Western Digital WD TV Live και 3d

panos_chan

New member
30 January 2014
14
Καλησπέρα, έχω το western digital tv live και θέλω να το συνδέσω (μέσω hdmi) με ένα projector 3d.. Το ερώτημα είναι πως θα παίξει ταινία 3d? Απλά αντιγράφω μια ταινία 3d την περνάω στο wd και σε συνδυασμό με τα γυαλιά και τον projector παίζει? Πρέπει να αλλάξω media player? Δεν έχω ιδέα για το θέμα.. Απ ότι ξέρω υπάρχουν διάφορα format (διπλή εικόνα, με κόκκινα - μπλε σημεία...), ισχύει?

Last edited by a moderator:
Απλά αντιγράφω μια ταινία 3d την περνάω στο wd και σε συνδυασμό με τα γυαλιά και τον projector παίζει?
Ακριβώς.

Πρέπει να αλλάξω media player?
Όχι.

Απ' ότι ξέρω υπάρχουν διάφορα format (διπλή εικόνα, με κόκκινα - μπλε σημεία...), ισχύει?
Ισχύει. Πρέπει να πας στο 3D menu του προβολέα και να επιλέξεις το αντίστοιχο format...

Last edited by a moderator:
Thanks! Και κατι αλλο σχετικα με τα διαφορα φορματ.. Αυτο με το πακετο αρχειων για το 3d λενε οτι εχει πολυ καλυτερο 3d σε σχεση με τα υπολοιπα και χρειαζεται απαραιτητα καποιο 3d media player η bluray player.. ισχυει??

Thanks! Και κατι αλλο σχετικα με τα διαφορα φορματ.. Αυτο με το πακετο αρχειων για το 3d λενε οτι εχει πολυ καλυτερο 3d σε σχεση με τα υπολοιπα και χρειαζεται απαραιτητα καποιο 3d media player η bluray player.. ισχυει??
Πακέτο αρχείο εννοείς (απο όσο καταλαβαίνω) frame packed 3d ταινία (σε ISO ή AVC) οπότε σε αυτή την περίπτωση το WD LIVE δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή. Το frame packed 3d σημαίνει αυτούσια η 3d εικόνα (2 εικόνες 1920*1080, μία για κάθε μάτι). Τα δημοφιλέστερα φορμάτ 3d (Side By Side & Over Under) είναι μισές εικόνες ενωμένες σε 1 Full HD, δηλαδή μισή ανάλυση στην εικόνα για κάθε μάτι. Σε projector ιδίως θα είναι ορατή η διαφορά (αλλά δοκίμασε το)!
Το wd Live μπορεί να κάνει αναπαραγωγή ISO αρχεία με FullHD εικόνα αλλά όχι ISO με 3D (2 * FullHD)

Μάλιστα κατάλαβα.. Οπότε για την αναπαραγωγή frame packed 3d χρειάζεται bluray player 3d με δισκάκια. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω κάτι τέτοιο και να παίξει σε κάποιο άλλο (συμβατό για 3d) media player?

Μάλιστα κατάλαβα.. Οπότε για την αναπαραγωγή frame packed 3d χρειάζεται bluray player 3d με δισκάκια. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω κάτι τέτοιο και να παίξει σε κάποιο άλλο (συμβατό για 3d) media player?

Δεν πήρες βλέπω κάποια απάντηση και έχουν περάσει 2,5 μήνες. Μάλλον θα το έχεις κανονίσει τώρα, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις βρει κάποια λύση να σου πω ότι μπορείς να παίξεις 3d frame packing με κάποιο συμβατό player (π.χ. mede8er).

Last edited:
Δεν πήρες βλέπω κάποια απάντηση και έχουν περάσει 2,5 μήνες. Μάλλον θα το έχεις κανονίσει τώρα, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις βρει κάποια λύση να σου πω ότι μπορείς να παίξεις 3d frame packing με κάποιο συμβατό player (π.χ. mede8er).
Αυτός το παίζει κανονικά δηλαδή με τα μενού τους υπότιτλους και όλα;

όλα τα 3D Media players δεν παίζουν full menu, ομοίως και το med
υπότιτλους υποστηρίζει μια χαρά