Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ρε παιδιά καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν κάνουμε αμέσως την ερώτηση(Κοινώς μασημένη τροφή).

Βάζω στοίχημα ότι δεν έψαξες καθόλου το μενού του μηχανήματος γιατί αν το έψαχνες θα έβρισκες αυτό:

settings -> video setting -> subtitle font size

και από εκεί διαλέγεις το μέγεθος των υπότιτλων.

Και επειδη παιζει να μας ρωτήσεις και γιατί οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι στα κινέζικα άντε να σου δώσω άλλη μια μασημένη τροφή.

settings -> system setting -> additional encoding support -> greek(Windows -1253)
Φιλε fits79 οταν εισαι 21 ετων και av enthousiast ψαχνεις και ξεσκιζεις τα παντα... Εαν εισαι 55 πας και λιγο πιο αργα και πιο ''μασημενα''... Ισως δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου. Μπορω να βλεπω την ιδια ποιοτητα,χρωμα και μεγεθος των υποτιτλων που βλεπω στο laptop με τον KMPlayer?

Φιλε fits79 οταν εισαι 21 ετων και av enthousiast ψαχνεις και ξεσκιζεις τα παντα... Εαν εισαι 55 πας και λιγο πιο αργα και πιο ''μασημενα''... Ισως δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου. Μπορω να βλεπω την ιδια ποιοτητα,χρωμα και μεγεθος των υποτιτλων που βλεπω στο laptop με τον KMPlayer?
Οι επιλογες υποτιτλων που εχει ειναι το μεγεθος,η μετακινηση στην οθονη με τα βελακια πανω-κατω και το subtitle border(η σκια πισω απο τον υποτιτλο).Οσον αφορα το χρωμα,αλλαγη γραμματοσειρας ισως τα βαλουν σε μελλοντικο firmware.
Για την ποιοτητα που λες οντως δεν ειναι και οι καλυτεροι υποτιτλοι σε mediaplayer(βλεπε popcorn,xtreamer),ας ελπισουμε να κανουν κατι καλυτερο
ή να βγει καποιο custom firmware απο τον b-rad που να ειναι πιο παραμετροποιησιμοι.

Last edited:

Οι επιλογες υποτιτλων που εχει ειναι το μεγεθος,η μετακινηση στην οθονη με τα βελακια πανω-κατω και το subtitle border(η σκια πισω απο τον υποτιτλο).Οσον αφορα το χρωμα,αλλαγη γραμματοσειρας ισως τα βαλουν σε μελλοντικο firmware.
Για την ποιοτητα που λες οντως δεν ειναι και οι καλυτεροι υποτιτλοι σε mediaplayer(βλεπε popcorn,xtreamer),ας ελπισουμε να κανουν κατι καλυτερο
ή να βγει καποιο custom firmware απο τον b-rad που να ειναι πιο παραμετροποιησιμοι.
ευχαριστω για την απαντηση σου.σοφον το σαφες..

Χαίρετε
Είμαι κι εγώ κάτοχος του WD TV Live από προχθές. Να πω καταρχήν ότι είναι η πρώτη μου επαφή με το είδος [μόλις αγόρασα κ τηλεόραση επίσης] κι ότι προχώρησα στην αγορά του έπειτα από όσα διάβασα εδώ, άντε και λόγω του ότι η WD είναι γνωστό brand name, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με οτιδήποτε έχω αγοράσει από αυτή.

Το έχω μόλις συνδέσει και στο router και ήδη έχω αρχίζει να δοκιμάζω διάφορα video formats. Για την ποιότητα δε μπορώ ακόμη να εκφέρω άποψη, καθώς η TV είναι ακόμη στο στρώσιμο, το HDMI καλώδιο δεν μου'χει έρθει ακόμη και επίσης δεν έχω καθόλου HD περιεχόμενο, τουλάχιστον σε 1080p..

Θα'θελα να ρωτήσω αν γενικά είναι ασφαλές να κάνουμε τα firmware updates που προτείνει η συσκευή, κι αν έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματα με μή δοκιμασμένα Updates. Μιλώ πάντα για τα επίσημα, είμαι πολύ αρχάριος ακόμη για τα άλλα, lol.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

αν δεν εχεις το wd tv η απαντηση ειναι
οχι
αν το εχεις και η συσκευασια ειχε μεσα hdmi η απαντηση ειναι
ωχ

Απ' ότι ξέρω σε κανένα από τα 3 προϊόντα ΔΕΝ περιλαμβάνετε hdmi καλώδιο πρέπει να το πάρεις μόνος σου.

lol, όχι φίλε δεν το έχω. Το παρήγγειλα χθες και το περιμένω από βδομάδα. Είχα την εντύπωση ότι συμπεριλαμβάνεται.
Τι κόλπα είναι αυτά; Θα σκάμε άλλα πόσα και για καλώδια; :frusty:

Χαίρετε
Είμαι κι εγώ κάτοχος του WD TV Live από προχθές. Να πω καταρχήν ότι είναι η πρώτη μου επαφή με το είδος [μόλις αγόρασα κ τηλεόραση επίσης] κι ότι προχώρησα στην αγορά του έπειτα από όσα διάβασα εδώ, άντε και λόγω του ότι η WD είναι γνωστό brand name, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με οτιδήποτε έχω αγοράσει από αυτή.

Το έχω μόλις συνδέσει και στο router και ήδη έχω αρχίζει να δοκιμάζω διάφορα video formats. Για την ποιότητα δε μπορώ ακόμη να εκφέρω άποψη, καθώς η TV είναι ακόμη στο στρώσιμο, το HDMI καλώδιο δεν μου'χει έρθει ακόμη και επίσης δεν έχω καθόλου HD περιεχόμενο, τουλάχιστον σε 1080p..

Θα'θελα να ρωτήσω αν γενικά είναι ασφαλές να κάνουμε τα firmware updates που προτείνει η συσκευή, κι αν έχουν παρατηρηθεί διάφορα προβλήματα με μή δοκιμασμένα Updates. Μιλώ πάντα για τα επίσημα, είμαι πολύ αρχάριος ακόμη για τα άλλα, lol.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Κι εγω αρχαριος ειμαι (20 μερες). Τα firmware που προτεινει η συσκευη ειναι ασφαλη (τα χρησιμοποιησα ηδη). φροντισε γρηγορα-γρηγορα ν'αποκτησεις HD περιεχομενο 720p η 1080p και μετα δεν θα μπορεις να δεις τιποτα αλλο. Τουλαχιστο αυτο εχω παθει εγω. Η τβ σου υποστηριζει fullHD? καλη διασκεδαση!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

lol, όχι φίλε δεν το έχω. Το παρήγγειλα χθες και το περιμένω από βδομάδα. Είχα την εντύπωση ότι συμπεριλαμβάνεται.
Σιγά ρε θα σκάσεις άλλα 5 - 15 ευρώ για καλώδιο ανάλογα το πόσο μακρύ είναι και κάτι τρέχει στα γύφτικα...

απορια... στην καινουργια τηλεοραση που πηρες, στην συσκευασια περιελαμβανε και κεραια?(δεν ειρωνευομαι αλλα φαντασου τι εννοω..)

Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη κεραία-hdmi Τάκη. Στο τελευταίο dvd player που πήρα π.χ. είχε καλώδιο rca μέσα... Νομίζω ότι δεν είναι τόσο φοβερό για τη wd να ρίξει κ ένα καλωδιάκι μέσα στο κουτί.

Δεν το είπα για θέμα κόστους, απλά το θεωρώ βλακεία. Σαν να πουλάνε τηλεόραση χωρίς πρίζα.:p
Μα δεν κατάλαβες καλά δίνουν καλώδιο το οποίο μπορείς να δεις και hd υλικό αλλά όχι hdmi καλώδιο το component(Κόκκινο, πράσινο, μπλέ) καλώδιο κοινώς.

Επομένως???

Και συμφωνώ σε αυτό που λέει ο τακης
απορια... στην καινουργια τηλεοραση που πηρες, στην συσκευασια περιελαμβανε και κεραια?(δεν ειρωνευομαι αλλα φαντασου τι εννοω..)

Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη κεραία-hdmi Τάκη. Στο τελευταίο dvd player που πήρα π.χ. είχε καλώδιο rca μέσα... Νομίζω ότι δεν είναι τόσο φοβερό για τη wd να ρίξει κ ένα καλωδιάκι μέσα στο κουτί.
Μην το ζαλίζουμε το θέμα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι ο κάθε ένας μπορεί να βρει κεραία από 5 ευρώ έως 100 ευρώ ανάλογα τη κ... του κάθε ενός όπως μπορείς να βρεις και hdmi καλώδιο από 5 ευρώ έως 50και ευρώ επομένως πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοούμε έτσι δεν είναι?

Και hdmi καλώδιο να σου έβαζαν κάτι θα έβρισκες να πεις γιατί αν κατάλαβα καλά είσαι από τα άτομα που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο.
Επομένως...

Last edited:
Για να κλείσουμε το θεμα, αρχικά νόμιζα ότι στη συσκευασία υπήρχε hdmi. Aπό το post του mozzer συμπέρανα λανθασμένα ότι ήταν "σκέτη", κάτι που το θεώρησα κοροιδία για το μέγεθος της εταιρείας. Εφόσον όπως λες υπάρχει component, με καλύπτει.

Όσο για τα ποτήρια που λες, φίλικη συμβουλή: μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. (αυτό βέβαια ισχύει και για μένα.;))

Εγώ πάντως το έκανα το update, όλα πήγαν οκ. Ναι, η τηλεόραση είναι fullHD κι ελπίζω να'ναι έτσι όπως τα λες, γιατί μέχρι στιγμής τις έχω τις επιφυλάξεις μου..

μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε μια βοηθεια
γιατι διαβαζω 3 μερες τωρα μανιουαλς και manuals και ακομη εχω πολλες αποριες...
. Στο σαλονι υπαρχουν τα εξης:
τηλεοραση http://www.consumer.philips.com/c/t...ull-hd-1080p-digital-tv-47pfl9664h_12/prd/gr/ media player http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=735 games http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429816&catid=070100 dvd player http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DVP520/00&scy=ch&slg=en&mid=Link_Software και nova με αποκωδικοποιητη PANASAT IRD 910. Μεχρι δω καλα και ολα δουλευουν κανονικα... Πριν λιγες ημερες στην οικογενεια του σαλονιου προστεθηκε ο http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-1019AH-K/index.html μαζι με ενα σετ ηχειων 5.1
Το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να συνδεσω τα ηχεια στις εξοδους του av και να ακουσω και να δω δειγματα απο αρκετο hd υλικο που εχω μεσω του WD Media player. Τον WD τον εχω συνδεσει με HDMI με τη TV και με οπτικη ινα με τον av. Ειναι η πρεπουσα συνδεση? Τα υπολοιπα πως προτεινεται να τα συνδεσω? Ευχαριστω εκ των προτερων.(πιθανη μετακινηση του thread μου σε αλλο φορουμ θα την κανονισει ο πανεμπειρος κ.διαχειριστης)

μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε μια βοηθεια
γιατι διαβαζω 3 μερες τωρα μανιουαλς και manuals και ακομη εχω πολλες αποριες...
. Στο σαλονι υπαρχουν τα εξης:
τηλεοραση http://www.consumer.philips.com/c/t...ull-hd-1080p-digital-tv-47pfl9664h_12/prd/gr/ media player http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=735 games http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429816&catid=070100 dvd player http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DVP520/00&scy=ch&slg=en&mid=Link_Software και nova με αποκωδικοποιητη PANASAT IRD 910. Μεχρι δω καλα και ολα δουλευουν κανονικα... Πριν λιγες ημερες στην οικογενεια του σαλονιου προστεθηκε ο http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-1019AH-K/index.html μαζι με ενα σετ ηχειων 5.1
Το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να συνδεσω τα ηχεια στις εξοδους του av και να ακουσω και να δω δειγματα απο αρκετο hd υλικο που εχω μεσω του WD Media player. Τον WD τον εχω συνδεσει με HDMI με τη TV και με οπτικη ινα με τον av. Ειναι η πρεπουσα συνδεση? Τα υπολοιπα πως προτεινεται να τα συνδεσω? Ευχαριστω εκ των προτερων.(πιθανη μετακινηση του thread μου σε αλλο φορουμ θα την κανονισει ο πανεμπειρος κ.διαχειριστης)
συγγνωμη κ.διαχειριστη αλλα μπερδεψα τα posts με τα threads..

Και εγω συμφωνω οτι θα πρεπει να ειχε ενα hdmi καλωδιο στη συσκευασια,οπως αλλωστε εχουν ολα τα γνωστα media player
(popcorn,e-great,xtreamer) και υποψιν οτι εχω το wd tv live.
Οταν διαφημιζεις ενα προιον σαν hd νομιζω οτι επιβαλλεται ενα hdmi καλωδιο και οχι ενα component.Οπως αλλωστε θα ξερετε οτι το πρωτο wd ειχε στη συσκευασια και βαση για 2.5αρη δισκο κατι που το αφαιρεσανε στα επομενα.