Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Δεν το εχω δεί ούτε σε mkv των 25 gb από σκληρό
Δεν νομίζω να φταίει το live
Μόνο σε ασύρματη σύνδεση παίζει αυτό μερικές φορές

Δεν χρειάζεται πάντως να κάνεις ff σε μεγάλη ταχύτητα όλη την ταινία
α) Θυμάται που έχεις μείνει και συνεχίζει από εκεί
β)Πατώντας μια φορά το ff και το Next σε πάει μπροστά (και πίσω) ανα δεκάλεπτα

Δείτε τι γράφουν εδώ:

http://wdtv.uservoice.com/forums/17...4035-v1-02-07-mkv-audio-out-of-sync?ref=title
και εδω :
http://community.wdc.com/t5/Firmware/1-0-17-MP4-Audio-Sync/td-p/6146/page/2

Αυτό το πρόβλημα έχω :ADFAD2:

Πες μου πού είδες την ειρωνία;
Σου λέω οτι έχεις δίκιο και τώρα που το ξαναείδα ΟΝΤΩΣ δεν έχει Ελληνικό μενού. Σου κάνω παράθεση το επίσημο link μάλιστα.
Απαντήσεις του στύλ "Ρε με ειρωνεύεσαι" δεν νομίζω οτι βοηθάνε το topic.
Οκ λάθος μου απλά νόμιζα ότι με ειρωνευόσουν γι' αυτό και η ερώτηση.

καλησπερα σε ολους....
μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως μπορω να συνδεσω με ethernet καλωδιο το wdtv live μου;
δοκιμασα με τις οδηγιες απο το Manual αλλα δεν καταφερα τιποτα...:furious3:
ενω βαζω τις ip, subnet, dns ´κλπ manualy μου δειχνει οτι το δυκτιο ειναι οκ, δεν μπορει να με συνδεσει με το internet...επισης παρατηρησα οταν ειναι συνδεδεμενο το καλωδιο ethernet αργει παρααα πολυ να παρει τις εντολες απο το remote, μολις το βγαζω ειναι ολα κανονικα...
επειδη ειμαι και λιγο ασχετος που βρισκω τα νουμερα ( ip, subnet, dns, gateway) που ζηταει για την ρυθμιση του δυκτιου;εγω εβαλα αυτα που μου δινει με το cmd απο το pc μου με την εντολη ipconfig....
ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας....

καλησπερα σε ολους....
επειδη ειμαι και λιγο ασχετος που βρισκω τα νουμερα ( ip, subnet, dns, gateway) που ζηταει για την ρυθμιση του δυκτιου;εγω εβαλα αυτα που μου δινει με το cmd απο το pc μου με την εντολη ipconfig....
ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας....

Ούπς!! Λάθος.
Τρέξε σε command prompt (cmd) στο PC σου την εντολή:
ipconfig /all
Αν στα πρώτα στοιχεία που θα σου βγάλει μιλάει για DHCP server, τότε σημαίναι ότι το router σου αυτόματα αποδίδει ρυθμίσεις δικτύου στα devices που ζητάνε, οπότε βάλε και το WD TV Live έτσι, και όλα θα ρυθμίζονται αυτόματα.
Αν δεν χρησιμοποιείς DHCP τότε κάνε αυτό που έκανες, με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να βάλεις μια άλλη IP στο Live απο αυτή του PC σου, γιατι τώρα έχεις 2 συσκευές στο δίκτυό σου με την ίδια IP!
Τα υπόλοιπα ίδια.

Ούπς!! Λάθος.
Τρέξε σε command prompt (cmd) στο PC σου την εντολή:
ipconfig /all
Αν στα πρώτα στοιχεία που θα σου βγάλει μιλάει για DHCP server, τότε σημαίναι ότι το router σου αυτόματα αποδίδει ρυθμίσεις δικτύου στα devices που ζητάνε, οπότε βάλε και το WD TV Live έτσι, και όλα θα ρυθμίζονται αυτόματα.
Αν δεν χρησιμοποιείς DHCP τότε κάνε αυτό που έκανες, με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να βάλεις μια άλλη IP στο Live απο αυτή του PC σου, γιατι τώρα έχεις 2 συσκευές στο δίκτυό σου με την ίδια IP!
Τα υπόλοιπα ίδια.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση....πρεπει να ρυθμισω κατι στο pc μου ή οχι; επισης είναι φυσιολογικο να κολλαει οταν συνδεδεμενο με το δυκτιο;

ευχαριστω για την αμεση απαντηση....πρεπει να ρυθμισω κατι στο pc μου ή οχι; επισης είναι φυσιολογικο να κολλαει οταν συνδεδεμενο με το δυκτιο;

Άμεση απάντηση #2.
Να ρυθμίσεις στο PC σου για ποιό λόγο? Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις ταινίες που είναι αποθηκευμένες στο PC σου, διάβασε προηγούμενα posts που αναφέρονται στο θέμα. Εγώ δεν έχω ιδέα, δεν με απασχόλησε γιατί τα έχω όλα σε NAS.
Φυσιολογικά κολάει γιατί 2 συσκευές, όπως τα έχεις τώρα, έχουν την ίδια δικτυακή διεύθυνση και γίνεται μπάχαλο.

Παιδιά ερώτηση:

Έχω κατεβάσει 3 cd των Linkin Park σε flac μορφή.Το wd τα παίζει.Μέσω hdmi η optical τι ήχο θα περνάει στον ενισχυτή?

Παιδιά κανείς?
Κάποιος που να το έχει δοκιμάσει να αρχίσω να κατεβάζω μόνο flac και να πετάξω τα mp3.

Ποιo firmware του b-rad για την 1.03.42;

Εχτές πέρασα την 1.03.42 πάνω σε μία παλιά του b-rad επιτυχώς αναγνωρίζοντας δηλ. τα 3 γνωστά αρχεία σβήνοντας όμως όπως ήταν φυσικό και τα movies sheets που είχα. Στη συνέχεια πήγα να περάσω την τελευταία του b-rad "1.03.39_B_WDLXTV.COM_WDLXTV_PLUS-0.4.3.1" αλλά βάζοντας το στικάκι στη θύρα δεν αναγνώριζε κάποιο λογισμικό αναβάθμισης αλλά προσπαθούσε να το βρει μέσω internet. Τη μια δοκίμασα να έχω μόνο τα 3 αρχεία. Σε άλλη προσπάθεια τα έβαλα όλα μέχρι και τον αποζιπαρισμένο φάκελο ολόκληρο αλλά μάταια. Μήπως πρέπει να βάλω άλλη έκδοση;

Εχτές πέρασα την 1.03.42 πάνω σε μία παλιά του b-rad επιτυχώς αναγνωρίζοντας δηλ. τα 3 γνωστά αρχεία σβήνοντας όμως όπως ήταν φυσικό και τα movies sheets που είχα. Στη συνέχεια πήγα να περάσω την τελευταία του b-rad "1.03.39_B_WDLXTV.COM_WDLXTV_PLUS-0.4.3.1" αλλά βάζοντας το στικάκι στη θύρα δεν αναγνώριζε κάποιο λογισμικό αναβάθμισης αλλά προσπαθούσε να το βρει μέσω internet. Τη μια δοκίμασα να έχω μόνο τα 3 αρχεία. Σε άλλη προσπάθεια τα έβαλα όλα μέχρι και τον αποζιπαρισμένο φάκελο ολόκληρο αλλά μάταια. Μήπως πρέπει να βάλω άλλη έκδοση;
Αυτό το b-rad fw που πήγες να βάλεις είναι για το wd tv live plus και ΟΧΙ για το wd tv live.

Μήπως τα μπέρδεψες λίγο?

Last edited:
Και τα δύο πρέπει λογικά να είναι στην λίστα.
Αφού είναι δοκιμασμένα και δουλεύουν...Εγώ πάντωs και τα δύο τα πήρα από την λίστα.:ernaehrung004:

εχει δοκιμασει καποιος να συνδεθει ασυρματα χρησιμοποιοντας το Level one usb με το Matr-x router της conn-x;
ρωταω γιατι δοκιμασα να συνδεθω ενσυρματα αλλα μαλλον εχω καποιο προβλημα στην εγκατασταση του σπιτιου μου και δεν μπορω να το κανω ενσυρματα....

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όταν λες coaxial εννοείς τα 2 rca κόκκινο - μαύρο(Ή άσπρο) για τον ήχο?
Αν ναι τότε έχει τετοιο βύσμα το wd tv live μέσα στο πακέτο και ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα.

http://www.youtube.com/watch?v=5SshKVpJlWQ

Πρόσεξε στο 2:00 λεπτό.

Το κόκκινο-άσπρο είναι μόνο stereo , θα κάνει downmix το dd & dts σε stereo (πηγαίνωντας στην επιλογή Audio/Video και επιλέγοντάς stereo.)

Για σύνδεση πολυκάναλου ήχου μόνο μέσω hdmi ή optical
Αν ο ενισχυτής σου έχει μόνο coaxial in ή πας για converter ή για άλλο μοντέλο που έχει coaxial out

(edit απαντήθηκε ήδη , διπλό post αν θέλετε το σβήνετε)

Last edited:
Στο Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK) μπορώ να βάλω (ταινίες και ελληνικούς υπότιτλους χώρια ) και παράλληλα να τα εχω αντιγράψει από το PC μέσω ethernet σε φλασάκι που είναι καρφωμένο στην μια usb του και να τα διαβάσει? μπορώ να βάλω και εξωτερικό σκληρό δίσκο εκτός από φλασακι στην USB?

Μπορείτε να μου πείτε που να διαβάσω για να δω αν μπορώ να ακούσω ελληνικό ιντερνετ ραδιόφωνο ?

Έχω το Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK-EESN) . Πήρα εναν WD passport 320 Giga τον οποίο έiχα κάνει παλαιότερα media server για το xbox 360 μετατρέποντας το σε FAT32. Τον σύνδεσα λοιπόν με το WD και στις 2 USB αλλά δεν το διαβάζει. Αντίστοιχα ένα στικάκι 8GB που έχω το διαβάζει. Τι μπορεί να φταίει?

Έχω το Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK-EESN) . Πήρα εναν WD passport 320 Giga τον οποίο έiχα κάνει παλαιότερα media server για το xbox 360 μετατρέποντας το σε FAT32. Τον σύνδεσα λοιπόν με το WD και στις 2 USB αλλά δεν το διαβάζει. Αντίστοιχα ένα στικάκι 8GB που έχω το διαβάζει. Τι μπορεί να φταίει?

Ισως ο δίσκος ...
Δοκίμασε να το βγάλεις από το ρεύμα και κανε reset
Αν δεν ... κανε copy τα αρχεία στο PC και Format ntfs

Δεν χρειάζεται να τον κάνεις format μπορείς έτσι όπως είναι fat32 να τον μετατρέψεις σε ntfs με partition programs όπως τα norton partition magic, Acronis disk director suite κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Δεν χρειάζεται να τον κάνεις format μπορείς έτσι όπως είναι fat32 να τον μετατρέψεις σε ntfs με partition programs όπως τα norton partition magic, Acronis disk director suite κ.τ.λ.

Υπάρχει κάτι ελαφρά απλούστερο και τσάμπα, σε κάθε έκδοση των Windows που υποστηρίζουν NTFS.

CONVERT <Drive letter> /FS:NTFS /X

CONVERT <Drive letter> /FS:NTFS /X[/QUOTE]

αν κανω το παραπάνω θα κανω και format στην ουσια? Δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα του δισκου.
Μπορώ να ακούσω ελληνικό ελευθερο ιντερνετ ραδιόφωνο ?