Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Σε προβληματικά mkv, κολλάει τόσο το b-rad, όσο και το επίσημο. Απλά με το επίσημο αρκεί ένα on-off για να συνέλθει, ενώ το b-rad πρέπει να πας να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις για να συνέλθει...

Επειδή τελευταία αρχίζουν και πληθαίνουν τα προβληματικά, αυτός ήταν ο λόγος που γύρισα στο επίσημο, είχα βαρεθεί να σηκώνωμαι κάθε τόσο να του βγάζω την τροφοδοσία...

εμενα οποτε κολλάει, με ένα απλό on/off δεν ξεκόλλαγε, έπρεπε να βγαλω το ρεύμα η να το γυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις
η λύση πια είναι? να το γυρίσω πίσω μιας k έχω εγγύηση? η και το καινούριο που θα μου δώσουν θα κάνει πάλι τα ίδια?

Σε προβληματικά mkv, κολλάει τόσο το b-rad, όσο και το επίσημο. Απλά με το επίσημο αρκεί ένα on-off για να συνέλθει, ενώ το b-rad πρέπει να πας να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις για να συνέλθει...

Επειδή τελευταία αρχίζουν και πληθαίνουν τα προβληματικά, αυτός ήταν ο λόγος που γύρισα στο επίσημο, είχα βαρεθεί να σηκώνωμαι κάθε τόσο να του βγάζω την τροφοδοσία...
Ρε τι κάθεσαι και ασχολείσαι πήγαινε το πίσω και ζήτα αντικατάσταση.

τo θέμα είναι αν θα τo αλλάξουνε, γιατί αυτοί όταν θα τo ελενξουνε και θα δούνε ότι παίζει (επειδή απλά είχε βγει από το ρεύμα) θα στο γυρίσουν πίσω!

Ε είναι απλό να τους πεις ότι το κάνει μετά από 1 με δυο ώρες και όχι αμέσως επομένως θα τους βγάλει πρόβλημα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Έχω 2 ερωτήσεις:

• Έχω περασμένο το τελευταίο firmware του b-rad και θέλω να βάλω το τελευταίο original της wd αλλά δεν ξέρω τον τροπο.Πως γίνεται ? Έβαλα το original σε ένα στιχάκι αλλά δεν διάβασε ότι υπάρχει firmware μέσα.

• Εχω ταλαιπωρηθει αφανταστα με το να διαβαζω οδηγους σχετικα με την ασυρματη δικτυωση του wd και των windows 7 x64.

Οι ρυθμίσεις που εχω κανει είναι :

Network Discovery - ON
File Sharing - ON
Public Folder Sharing - OFF
Printer Sharing - ON
Password Protected Sharing - OFF
Media Sharing – OFF

Τα shared αρχεια εχουν access :everyone – administrator – xxx owner

Τι άλλο να κανω γιατι το ρημαδι δεν λεει απλα να δουλεψει και από ότι βλεπω παρα πολύ κοσμος εχει το ιδιο προβλημα. Είναι θεμα του wd ή παραξενιας των windows 7 ?? Οι άλλες συσκευες i.extreamer εχουν παρομοια προβληματα ???

έχω ένα mkv που μου δημιουργούσε πρόβλημα, για να τo κάνω να δουλέψει στο mp, θα πρέπει να τo βάλω στο mkvmerge GUI που κατεβασα και απλά να το κάνω mux? και τέλος? θα παίζει μετά στο mp?

έχω ένα mkv που μου δημιουργούσε πρόβλημα, για να τo κάνω να δουλέψει στο mp, θα πρέπει να τo βάλω στο mkvmerge GUI που κατεβασα και απλά να το κάνω mux? και τέλος? θα παίζει μετά στο mp?

To πιο πιθανόν.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Έχω 2 ερωτήσεις:

• Έχω περασμένο το τελευταίο firmwareτου b-radκαι θέλω να βάλω το τελευταίο originalτης wdαλλά δεν ξέρω τον τροπο.Πως γίνεται ? Έβαλα το originalσε ένα στιχάκι αλλά δεν διάβασε ότι υπάρχει firmwareμέσα.

Αλλάζεις μέσα στο αρχείο ver τον αριθμό έκδοσης από 1.2.21 σε 1.3.21 πχ, για να νομίζει ότι βρήκε νεώτερο firmware και θα σε ενημερώσει μόνο του να το περάσεις.

παιδια να κανω μια ερωτηση ?

περιμενω να μου ερθει απο το eshop μιας και ειχα πιστωτικο απο εναν εξωτερικο δισκο που ειχε χαλασει

αξιζει να το κρατησω το μηχανημα η' να παρω το xtremer ? εχω διαβασει διαφορες γνωμες αλλα δεν γινεται να διαβασω 55+ σελιδες

ευχαριστω πολυ

Ο κάθε ένας θα σου πει το κοντό του και το μακρύ του επομένως πρέπει να τα δεις μόνος σου και τα δυο και να κρίνεις ποιο σε καλύπτει καλύτερα για να το αγοράσεις.

παιδια να κανω μια ερωτηση ?

περιμενω να μου ερθει απο το eshop μιας και ειχα πιστωτικο απο εναν εξωτερικο δισκο που ειχε χαλασει

αξιζει να το κρατησω το μηχανημα η' να παρω το xtremer ? εχω διαβασει διαφορες γνωμες αλλα δεν γινεται να διαβασω 55+ σελιδες

ευχαριστω πολυ
Τα έχω και τα δυο.
Σε συνδέσεις, μενού ,ρυθμίσεις καλύτερο το xtremer.
Σε ποιότητα εικόνας το Live ,το οποίο είναι και αθόρυβο σε σχέση με το xtremer.

Για πες μου δηλαδή τι παραπάνω έχει το xtreamer από το wd tv live σε συνδέσεις γιατί όταν λες συνδέσεις εννοείς απλά να βλέπει τον υπολογιστή και αν παιζει τα βίντεο μέσω δικτύου επομένως τι καλύτερο μπορεί να έχει το xtreamer από το wd tv live?

Εκτός αν εννοείς ότι το xtreamer έχει και ασύρματο δίκτυο που το wd tv live δεν έχει αλλά μπορείς να του βάλεις αν αγοράσεις ένα usb wifi με 15ευρω.

το προβλημα ειναι μονο σε ορισμενα περιεργα mkv ?

ξερω οτι το xtremer ειχε ενα προβλημα με το upscale οταν ερχοταν με το εργαστασιακο firmware με το update ηταν οταν περνουσες το τελευταιο ολα λυνονταν ,φανταζομαι κατι τετοιο θα παιζει και εδω ?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Για πες μου δηλαδή τι παραπάνω έχει το xtreamer από το wd tv live σε συνδέσεις γιατί όταν λες συνδέσεις εννοείς απλά να βλέπει τον υπολογιστή και αν παιζει τα βίντεο μέσω δικτύου επομένως τι καλύτερο μπορεί να έχει το xtreamer από το wd tv live?

Εκτός αν εννοείς ότι το xtreamer έχει και ασύρματο δίκτυο που το wd tv live δεν έχει αλλά μπορείς να του βάλεις αν αγοράσεις ένα usb wifi με 15ευρω.
ίσος να μην κολλάει τόσο όσο η @@@ που πήραμε