Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχω δει καμια δεκαρια ματροσκες σε 1080p και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό.Όσον αφορά το άλλο που ρώτησα πιο πάνω...Όλα ok το έφτιαξα και ρίχνω files από το pc μέσα στο σκληρό που έχω στο usb με ftp πρόγραμμα.

Σε αρχείο .avi σου κάνει "πήδημα" frame ???

Επίσης ξέρει κανείς αν γίμεται σε μια ταινία εκτός από το forward και rewind έχει άλλο τρόπο να πηγαίνεις στην σκηνή που θέλεις γρηγορότερα?? Πχ. έβλεπα 1 ταινία 2 ωρών και 10 λεπτά πριν τελειώσει την έκλεισα. Την άλλη μέρα πήγα να την ξαναδώ αλλά δεν έκανε resume από το σημείο που την είχα αφήσει (ενδιάμεσα είχα δει και κάποια άλλα αρχεία βίντεο - δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό που έχασε το resume) οπότε έπρεπε να γυρνάω την ταινία αρκετή ώρα μ'εχρι να φτάσω στο σημείο που την άφησα. Υπάρχει λύση ???
βλέποντας μια ταινία πατάμε ff μια φορά και μετά το next Σε καθε next προχωράει 10λεπτά μπροστά

Όχι κανένα πήδημα...τα avi τα έχει για πρωινό επειδή είναι ελαφρότερο αρχείο.

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα το κάνει ??? Δεν είναι ακριβώς πήδημα. Όπως παίζει η ταινία (.avi) σε ανύποπτο χρόνο, κάνει μια γρήγορη κίνηση προς τα μπροστά (για κλάσματα δευτερολέπτου) στιγμιαία. Αυτό το κάνει μέσω streaming. Δεν δοκίμασα να το κάνω μέσω εξωτερικής σύνδεσης usb για να ελέγξω τί φταίει.

βλέποντας μια ταινία πατάμε ff μια φορά και μετά το next Σε καθε next προχωράει 10λεπτά μπροστά

Δεν το δοκίμασα αλλά σε ευχαριστώ για την λύση. Ανακουφίστηκα τώρα.

Επειδή κατέβασα την τελευταία έκδοση του brad και για να μην κάνω καμιά βλακεία και τραβάω μετά τα μαλλιά μου πείτε μου χρειάζεται να κάνω downgrade πριν το εγκταστήσω ???? Έχω την τελευταία επίσημη έκδοση.

Επειδή κατέβασα την τελευταία έκδοση του brad και για να μην κάνω καμιά βλακεία και τραβάω μετά τα μαλλιά μου πείτε μου χρειάζεται να κάνω downgrade πριν το εγκταστήσω ???? Έχω την τελευταία επίσημη έκδοση.
oxi

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Φίλε georgebest πρόσεξε την εγκατάσταση του brad.
Σε εμένα στην πρώτη προσπάθεια για εγκατάτσαση κόλλησε και έκανα αμάν να το επαναφέρω το WD TV Live.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Φίλε georgebest πρόσεξε την εγκατάσταση του brad.
Σε εμένα στην πρώτη προσπάθεια για εγκατάτσαση κόλλησε και έκανα αμάν να το επαναφέρω το WD TV Live.

Όταν λες να προσέξω , τί πρέπει να προσέξω ???

Δεν υπαρχει κατι για να προσεξεις,απλα το βαζεις σε ενα στικακι και το wd tv
θα κανει update.Μην το φοβασαι.Το μονο προβλημα που θα μπορει να υπαρξει
ειναι αν γινει διακοπη ρευματος κατι το ποιο ισχυει για ολα τα updates συσκευων!

Δεν υπαρχει κατι για να προσεξεις,απλα το βαζεις σε ενα στικακι και το wd tv
θα κανει update.Μην το φοβασαι.Το μονο προβλημα που θα μπορει να υπαρξει
ειναι αν γινει διακοπη ρευματος κατι το ποιο ισχυει για ολα τα updates συσκευων!
Φίλε μου ,επειδή είμαι παθών, ξέρω ότι δεν είναι μόνο πρόβλημα διακοπής.
Στην πρώτη προσπάθεια που έκανα έβαλα τα σωστά αρχεία στο στικάκι ,ακολούθησα την διαδικασία κανονικά ,δεν κόπηκε το ρεύμα και το WD TV Live κόλλησε.
Μου έβγαζε το μήνυμα "Insert usb drive with firmware to recover your wdtv" και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να το επαναφέρω.

Και σχετικά με τα templates από εδώ : και templates απο εδώ:

http://www.wdtvlive.net/forumdisplay.php?10-Moviesheets

Ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσω ??
Υπάρχουν οδηγίες εδώ.
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες αυτές και δυο τρεία πράγματα που βρήκα μόνος μου, κατάφερα να περάσω τα movie sheets.

Ισως να ετυχε σε σενα,αλλα γενικα δεν υπαρχει προβλημα με το custom firmware,αλλα οπως λεει και ο ιδιος ο b-rad το εγκαθιστουμε με δικη μας ευθυνη.

Οκ το έβαλα χωρίς πρόβλημα και διορθώθηκε και το πρόβλημα με το bootarisma του . (μου έκανε 35 δεύτερα για να μπουτάρει και τώρα μόλις 5 - αν και δεν ξέρω αν έτρωγε ρεύμα γιατί δεν ήταν ζεστό στο standby mode). Τώρα σχετικά με αυτό :
"Στη συνέχεια κατεβάστε το thubgen απο εδώ

http://www.wdtvlive.net/showthread.p...&p=231#post231

και templates απο εδώ:

Αντιγράψτε τα templates μέσα στο φάκελο templates στο ThumbGen και τρέξτε το πρόγραμμα.Στη συνέχεια κάντε τις παρακάτω ρυθμίσεις στο πρόγραμμα.

πού τα κάνω αυτά?? Στο pc ??? και μετά αφούκανω τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα θα τα περάσω στο usb ??? και μετά στο tv live ??

Το ThumbGen to εγκαθιστούμε στο PC Ρυθμίσεις επίσης στο PC Εφόσον εχεις περάσει τα Templates ανοίγοντας το ThumbGen επιλέγεις ποια ταινία θες να κάνεις background ή sheet Μια λύση είναι να εχεις καρφωμένο τον εξωτερικό σκληρό (που χρησιμοποιείς στο WD) στο PC και το ThumbGen γράφει στο Dir που θα βρεί την ταινία πχ
E:\Movies\DemoMovie Το Thumb θα σου φτιάξει sheet στο ιδιο dir E:\Movies\DemoMovie
Δεν χρειάζεται να κάνεις copy με Stick

Οκ το έβαλα χωρίς πρόβλημα και διορθώθηκε και το πρόβλημα με το bootarisma του . (μου έκανε 35 δεύτερα για να μπουτάρει και τώρα μόλις 5 - αν και δεν ξέρω αν έτρωγε ρεύμα γιατί δεν ήταν ζεστό στο standby mode). Τώρα σχετικά με αυτό :
"Στη συνέχεια κατεβάστε το thubgen απο εδώ

http://www.wdtvlive.net/showthread.p...&p=231#post231

και templates απο εδώ:

Αντιγράψτε τα templates μέσα στο φάκελο templates στο ThumbGen και τρέξτε το πρόγραμμα.Στη συνέχεια κάντε τις παρακάτω ρυθμίσεις στο πρόγραμμα.

πού τα κάνω αυτά?? Στο pc ??? και μετά αφούκανω τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα θα τα περάσω στο usb ??? και μετά στο tv live ??
Τρέξε το ThumbGen στο pc μόλις το τρέξεις θα δημιουργηθεί στο φάκελο που έχεις το ThumbGen φάκελος με το όνομα templates ,εκει θα αντιγράψεις και θα βάλεις τις templates που έχεις κατεβάσεις.
Μετα κάνεις τις ρυθμίσεις.Αφού κάνεις τις ρυθμίσεις οδηγείς το ThumbGen στο εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχεις τις ταινίες και κάνεις τα movie sheets.
Βάζεις σε ένα στικάκι το αρχείο S00custom-options .Στο αρχείο κάνεις κάποιες αλλαγές (εγώ το βρήκα αλλαγμένο σε προηγούμενο ποστ και το κατέβασα) και το βάζεις στο στικάκι ΚΑΙ το συνδέεις στο WD TV Live και κάνεις reset factory .
Μετά μεταφέρις τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχεις κάνει τα movie sheets τον συνδέεις περιμένεις να ανάβουν και τα δυο λαμπάκια συνεχόμενα στο WD TV Live και είσαι έτοιμος.

Last edited:
Οπως είχα γράψει και πιο παλιά:

Λοιπόν πάμε απο την αρχή.Έχεις κάνει τα movie sheets όλα είτε σε wall mode η sheet mode η std mode.Όλα πρέπει να είναι στο ίδιο mode και να έχουν τη μορφή themovie_sheet.mkv για sheet mode.Εφόσον όλα έχουν την ίδια μορφή τελείωσες με τις ταινίες.Πάνε στο firmware τώρα.Έχεις εγκαταστήσει τo 4.2 firmware του b-rad έχεις έτοιμο το αρχείο s00 σε ένα usb σε fat και είναι μόνο αυτό μέσα.Το βάζεις στο wd και κάνεις ένα firmware reset απο το menu kai το αφήνεις να ανοίξει κανονικά το wd.Στη συνέχεια βγάζεις το usb και βάζεις τον σκληρό που έχει όλα τα movie sheets έτοιμα.Εννοείται πως έχεις thumbnail mode και το see file size στο off.

Αν κάνεις ακριβώς ότι λέω είσαι έτοιμος.

καλημερα στην παρεα...

εχω το HD2 2-3 μηνες... δεν ηξερα οτι κανει οσα λετε...

ο λογος που μπηκα να ρωτησω ειναι οτι η εικονα που εχω απο την συσκευη ειναι χειροτερη απο αυτη που εχω αν βαλω το stickακι στο PS3...

υπαρχουν καπου ρυθμισεις για την εικονα???

thanx in advance!