Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μα εγώ δεν μίλησα για το επίσημο αλλά για το b-rad fw.
Μπορεί να κάνει κάτι από αυτά που λέω παραπάνω?
Τι λες?

Και αυτή η μαμημενη η wd γιατί δεν προσθέτει στο επίσημο fw να μπορούμε να δούμε την ανάλυση του κάθε βίντεο όπως έχει κάνει ο b-rad στα δικά του fw για το μηχάνημα.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

"Νεο" μοντελακι WD TV Live Plus

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=832

Οι διαφορες του με το Live ειναι:
1. Netflix (δε μας ενδιαφερει).
2. DVD Navigation
View all the content included on your DVDs, including complete menu navigation, chapter listings, special features, and subtitles.
Στην ουσία κανένα από τα δυο που έχει σαν πρόσθετα δεν μας ενδιαφέρει για να μην πω ότι παιζει να βγάλει τα ίδια και ο b-rad με κάνα ανεπίσημο fw για το tv live.

Μα καλά αυτή η wd από τη μύγα ξύγκι πάει να βγάλει απλά βγάζοντας ένα νέο μοντέλο που στην ουσία είναι τεχνολογικά ακριβώς το ίδιο με το wd tv live απλά έχουν προσθέσει κάτι στο software που στην ουσία δεν προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ σε σχέση με τον προκάτοχο του wd tv live.

Αν είχε:
1. Blu-ray iso & folders menu navigation
2. Truehd downmix
3. 3D movies support with hdmi 1.4
κάτι θα έλεγε αλλά με αυτά τα δυο σιγά τα οα....

Last edited:
αν κατι χρειαζεται να διορθωθει σε επομενο firmwire ειναι να λειτουργει σωστα η auto στην αναλυση της εικονας..γιατι αυτην την στιγμη δεν λειτουργει..οταν το βαζω στο auto η τηλεοραση παιζει παντα στην μεγιστη αναλυση με 60hz οτι και να ειναι η ταινια.... ενω αν το ρυθμισω απο το wd στα π.χ. στα 24hz η τελεοραση το παιζει οντως στα 24hz

Όταν συνδέομαι με δίκτυο μέσω mediaserver μου βγάζει στο μενού φακέλους που λένε : όλες οι ταινίες, κατηγορίες, ηθοποιοί και κάτι τέτοια (δεν τα θυμάμαι καλά- δεν κάθομαι τώρα μπροστά στην tv μου). Αυτά πως μπορώ να τα σβήσω ή να τα αλλάξω ή να βάλω μέσα ότι θέλω όπως το θέλω??

Επιθυμω να δωσω ολο το HD υλικο μου για να το απολαυσει η αδελφη μου στη καινουργια τηλεοραση που αγορασε. Εχω μια απορια ομως: Πρεπει να παρει το WD TV LIVE η θα ειναι οκ και με το WD TV HD? Το fw του b-rad δουλευει και στο WD TV HD η μονο στο WD TV LIVE?(Οι ταινιες με το thumbgen ειναι ετοιμες απο εμενα).Ευχαριστω.

Επιθυμω να δωσω ολο το HD υλικο μου για να το απολαυσει η αδελφη μου στη καινουργια τηλεοραση που αγορασε. Εχω μια απορια ομως: Πρεπει να παρει το WD TV LIVE η θα ειναι οκ και με το WD TV HD? Το fw του b-rad δουλευει και στο WD TV HD η μονο στο WD TV LIVE?(Οι ταινιες με το thumbgen ειναι ετοιμες απο εμενα).Ευχαριστω.

Το firmware είναι διαφορετικό στα 2 μηχανήματα και νομίζω δεν θα σου δουλέψει Εχει ο b-rad για το WD TV HD gen 2 (Ελπίζω να μιλάμε για το Gen 2 wd) firmware που υποστηρίζει Moviesheets Εδώ

http://www.wdc.com/wdtvlive_prerelease/

Beta v1.03.22

What's new:

* DVD navigation support.
* Mediafly network service.
* .mov chapter support.
* Wireless adaptor support for ASUS USB-N13.
* Security when mounting a network share on password protected local drives.

Resolved issues:

* File share group name – Network names must now match.
* Aspect ratio issues.
* Subtitle encoding for Big 5.
* Resume remembering previous audio selection.
* IDX +_SUB positioning issue causing video freeze.
* PGS subtitle becoming frozen while using the delay function.
* Network share intermittent detection issue.
* Undetectable 4 TB My Book®.
* Large capacity video file (.ts) unable to play.
* DVR-MS video stop when fast forward at 6x.
* Buffalo G300N not enumerating.

Οπότε μόλις μόνοι τους ακύρωσαν το ένα από τα δυο ατού του wd tv live plus.

αντιθετα θα μεινεις απολυτως ικανοποιημενος και τα λεφτα σου θα πιασουν τοπο

παραγγελνω το live Στα 98,97 ευρω... Με αποτρέπει κανεις?...

Συμφωνω με τον απο πανω φιλο.

Εκτος αν διαβασες κατι, η εχεις καποια δυνατοτητα στο μυαλο σου που δεν παρεχει το live, και αυτο σε κανει διστακτικο :D

ordered στα 98,97 ... ηθελα ενα καθαρο Media player Και οχι ενα all in one PVR..Τα οποία απο οτι φαινεται ...ειναι σε αρχικο σταδιο αναπτυξης... αργότερα θα καλυχω το κενο...με ενα επιταπεζιο BR/Mpeg4 Recorder...οταν και θα πεσουν οι τιμες τους μιας και τωρα υπαρχουν 1-2 μοντελα στην αγορα... ελπίζω οτι με 99 ευρω θα κάνω αυτο που χρειαζομαι .... mkv / avi playback μεσω usb η μεσω ethernet / NAS (eTrayz στα σκαρία...) , Ευχαριστώ!

Μην το βαλετε το beta... εχει προβλημα δε βγαζει 1080p24 και 1080p23, τα παιζει ολα στα 1080p60...
Τα μενου για τα DVD δουλευουν και το mediafly δουλευει, αλλα τι να το κανεις...

Τελικα το Plus εχει το 8654 (macrovision + copy protection enabled εκδοση του 8655 που εχει το Live) αυτη η αλλαγη ηταν απαραιτητη για να μπει το Netflix (μαζι με ενα εξτρα security chip επισης για το Netflix).
Το ιδιο τσιπακι εχει και το παρακατω που θα βγει συντομα, και επισης υποστηριζει Netflix:
http://www.amazon.com/Viewsonics-VMP75-1080p-Network-Player/dp/B003JQLI9O

To Netflix...είναι μόνο για την Αμερική. Ετσι νομίζω. Εδώ για εμάς δεν εχει αξία. Μάλλον player για την Αμερική έκανε η WDTV.

οντως ετσι γινεται και αν θελουμε netflix σχεδον ολοι μας εχουμε καποια κονσολα η οποια υποστηριζει netflix αν που ειμαστε σε κριση και λεφτα για πληρωμα δεν εχουμε