takisspanos
AVClub Enthusiast
Το έβγαλα από το ρεύμα του έκανα reset αλλά τίποτα, το μόνο που λέω μήπως είναι βλάβη , και αν είναι βλάβη άντε να το δεχτούν .
Euxaristo file!!!
Kanena allo Media Player pou to kanei auto?
Isos kamia alli syskevi?
Μου εχει τυχει και σε μενα τον τελευταιο καιρο αλλα οταν το βγαζω απο το ρευμα και το ξανα βάζω πάλι στρώνει...απο τι κατάλαβα αμα διαβάσει κανα αρχειο το οποίο δεν ειναι "τελειωμένο" μετα κολλάει στα πάντα..ετσι το βγάζω απο την μπρίζα!
Μου εχει τυχει και σε μενα τον τελευταιο καιρο αλλα οταν το βγαζω απο το ρευμα και το ξανα βάζω πάλι στρώνει...απο τι κατάλαβα αμα διαβάσει κανα αρχειο το οποίο δεν ειναι "τελειωμένο" μετα κολλάει στα πάντα..ετσι το βγάζω απο την μπρίζα!
έχει υπόλοιπο αλλα θα μου τo αλλάξουν η θα κάνουν την παλαβή? γιατί αν το κανεις reset παίζει μετά, αλλα μόλις παω να παίξω ένα mkv κολλάει το σύμπαν...Αν έχει υπόλοιπο εγγύησης που πιστεύω ότι έχει στείλε το πίσω για να σου κάνουν αντικατάσταση.
αν βάλω τo B-Rad λέτε να μην έχω τέτοια προβλήματα με τα mkv που κολλάει όλο τo σύστημα?
αν βάλω τo B-Rad λέτε να μην έχω τέτοια προβλήματα με τα mkv που κολλάει όλο τo σύστημα?
αν τo βάλω μετά μπορώ να γυρίσω πίσω στο 1.02.21 τo επίσημο?
οδηγίες στα ελληνικά για τo B-rad υπάρχουν για να μην κάνουμε καμια @@ ?
thanks
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.