Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Φίλε επειδή είχα PS3 ,ξέρω ότι είναι κατα πολύ χειρότερο από το WD TV Live.
Δεν έχεις κάνεις τις κατάλlηλες ρυθμίσεις.
Κοίτα τις ρυθμίσεις για hdmi.

Φιλε paИ-baL βαλε την ρυθμιση του hdmi σε 12bit.

Μαλλον αυτο εχεις ξεχασει. Γιατι εχει μια χαρα ποιοτητα το μικρο.

Φιλε paИ-baL βαλε την ρυθμιση του hdmi σε 12bit.

Μαλλον αυτο εχεις ξεχασει. Γιατι εχει μια χαρα ποιοτητα το μικρο.

σ' ευχαριστω φιλε μου... αυτο ηταν!!!

υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις για καλυτερη ποιοτητα στην εικονα???

Οσον αφορά το θέμα των moviesheets μήπως θα ηταν καλύτερο να μεταφερθούν σε νέα θέμα εστω απο εδώ και περα με ενα δύο συνοπτικά links

Στο τεράστιο αυτό thread ακόμα και για τους ίδιους χρήστες που εχουν γράψει κάποια πράγματα είναι δύσκολο να ανατρέξουν και να τα βρούνε πόσο μάλλον για κάποιον που θέλει να βρεί βοήθεια για αυτό το θέμα

Σε νέο firmware εχουν δοθεί υποσχέσεις για νέα πράγματα σε moviesheets που θα μας απασχολήσουν και ολο και περισσότεροι χρήστες θέλουν να τα ενεργοποιήσουν ...

ειναι πολλα τα 18οο μηνυματα για καποιον που ψαχνει να βρει απαντησεις...

ας γινουν καποια sticky θεματα με ρυθμισεις, movie sheets ή οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι μπορει να χρειαστει σε καποιον στην πορεια...

φιλικα,

Πανος

paИ-baL;1224658 said:

υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις για καλυτερη ποιοτητα στην εικονα???

Δεν εχει αλλες ρυθμισεις δυστυχως...
:a0210:

Αλάνια έκανα ένα thread με θέμα movie sheets και το πως να τα κάνετε και να τα προβάλετε στην οθόνη σας κανονικά.Ας γίνει sticky.

paИ-baL;1224658 said:

12bit,1080p 24 αν το υποστηρίζει ι tv σου και είσαι έτοιμος.

Ερωτηση κρισιμη:
Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ερωτηση κρισιμη:
Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live;

Φυσικά και θα τα σηκώνει.Εφόσον είναι μεμονωμένο αρχείο mkv είτε m2ts/ts δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.Έχω βάλει αρχείο με 60mb bitrate και το παίζει νεράκι.

Υπάρχει και περίπτωση να ΜΗΝ τα παιζει γιατί απ' ότι ακούγετε αυτά τα αρχεία θα έχουν τι διπλάσια ανάλυση απ' ότι τα απλά hd αρχεία.

Υπάρχει και περίπτωση να ΜΗΝ τα παιζει γιατί απ' ότι ακούγετε αυτά τα αρχεία θα έχουν τι διπλάσια ανάλυση απ' ότι τα απλά hd αρχεία.

Αυτο δεν παίζει διοτί τηλεοράσεις με 2160p δεν κυκλοφορούν καν πόσο μάλλον στην Ελλάδα.Σε καμιά 20αρια χρόνια βλέπουμε.

Καλά τώρα είναι που απεδείχθη πόσο λάθος είσαι.
Όχι και 20ρια χρόνια ρε φίλε είπαμε...
Εγω το κόβω το πολύ σε κάνα 5αρι άντε με το ζόρι 10αρι χρόνια θα είναι εδώ μην σου πω πολύ ποιο νωρίς απ' ότι περιμένεις.

Καλά τώρα είναι που απεδείχθη πόσο λάθος είσαι.
Όχι και 20ρια χρόνια ρε φίλε είπαμε...
Εγω το κόβω το πολύ σε κάνα 5αρι άντε με το ζόρι 10αρι χρόνια θα είναι εδώ μην σου πω πολύ ποιο νωρίς απ' ότι περιμένεις.

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε.Ειδικά τώρα με το ΔΝΤ.Σκέψου ότι για να πάμε απο την εποχή του dvd στην υψηλή ανάλυση πέρασαν 10 χρόνια περίπου.Και πάλι πάρα πολλά άτομα έχουν κανονικές οθόνες standar ανάλυσης.Εδώ θα είσαι και θα τα δεις.

Μακάρι να κάνεις λάθος αλλά από την πλευρά που το έθεσες τώρα δεν έχεις και άδικο.
Πάντως αν τα ίδια αρχεία 3d έχουν την διπλάσια ανάλυση απο τα απλά hd τότε πίστεψε με προς το παρόν ΚΑΝΕΝΑ hd media player δεν θα μπορεί να τα παιζει γι' αυτό και θα βγουν νεότερα τότε.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μακάρι να κάνεις λάθος αλλά από την πλευρά που το έθεσες τώρα δεν έχεις και άδικο.
Πάντως αν τα ίδια αρχεία 3d έχουν την διπλάσια ανάλυση απο τα απλά hd τότε πίστεψε με προς το παρόν ΚΑΝΕΝΑ hd media player δεν θα μπορεί να τα παιζει γι' αυτό και θα βγουν νεότερα τότε.

Αν και εφόσον ποτέ υπάρξει αυτή η ανάλυση στην Ελλάδα θα πρέπει και οι ταχύτητες download να είναι πάνω απο 100mb.Εκτός και αν βγουν δισκάκια που να είναι 1tb και παραπάνω.Γιατί 2160p σημαίνει bitrate 200mb και πάνω.Και μέχρι τότε πιστεψε με θα υπάρχουν players με 50 ευρό που θα παίζουν τα πάντα.

Ερωτηση κρισιμη:

Μάλλον απίθανο...

Τα 3D BluRay θα είναι κωδικοποιημένα με τον MVC και όχι κατά AVC, οπότε λίγο δύσκολο να καταφέρει το τσιπάκι της Sigma να ανταπεξέλθει...

Υπάρχει βέβαια πάντα η θεωρητική δυνατότητα κατασκευής ματροσκας από πρωτογενές MVC σε AVC side-by-side ή top-to-bottom, oπότε θα μπορεί να παίξει στερεοσκοπικό 3D και από τα σημερινά μηχανάκια, απλώς θα είναι μισής ανάλυσης...

Φίλε μπορείς να το κάνεις λίγο ποιο λιανά γιατί ανέφερες τεχνικούς όρους που εγώ τουλάχιστον δεν τους γνωρίζω τόσο καλά όσο εσύ.

Π.χ. ποια η διαφορά mvc - avc?
Τι αλλάζει στο κάθε ένα με πολύ απλά λόγια.

Μάλλον απίθανο...

Τα 3D BluRay θα είναι κωδικοποιημένα με τον MVC και όχι κατά AVC, οπότε λίγο δύσκολο να καταφέρει το τσιπάκι της Sigma να ανταπεξέλθει...

+1 στην απορια του fits :p

JL ποια χαρακτηριστικα θα πρεπει να εχει ενα τσιπακι για να τα καταφερει ? Μιλαμε για καποιο δυνατοτερο (της σειρας ) υπαρχων η μιλαμε πχ για αλλη φιλοσοφια κατασκευης

Ερωτηση κρισιμη:

Δεν ειναι θεμα αν θα τα σηκωνει αλλα αν θα τα υποστηριζει.Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε...
Θεωρω οτι 3d θα υποστηριζουν τα επομενα μηχανακια ...