Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μάγκες αυτός που φτιάχνει το πρόγραμμα mkvtoolnix αντί να το καλυτερεύει το χαλάει όσο το δυνατόν και περισσοτερο.

Και εξηγώ τι εννοώ παρόλο που κατέβασα την τελευταία έκδοση 4.2.0 και κάνω αυτό πολλές ταινίες που εχω μετατρέψει με αυτή την έκδοση απλά ΔΕΝ τις παιζει καν(Δεν ξεκινάνε καθόλου) και αν βάλω μια τέτοια ταινία μετά για να παίξει οποιοδηποτε βίντεο πρέπει να βγει και ξαναμπεί στην πρίζα.

Μα καλά αυτό το άτομο τόσο άθλιο είναι αντί να φτιάχνει το ίδιο του το πρόγραμμα το χαλάει?
Μόνος του σαμποτάρι τον εαυτό του?

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Άνοιξε το αρχείο "S00custom-options" και ότι plugin θες να είναι ενεργό απλά του σβήνεις τι δίεση από μπροστά και κάνεις save το αρχείο μετά βγάζεις και ξαναβάζεις από το ρεύμα το wd tv live και αν εχεις το φλασακι με το αρχείο μέσα σε μια από τις 2 θήρες usb τότε θα φορτώσουν αυτόματα τα plugins.

για να δω αν το επιασα σωστα .....

ΠΡΙΝ
## enable auto framerate/resolution functionality
#### keeps OSD at menu selected resolution,
#### but changes to suit every viewed video
#### also downmixes multi-channel AAC -> stereo, so that it plays on the wdtv
## to customize settings edit /conf/autores.conf
#config_tool -c AUTORES=ON

ΜΕΤΑ

enable auto framerate/resolution functionality
keeps OSD at menu selected resolution,
but changes to suit every viewed video
also downmixes multi-channel AAC -> stereo, so that it plays on the wdtv
to customize settings edit /conf/autores.conf
config_tool -c AUTORES=ON

ετσι το ενεργοποιω ? μετα θα εμφανιστει καπου στο μενου ή απλα εχει ενεργοποιηθει και τρεχει απο πισω ?

Όχι.
Δεν χρειάζεται να βγάλεις τη δίεση και από την περιγραφή ΜΟΝΟ από την εντολή.

Π.χ.:
ΠΡΙΝ
#config_tool -c AUTORES=ON

ΜΕΤΑ
config_tool -c AUTORES=ON

1000 ευχαριστω φιλε μου για την διευκρινηση .

edit : γιατι ομως το rtorrent δενεμφανιζεται πουθενα ?

## Disable Apache webserver (default: ON)
## WARNING: Disabling Apache will make UMSP, youtubeHD, shoutcast, and (of course) the webend stop working!
#config_tool -c APACHE=OFF

## enable rtorrent bittorrent client (default: OFF)
## *** apache webserver must be enabled to use webui ***
config_tool -c RTORRENT=ON

## Enable nzbget usenet client (default: OFF)
#config_tool -c NZBGET=ON

## Disable online-delayer (in case of stalled network detection)
## or because nzbget / rtorrent / net.mounts / etc won't execute
#config_tool -c ONLINEDELAYER=OFF

Last edited:
1000 ευχαριστω φιλε μου για την διευκρινηση .

edit : γιατι ομως το rtorrent δενεμφανιζεται πουθενα ?

## Disable Apache webserver (default: ON)
## WARNING: Disabling Apache will make UMSP, youtubeHD, shoutcast, and (of course) the webend stop working!
#config_tool -c APACHE=OFF

## enable rtorrent bittorrent client (default: OFF)
config_tool -c RTORRENT=ON

## Enable nzbget usenet client (default: OFF)
#config_tool -c NZBGET=ON

## Disable online-delayer (in case of stalled network detection)
## or because nzbget / rtorrent / net.mounts / etc won't execute
#config_tool -c ONLINEDELAYER=OFF

Λοιπόν φίλε μου.Αν δεις γράφει (default: OFF) οποτε χωρίς τη # μπροστά σημαίνει ότι είναι στο off.Πρέπει να βάλεις την # για να γίνει on.Εγώ μόλις έβαλα την νέα έκδοση και έχει και ελληνικά και torrents και autoframerate απο μόνο του.Απλα πρέπει να προσέξεις το s00 αρχείο ώστε μην γίνει κατι λάθος.

Να τα και τα ελληνικά:

## Select one of the extra translations, that is not selectable from the language options
## Only possible to set ONE locale
## Choices:
## - Netherlands: nl
## - Greece: gr
## - Catalan: ca
## - Hungarian: hu
#config_tool -c LOCALE=nl
config_tool -c LOCALE=gr
#config_tool -c LOCALE=ca
#config_tool -c LOCALE=hu

Έχω βγάλει τη # και όλα οκ.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μπα, στο ίδιο στικάκι έριχνα μετά το recovery firmware της WD και περνούσε κανονικά. Όπως επίσης και από το ίδιο στικάκι πέρασε τελικά και το B-rad...

Δεν ξέρω τι του έφταγε...
Φίλε μου η ατυχία σου ,στα Media Players ,πήγε να συνεχιστεί και στο WD TV Live.
Και σε εμένα στην πρώτη απόπειρα δεν το πήρε το B-rad,και παραλίγο θα μου έμενε στο χέρι.
Μετά όμως το πήρε κανονικά.

Λοιπόν φίλε μου.Αν δεις γράφει (default: OFF) οποτε χωρίς τη # μπροστά σημαίνει ότι είναι στο off.Πρέπει να βάλεις την # για να γίνει on.Εγώ μόλις έβαλα την νέα έκδοση και έχει και ελληνικά και torrents και autoframerate απο μόνο του.Απλα πρέπει να προσέξεις το s00 αρχείο ώστε μην γίνει κατι λάθος.

Να τα και τα ελληνικά:

## Select one of the extra translations, that is not selectable from the language options
## Choices:
config_tool -c LOCALE=gr

Έχω βγάλει τη # και όλα οκ.
Όσο αφορά τα ελληνικά απλά σου βγαζει το μενού ελληνικά ή πρέπει να επιλέξεις καποια γλώσσα για να στο βγάλει ελληνικά?
Και σε περίπτωση που βγάλεις το ρεύμα πρέπει να ξαναβάλεις το φλασακι ωστε να δει το αρχείο ή το κρατάει μιας και είναι μέσα στο fw η ελληνική γλώσσα?

Και όσο αφορά το υπογραμμισμένο κείμενο μήπως εννοείς ότι από τι στιγμή που βγάζεις(Και όχι βάζεις όπως λες) τι δίεση ενεργοποιείς το κάθε plug in.

Last edited:
ο σκληρος - ο εξωτερικος γτ δεν κλεινει οταν σβηνω την συσκευη ?

υπαρχει κατι που πρεπει να πειραξω ?καποια επιλογη ισως
Απλα σβηνεις το # απο την εντολη.
## turns off 5V to USB Bus on standby (when you press power off on remote)
## this action is prevented by the following:
## - root.bin active
## - OSD Theme active
## - Optware active
## - app.bin active
## - Deluge or NZBget enabled
#config_tool -c USB_POWER_OFF=1

Δεν ξέρω τι κλείνει όταν πατάς το κουμπί στο remote, ξέρω όμως ότι χτες το βράδυ που το πείραζα για να φτιάξω τα moviesheets, με κλειστό το WDTV το έβλεπα κανονικά από το telnet, απαντούσε κανονικά.

Και με την ευκαιρία, για να δείτε δικτυακά τα moviesheets, τα δημιουργείτε κανονικά με το thumbgen όπως και σε usb δίσκο και μετά μέσω telnet στο WDTV, δίνετε την εντολή

linksheets /tmp/SERVER/Movies

όπου SERVER το όνομα δικτύου του υπολογιστή που έχει τις ταινίες και Movies το όνομα του φακέλου.

Μένει μόνο να βρω τρόπο να μεταφέρω όλες τις πληροφορίες των sheets σε διαφορετικό φάκελο από τις ταινίες, γιατί τώρα που είναι όλα στον ίδιο φάκελο, το WDTV τα δείχνει όλα ως thumbnails, και τις ταινίες και δίπλα τους το folder jpg, το sheet jpg κλπ...

## Choices:
config_tool -c LOCALE=gr

Social εγώ που το κάνω αυτό γιατί δεν μου εμφανίζει πουθενά ελληνικό μενού?
Και επί την ευκαιρία έχει βάλει ο b-rad καμιά επιλογή να κλείνει ΕΝΤΕΛΩΣ το wd tv live με το κουμπί power και να μην μπαίνει απλά σε standby mode?
Αν ναι ποια είναι αυτή η επιλογή?

Last edited:
Όχι εμένα απλά δεν μου δείχνει ελληνικό μενού αλλά αγγλικό.
Και απ' ότι βλέπω ο b-rad θα αργήσει το επόμενο fw του γιατί μάλλον είναι σε διακοπές.

Kαταφερα και το διάβασα στα γρήγορα όλο το thread.
Eυτυχής κάτοχος κι εγώ.

Πάμε τώρα στις ερωτήσεις:
Kατ' αρχην ας ανεβάσει κάποιος πάλι ρε παιδιά το link με τα plugins συγκεντρωτικά. http://hotfile.com/dl/52780397/42ea8f7/BRAD.rar.html
Δε δουλεύει και το ζητησαν ήδη τόσα άτομα πριν απο μένα.

Συνδέοντας έναν 2,5αρη δίσκο WD passport, παρατήρησα ότι τα fast forwards και τα skips ανα 10λεπτο πάνε πραγματικά όπως να 'ναι.
Αλλα βλέπεις και αλλού σε πάει.
Συνδεόντας δίσκο 3,5'' όλα πάνε καλά, εκτός ίσως απο κάποια τεράστια bluray rips, οπου κι εκεί δυσκολεύεται να συγχρονίσει ακριβώς με το skip.
Mπορεί να φταίει η ταχύτητα του 2,5''αρη ή το access time?

To εχω συνδέσει σε ενισχυτή που υποστηρίζει ολα τα νέα format ήχου.
Το θέμα είναι πόσο χάνω σε ποιότητα ήχου απο ένα bluray rip με DTS HDMA που υποστηρίζει και ο ενισχυτής μου...
Aξίζει να αγοράσω κανονικό επιτραπέζιο bluray για καλύτερο ήχο ή και ενδεχομένως εικόνα?

πχ το bluray Panasonic DMP-BD85 θα υποστηρίζει τη super μηχανή adaptive high precision 4:4:4. Ποσο διαφορά μπορεί να κάνει σε σχέση με το WD live?
Όσοι έχετε και κανονικό bluray έχετε παρατηρήσει διαφορές στην εικόνα/ήχο στο ίδιο extracted bluray δισκάκι σε σχέση με το WD live?

Tέλος για τους ελληνικούς υπότιτλους χρειάζεται να έχει το srt aρχείο το ίδιο όνομα με το mkv ?
Tα μετονόμασα να ταιριάζουν αλλα σε κάποια ματρόσκα δε δουλεψε ούτε με το ίδιο όνομα και βλέπω πάλι αγγλικούς υπότιτλους...
Ευχαριστώ

Aυτό με το fast forwards το παρατήρησα και εγώ προχτες σε 3,5'',οπότε δεν είναι θέμα διάστασης δίσκου.
Για τους υπότιτλους δεν μου έχει μ´χρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα .
Το έχεις ρυθμισμένο στο μενού στο greek 1253,αν ναι, κοίτα να αλλάξεις μορφή τους υπότιτλους και δουλέψει έτσι.

ναι εννοείται ότι το έχω σε greek 1253 και σε άλλες ταινίες δουλευει.
Απλά σε κάποια παρατήρησα ότι εξακολουθεί να βγάζει τους αγγλικούς υπότιτλους και να αγνοεί το srt. (δεν τίθεται θέμα κινέζικων και κωδικοποίησης)

Απλά σε κάποια παρατήρησα ότι εξακολουθεί να βγάζει τους αγγλικούς υπότιτλους και να αγνοεί το srt. (δεν τίθεται θέμα κινέζικων και κωδικοποίησης)
Μου έτυχε το ίδιο στο EGREAT Μ34Α πρόσφατα.
Μου έβγαζε τους αγγλικούς υπότιτλους, και αγνοούσε το ελληνικό srt.
Άλλαξα κωδικοποίηση στο srt και το πρόβλημα λύθηκε.
Δοκίμασε το και εσύ.