.

προφανως ο φιλος αναφερει,την περιεργη γραμματοσειρα του wd,που κανει την αποσταση των γραμμων μετυξυ τους-σχετικα-μεγαλη με τις κοινες γραμματοσειρες που εχουμε συνηθισει.

Ναι αυτό πως λύνεται ;

Τελικα το νεο beta firmware 1.06.38 το εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε και μεχρι στιγμης το μονο που εχω παρατηρησει σαν μειονεκτημα δεν ξερω αν το κανει και σε σας ειναι οτι οταν επιλεγεις ενα αρχειο για να παιξει υπαρχει μια ανεπαισθητη καθυστερηση μεχρι να αρχισει μιλαμε για εναμιση δευτερολεπτο περιπου.
Και μια ερωτηση υπαρχει καποιο firmware που να υποστηριζει το auto frame rate?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τελικα το νεο beta firmware 1.06.38 το εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε και μεχρι στιγμης το μονο που εχω παρατηρησει σαν μειονεκτημα δεν ξερω αν το κανει και σε σας ειναι οτι οταν επιλεγεις ενα αρχειο για να παιξει υπαρχει μια ανεπαισθητη καθυστερηση μεχρι να αρχισει μιλαμε για εναμιση δευτερολεπτο περιπου.
Και μια ερωτηση υπαρχει καποιο firmware που να υποστηριζει το auto frame rate?

auto frame rate στο 1.04.22 αν θυμάμαι καλά.

εμένα που δεν μου χρειάζεται, μένω με το τελευταίο beta, που μέχρι αυτήν την στιγμή είναι απροβλημάτιστο... με το app για το κινητό αλλάζω τα παιδικά βιντεάκια που βλέπει η μικρή από το σαλόνι!!!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία να μου πει αν τροφοδοτείται σωστά από το live ?

Μια χαρά δουλεύει. Εγώ τον έχω μόνιμα πάνω και μέσω δικτύου κατεβάζω κατευθείαν εκεί τις ταινίες.

Θα με βοηθήσει κάποιος με τους υπότιτλους γιατι η πρώτη σειρα τύπου υποτιτλου με την δεύτερη έχουν κενό μεταξύ τους

Ναι αυτό πως λύνεται ;

Θα με βοηθήσει κάποιος με τους υπότιτλους γιατι η πρώτη σειρα τύπου υποτιτλου με την δεύτερη έχουν κενό μεταξύ τους

αυτο νομιζω οτι δεν αλλαζει.
ειναι η default γραμματοσειρα του wd.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μια χαρά δουλεύει. Εγώ τον έχω μόνιμα πάνω και μέσω δικτύου κατεβάζω κατευθείαν εκεί τις ταινίες.

Και γιατί δεν τις παίζεις κατευθείαν από το δίκτυο, αλλά τις κατεβάζεις στο δίσκο?

Τρεις βασικοί λόγοι:
1) Δεν θέλω να εξαρτόμαι στο να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να μπορώ να δω μία ταινία.
2) Όταν κατεβάζω 40-50GB full Blu-ray δεν υπάρχει χώρος. Άσε που αν είναι και σε zip, αυτό σημαίνει ότι θέλεις άλλα 40-50 για να την φέρεις σε μορφή που μπορείς να την κάνεις να παίξει.
3) Υπάρχει κοινό (ασύρματο) δίκτυο μεταξύ 2 διαμερισμάτων. Θέλω ο σκληρός αυτός να είναι προσβάσιμος 24/7 και στο άλλο διαμέρισμα, συνεπώς καταλλήγουμε πάλι στο (1).

Τρεις βασικοί λόγοι:
1) Δεν θέλω να εξαρτόμαι στο να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής για να μπορώ να δω μία ταινία.
2) Όταν κατεβάζω 40-50GB full Blu-ray δεν υπάρχει χώρος. Άσε που αν είναι και σε zip, αυτό σημαίνει ότι θέλεις άλλα 40-50 για να την φέρεις σε μορφή που μπορείς να την κάνεις να παίξει.
3) Υπάρχει κοινό (ασύρματο) δίκτυο μεταξύ 2 διαμερισμάτων. Θέλω ο σκληρός αυτός να είναι προσβάσιμος 24/7 και στο άλλο διαμέρισμα, συνεπώς καταλλήγουμε πάλι στο (1).

Να ρωτήσω τι έκδοση του έχεις περασμένη; Με το θέμα του sharing είναι σταθερό;

Την τελευταία (1.06.15 αν δεν κάνω λάθος).

Μέχρι πριν λίγο καιρό και για τα τελευταία 2 χρόνια περίπου όλες μου τις ταινίες τις έπαιζα κατευθείαν από Shared φακελο του υπολογιστή και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Το μοναδικό μείον είναι ότι καμιά φορά που ο υπολογιστής κάνει περίεργες διεργασίες, ενδέχεται η ταινία να λαγκάρει, αλλά αυτό είναι θέμα υπολογιστή και όχι του WD ή του δικτύου.

Μόλις τον τελευταίο μήνα έχω βάλει τον μικρό εξωτερικό και κατεβάζω προς τα εκεί. Αλλά μία διευκρίνιση, χρησιμοποιώ Shared φάκελο και όχι το Media Stream, γιατί για κάποιο περίεργο λόγο πάντα με μπέρδευε. Έχω δηλαδή ακόμα Shared ένα ολόκληρο partition του σκληρού του υπολογιστή, διότι ακόμα και τώρα, μουσική παίζω από εδώ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για τον TV Live, επειδή το thread αρχικά δείχνει τον παλιό player φαντάζομαι πλέον μιλάμε για αυτόν εδώ έτσι; http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Εάν ναι, έχω την εξής ερώτηση: Ταινία 3D SBS που υπάρχει σε δίσκο συνδεδεμένο εξωτερικά με το TV Live, την αναπαράγει με επιτυχία η 3D tv σας; Κατά προτίμηση ενδιαφέρομαι να μάθω για LG αν είναι δυνατόν, ή υπάρχουν προβλήματα μόλις γίνεται η "ένωση"; και επίσης, αν στο .mkv είναι ενσωματωμένοι ελληνικοί υπότιτλοι αυτόι αναπαράγονται σωστά με το 3D;

Το τονισμένο κεφαλαίο Α είναι θέμα κωδικοποίησης. Είναι η μόνη διαφορά μεταξύ των iso-8859-7 και windows/cp 1253. Αν δεν το βλέπεις, σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις μεταξύ αυτών των 2.