Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Aπ'όσο ξέρω δεν υπάρχει hdmi to scart γιατί το 1 είναι ψηφιακό και το άλλο αναλογικό. Πώς το συνδεσε άραγε ο φίλος?

component
Το hdmi to scart το ειπα γιατι περα απο τους ανταπτορες ειδα και κατι καλωδια αλλα δεν εχω ιδεα πως και ποσο καλα δουλευουν:p

Αφου η tv εχει scart τοτε θα βαλεις το καλωδιακι του wd το composite, αυτο που καταληγει σε τρια (ενα εικονα και δυο ηχο) και θα παρεις κι εναν ανταπτορα απο composite σε scart... IMHO παντα.-bye-

Το WD TV Live είχε στην συσκευασία του δυο καλώδια, ένα jack σε Component και το άλλο jack σε composite.
Άν η τηλεόραση σου δεν έχει ούτε composite, ούτε Component, θα συνδέσεις το καλώδιο jack σε composite με ένα ,ανταπτορα απο composite σε scart (όπως πολύ σωστά σου γράφει και ο DIAMANTIS).

Καλημερα,

εχω εδω και αρκετο καιρο το live με το επισημο firmware αλλα βλεπωντας σε τοσες σελιδες τι μπορει να κανει του b-rad ειπα να το δοκιμασω.

Θελω ομως μια μικρη βοηθεια ......

1. tou b-rad ειναι ενα firmware πανω στο οποιο βαζουμε διαφορα plugins ωστε να το φερουμε στα μετρα μας ή τα βαζει αυτο και απο εκει και περα εμεις επιλεγουμε τι θελουμε ?
2. ποια ειναι τα βασικα plugins που θα κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη ?
3. Υπαρχει καποιος οδηγος για την εγκατασταση του b-rad firmware ?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καλημερα,

εχω εδω και αρκετο καιρο το live με το επισημο firmware αλλα βλεπωντας σε τοσες σελιδες τι μπορει να κανει του b-rad ειπα να το δοκιμασω.

Θελω ομως μια μικρη βοηθεια ......

1. tou b-rad ειναι ενα firmware πανω στο οποιο βαζουμε διαφορα plugins ωστε να το φερουμε στα μετρα μας ή τα βαζει αυτο και απο εκει και περα εμεις επιλεγουμε τι θελουμε ?
2. ποια ειναι τα βασικα plugins που θα κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη ?
3. Υπαρχει καποιος οδηγος για την εγκατασταση του b-rad firmware ?
1.Τα plugins τα βάζουμε εμείς.
2.Τα MovieSheets εδώ.
Υπάρχει και ένα αλλό plugins που έχει αναφερθέι και έχω περάσει στο WD TV Live,άν ενδιαφέρεσαι θα δώσω οδηγίες.
3.Από ότι θυμάμαι δεν υπαρχει κάποια ιδιετερότητα στην εγκατασταση του b-rad firmware .

Σχετικα με τα movie sheets , η λειτουργια του πως ειναι ?

κατεβαζεις το thubgen , μετα περνας τα tampletes πχ 1000 ταινιων και οταν βαζουμε τον σκληρο με τις ταινιες μας αυτοματα αναγνωριζει απο τους τιτλους και σου δειχνει το εξωφυλλο ?

Το απόγευμα παραλαμβάνω το δικό μου.

Movies sheets για να παίξει, θέλει B-rad ή παίζει και με το official? Από τον WHS θα τα παίξει ή μόνο από σκληρό μέσω usb?

P.S. Άκυρη η ερώτηση, διαβάζω ήδη το αντίστοιχο thread...

Last edited:
Νομιζω οτι οποιοδηποτε αρχειο .bin εμποδιζει το WDLive με firmware του Brad πανω να κλεισει το ρευμα στους δισκους (οπως και το deluge αν τρεχει). Δεν το εχω κοιταξει παραπανω γιατι το δικο μου βαραει υπερωριες με το deluge (2 χρονια εγγυηση αλλωστε) :ernaehrung004:
Το να σβηνουν τα λαμπακια το κανει επιτηδες!!! και μου αρεσει προσωπικα (μολις γυρισεις στο μενου επανερχονται).

Για οποιον εχει/θελει να δοκιμασει τα plugins (προυποθεση ειναι να εχετε περασει οποιοδηποτε firmware του B-rad), ριξτε τα αρχεια απο το παρακατω .rar χυμα στο δισκο, βγαλτε-βαλτε τη μπριζα και θα εχετε:
1. Framerate sync (+σβηνουν τα λαμπακια οταν βλεπετε ταινια)
2. Ελεγχο της εντασης του ηχου με το πανω/κατω (οταν φτασετε στο 100 αρχιζει να ανεβαζει τους υποτιτλους, οταν φτασετε στο μηδεν τους κατεβαζει, οποτε με τα ιδια κουμπια μπορειτε να ανεβοκατεβασετε και ηχο και υποτιτλους)
3. Λειτουργια GOTO με το κουμπι SEARCH κατα τη διαρκεια της ταινιας, λεiτουργια μπροστα/πισω 30sec/2/5/10 λεπτα με τα PREV/NEXT (εδω εχω κανει μερικες αλλαγες απο το αρχικο plugin, το οποιο δε μου αρεσε οπως ηταν γιατι καταργουσε το ff/rev)

http://hotfile.com/dl/52780397/42ea8f7/BRAD.rar.html

Ελπιζω να διευκολυνω καποιους λιγοτερο ψαγμενους -bye-

μπορεις να το ξανα - ανεβασεις pls ?

Σχετικα με τα movie sheets , η λειτουργια του πως ειναι ?

κατεβαζεις το thubgen , μετα περνας τα tampletes πχ 1000 ταινιων και οταν βαζουμε τον σκληρο με τις ταινιες μας αυτοματα αναγνωριζει απο τους τιτλους και σου δειχνει το εξωφυλλο ?
Πάνω - κάτω έτσι ,το thubgen μπορείς να το βάλεις στην ημιαυτόματη λειτουργία και να τα κάνει μόνο του.
Έτσι βέβαια υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος, και να σου κάνει movie sheets άλλης ταινίας.

Δυό φορές πήγα να βάλω B-rad, δυό φορές πήρα στο χέρι το WD. Ευτυχώς συνέρχεται με το recovery. Δοκιμάζω τρίτη φορά φορμάροντας το στικάκι σε NTFS και αν δεν το πάρει σηκώνω τα χέρια ψηλά...

ρε παιδια ειμαι πολυ νοομπας....

κατεβασα και εγκαταστησα την τελευταια εκδοση
Full Version: ** WDLXTV_Live-0.4.2.1 ** Rapidshare link ***

Μπαινει λοιπον στο μενου και στα plugins δεν υπαρχει τπτ και φυσικα δεν εχω ενεργοποιησει τις επιλογες του f/w γτ δεν ξερω πως.....

λιγη βοηθεια πλς

πως μπορω να θα ενεργοποιησω ολα αυτα ?

bittorrent, webserver, NZB, SSH, FTP, NFS, etc +++

λεει οτι κατι κανω στο
S00custom-options αλλα δεν ξερω πως

Δυό φορές πήγα να βάλω B-rad, δυό φορές πήρα στο χέρι το WD. Ευτυχώς συνέρχεται με το recovery. Δοκιμάζω τρίτη φορά φορμάροντας το στικάκι σε NTFS και αν δεν το πάρει σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Ε τότε κάνεις κάτι εντελώς λάθος εχω περάσει το b-rad fw άπειρες φορές όπως και το επισιμη και ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα.

Είσαι σίγουρος ότι εχεις κατεβάσει το b-rad fw για το wd tv live και οχι για κάποιο άλλο μοντέλο wd?

ρε παιδια ειμαι πολυ νοομπας....

κατεβασα και εγκαταστησα την τελευταια εκδοση
Full Version: ** WDLXTV_Live-0.4.2.1 ** Rapidshare link ***

Μπαινει λοιπον στο μενου και στα plugins δεν υπαρχει τπτ και φυσικα δεν εχω ενεργοποιησει τις επιλογες του f/w γτ δεν ξερω πως.....

λιγη βοηθεια πλς

πως μπορω να θα ενεργοποιησω ολα αυτα ?

bittorrent, webserver, NZB, SSH, FTP, NFS, etc +++

λεει οτι κατι κανω στο
S00custom-options αλλα δεν ξερω πως
Άνοιξε το αρχείο "S00custom-options" και ότι plugin θες να είναι ενεργό απλά του σβήνεις τι δίεση από μπροστά και κάνεις save το αρχείο μετά βγάζεις και ξαναβάζεις από το ρεύμα το wd tv live και αν εχεις το φλασακι με το αρχείο μέσα σε μια από τις 2 θήρες usb τότε θα φορτώσουν αυτόματα τα plugins.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ε τότε κάνεις κάτι εντελώς λάθος εχω περάσει το b-rad fw άπειρες φορές όπως και το επισιμη και ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα.

Είσαι σίγουρος ότι εχεις κατεβάσει το b-rad fw για το wd tv live και οχι για κάποιο άλλο μοντέλο wd?

Από εδώ το κατέβασα.
http://b-rad.cc/wdlxtv-live/

Τελικά το πήρε με το στανιό. Ούτε την τρίτη φορά το δέχτηκε (αυτήν την φορά το άφησα 15 λεπτά στην αρχική οθόνη, μήπως και έκανε κάτι, αλλά πάλι έμεινε εκε), οπότε το έσβησα και το ξανάναψε, έβγαλε την οθόνη που ζητούσε να του βάλω στικάκι με recovery και του ξαναέβαλα το στικάκι με το B-rad, το ρούφηξε μονορούφι και πέρασε κανονικά...

Τι να πει κανείς...

Τώρα πειραματίζομαι με Movie sheets κατευθείαν από τον WHS...

Σημαντικό το στικακι σου ελπίζω να το είχες φορμάρει σαν fat32 και το όνομα του να μην είχε κενά και σχήματα.
Ίσως κάποιο από αυτά τα δυο να κόλλαγε την όλη κατάσταση.

Μπα, στο ίδιο στικάκι έριχνα μετά το recovery firmware της WD και περνούσε κανονικά. Όπως επίσης και από το ίδιο στικάκι πέρασε τελικά και το B-rad...

Δεν ξέρω τι του έφταγε...