Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το έβγαλα από το ρεύμα του έκανα reset αλλά τίποτα, το μόνο που λέω μήπως είναι βλάβη , και αν είναι βλάβη άντε να το δεχτούν .

Σήμερα σταμάτησε να βλέπει από την USB και το στικάκι , όχι μόνο δεν το έβλεπε αλλά το έσβηνε κιόλας όποτε το πήγα πίσω για εγγύηση.

Mporo na do Live agones apo to Western Digital: WD TV Live HD Media Player" mou?

Paidia kalimera!!!

Eimai neos edo sto Forum mas kai tha ithela tin panta xrisimi voitheia sas.
Exo agorasei ena "Western Digital: WD TV Live HD Media Player" .

Ithela na xero an einai efikto mesw autou na vlepo Live agones podosfairou stin tileorasi mou apo kapoia sites pou metadidoun Live Streaming mesw internet opos yia paradeigma ta pio kato:

http://www.ustream.tv/

http://www.myp2p.eu/

http://www.iraqgoals.net/

Mipos me kapoies metatropes isos?

Re: Kanena allo mipos...?

Euxaristo file!!!

Kanena allo Media Player pou to kanei auto?
Isos kamia alli syskevi?

Όλα αυτά τα "περίεργα" site χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους μετάδοσης που αλλάζουν συνεχώς. Κανένα media player δεν έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί όλα αυτά τα streams. Μόνη λύση για να βλέπεις τα πάντα είναι η δημιουργία ενός htpc.

γεια σας παιδιά και πάλι, έχω μεγάλο πρόβλημα. έχω στην κατοχή μου τo WDTV Live από τον ιανουάριο... τo έχω μόνιμος συνδεδεμένο με τp δικτυο όπου και παίζω τα video μέσο δικτύου...
τον τελευταίο καιρό ενώ βλέπει κανονικά το δίκτυο δεν παίζει τα video, ενώ παίζει τις photos που είναι μέσα στον φάκελο όταν πατάω play για μια ταινία απλά γυρνάει στην μέση το σήμα που φορτώνει (ένα μπλε στρογγυλό που υποδηλώνει ότι φορτώνει την ταινία). το αποτέλεσμα είναι ότι δεν παίζει την ταινία όση ώρα και να την αφήσω...

οποτε σκέφτηκα μήπως και φταίει το δικτυο... αντίγραφο κάποια video στο usb stick τα οποια τα βλέπει αλλα και πάλι δεν τα παίζει. κάνω reset το defoalt, μπαίνω στο usb και το παίζει... συνδέω το δίκτυο παω να παίξω μια ταινία και κολλάει και πάλι, με αποτέλεσμα να κολλάει ξανά και το usb!

τα έχω παίξει κανονικά... δεν βγάζω άκρη... είναι πρόβλημα του WDTV Live? να το παω για εγγύηση η θα μου σπάσουν τα @@@ ?? το πήρα από το eshop!

τελευταία προσπάθεια που κάνω είναι, στο usb γράφω ένα mp4 video, ένα flv και μια ταινία 720p mkv,τρέχω πρώτα τo flv και τo mp4 και παίζουν, μόλις τρέχω τo 720p mkv... αποτέλεσμα? κόλλησε, κόλλησε όλο σύστημα όμως... δεν παίζει τωρα ούτε τo mp4 ούτε τo flv!
φυσικά και δοκίμασα να του κάνω και reset... όχι μια φορα μονο!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

Last edited:
να ρωτησω και κατι αλλο, το τελευταιο firmware ειναι το 1.02.21 ?
αν βαλω το brad θα μου παιζουν τα προβληματικά mkv αρχεια? και πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι το mkv αρχειο που εχουμε ειναι προβληματικο?
ετσι ωστε να μην πατησουμε play στο media player και για να μην κανουμε reset λογο του black out!

Last edited:
Μου εχει τυχει και σε μενα τον τελευταιο καιρο αλλα οταν το βγαζω απο το ρευμα και το ξανα βάζω πάλι στρώνει...απο τι κατάλαβα αμα διαβάσει κανα αρχειο το οποίο δεν ειναι "τελειωμένο" μετα κολλάει στα πάντα..ετσι το βγάζω απο την μπρίζα!

Μου εχει τυχει και σε μενα τον τελευταιο καιρο αλλα οταν το βγαζω απο το ρευμα και το ξανα βάζω πάλι στρώνει...απο τι κατάλαβα αμα διαβάσει κανα αρχειο το οποίο δεν ειναι "τελειωμένο" μετα κολλάει στα πάντα..ετσι το βγάζω απο την μπρίζα!

+1

ναι αλλα δεν είναι δουλειά τώρα κάθε mkv που παω να παίξω να αναγκάζομαι να το βγάζω από την πρίζα, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έλεγχο τα mkv αρχεία στο pc μου πριν κάνω play στο media player?

Αν έχει υπόλοιπο εγγύησης που πιστεύω ότι έχει στείλε το πίσω για να σου κάνουν αντικατάσταση.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Αν έχει υπόλοιπο εγγύησης που πιστεύω ότι έχει στείλε το πίσω για να σου κάνουν αντικατάσταση.
έχει υπόλοιπο αλλα θα μου τo αλλάξουν η θα κάνουν την παλαβή? γιατί αν το κανεις reset παίζει μετά, αλλα μόλις παω να παίξω ένα mkv κολλάει το σύμπαν...
και το άλλο είναι θα μου το αλλάξουν γρήγορα η θα το τρενάρουν? εγώ κάνω k δουλειά με αυτό! οποτε ? :violent-smiley-030:

Πες τους ακριβώς αυτό που είπες και σε εμάς δεν μπορεί σε κάθε ταινία να το βγάζεις από το ρεύμα για να παίξει την επόμενη δεν είναι ούτε λογικό ούτε σωστό να συμβαίνει κάτι τετοιο.

πάντως σήμερα μου τo έβαλα να παίξει έπαιζε όλα τα αρχεία, και mkv παλαιότερα που είχα παίξει, αλλα δεν πάτησα play στις 2 καινούριες ταινίες που έχω σε mkv 720p, τo Centurion και τo Furry Vengeance
τα 2 τελευταία οποτε τα πατούσα να παίξουν κολλούσε όλο τo player, μονο photos μπορουσα να δω

παιδια καλημερα.ποια ειναι η τελευταια εκδοση του μηχανηματος?μπηκα στην σελιδα και εχω μπερδευτει...

Εδώ ειναι η επίσημη 1.02.21 Εχουν βγει και prerelease μεταγενέστερα

Εδώ ειναι του B-Rad
αν βάλω τo B-Rad λέτε να μην έχω τέτοια προβλήματα με τα mkv που κολλάει όλο τo σύστημα?
αν τo βάλω μετά μπορώ να γυρίσω πίσω στο 1.02.21 τo επίσημο?

οδηγίες στα ελληνικά για τo B-rad υπάρχουν για να μην κάνουμε καμια @@ ?
thanks

αν βάλω τo B-Rad λέτε να μην έχω τέτοια προβλήματα με τα mkv που κολλάει όλο τo σύστημα?
αν τo βάλω μετά μπορώ να γυρίσω πίσω στο 1.02.21 τo επίσημο?

οδηγίες στα ελληνικά για τo B-rad υπάρχουν για να μην κάνουμε καμια @@ ?
thanks

Δεν ξέρω αν θα εχεις τα ιδια προβλήματα
Λογικά θα τα έχεις αφου ο core κωδικας ειναι ο ίδιος
Η B-Rad βασίζεται στην επίσημη αν και παρακολουθώ τα τελευταία που γράφονται με απορία αφου ουδέποτε τα αντιμετώπισα (μόνιμα με B-Rad)

Μπορείς να γυρίσεις στην επίσημη

Τι οδηγίες ? βάζεις τα αρχεία σε φλασάκι και ξεκινάς
Οδηγίες χρειάζονται για να κάνεις τα παραπάνω πράγματα που κάνει αυτή η έκδοση σε σχέση με την επίσημη

Οτι χρειαστείς εδω είμαστε

Σε προβληματικά mkv, κολλάει τόσο το b-rad, όσο και το επίσημο. Απλά με το επίσημο αρκεί ένα on-off για να συνέλθει, ενώ το b-rad πρέπει να πας να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις για να συνέλθει...

Επειδή τελευταία αρχίζουν και πληθαίνουν τα προβληματικά, αυτός ήταν ο λόγος που γύρισα στο επίσημο, είχα βαρεθεί να σηκώνωμαι κάθε τόσο να του βγάζω την τροφοδοσία...