Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Πιστευετε και εσεις οτι ο host που ηταν υπο κατασκευη στο σημειο που σκοτωσαν την Τερεζα, ειναι αντιγραφο της, ωστε να παρει τη θεση της; Επισης ο William καποια στιγμη πεταξε κατι που θυμησε παρα πολυ λογια του man-in-black ("θελω να δω τι ειναι στο τελος της ιστοριας" ή κατι τετοιο), οποτε πλεον θεωρω 99% σιγουρο οτι ειναι το ιδιο προσωπο.

Την ξεκίνησα και εγώ χθες και είδα το πρώτο επεισόδιο με μεγάλες προσδοκίες ως scifi fan. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, δύσκολα με παίρνει ο ύπνος σε πρώτο επεισόδιο σειράς...

Πιστευετε και εσεις οτι ο host που ηταν υπο κατασκευη στο σημειο που σκοτωσαν την Τερεζα, ειναι αντιγραφο της, ωστε να παρει τη θεση της; Επισης ο William καποια στιγμη πεταξε κατι που θυμησε παρα πολυ λογια του man-in-black ("θελω να δω τι ειναι στο τελος της ιστοριας" ή κατι τετοιο), οποτε πλεον θεωρω 99% σιγουρο οτι ειναι το ιδιο προσωπο.
Πιθανόν πως θα δικαιολογιση την απουσία της

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ξεκίνησα και εγώ χθες και είδα το πρώτο επεισόδιο με μεγάλες προσδοκίες ως scifi fan. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, δύσκολα με παίρνει ο ύπνος σε πρώτο επεισόδιο σειράς...

tegonik δώσε μια δεύτερη ευκαιρία, είναι πραγματικά καλό.

Κατι που ειχα διαβασει και μου αρεσε παρα πολυ σαν παρατηρηση ειναι οτι ειναι η δευτερη φορα, μετα το memento, που ο Nolan παρουσιαζει την ιδεα οτι η μνημη μας (τα γεγονοτα της ζωης μας, οπως τα θυμομαστε) επηρεαζει τον χαρακτηρα μας και τον τροπο που πραττουμε.

Ο τεντι, οταν του εδωσαν ενα διαφορετικο σετ μνημων, ανεβηκε στο μυδραλιο και τους εσφαξε ολους.

Μάλιστα! .. το έιδα λοιπόν!
Αρκετά ενδιαφέρουσα η εξέλιξη!

Σκέφτομαι πάντως πως εάν o William και η Dolores..

.. πηγαίνουν για να βρουν τον λαβύρινθο..

κάτι θα γίνει και τουλάχιστον ο William δεν θα φτάσει εκεί..
εφόσων λέμε ότι είναι ο Man in Black..

Μένει επίσης να δούμε ποιά είναι η τύχη της συνεργάτιδας του Bernard.. της Elsie..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όντως αρκετά πιθανό το 1ο! ;)

Χάρη.. για πες μου.. νομίζεις ότι κάτι παίζει μεταξύ Charlotte Hale (Tessa Thompson) και Ford.. ??

Μιλήσανε και οι 2 για αίμα.. και είδαμε ποιος τελικά την πλήρωσε!

Last edited:

Για Theresa - Ford πραγματικα δεν εχω καμμια ιδεα.

Επισης,
αρχιζει και κερδιζει εδαφος η ιδεα οτι ο Bernard ειναι αντιγραφο του Arnold. Οταν η Τερεζα βλεπει τα διαγραμματα του Μπερναρντ και της Ντολορες, αυτο της Ντολορες γραφει το ονομα της, ενω του Μπερναρντ οχι. Ακομη, αν θυμαστε απο παλαιοτερο επεισοδιο, καποια στιγμη ο Μπερναρντ βλεπει μια παλια φωτο οπου ειναι ο Φορντ και ο Αρνολντ. Ο ανδρας διπλα στον φορντ μοιαζει παρα πολυ στον "πατερα" του φορντ, οπως τον βλεπουμε σαν host. Απο την στιγμη που βλεπουμε αυτη τη σκηνη απο το POV του Μπερναρντ υπαρχει μια καλη πιθανοτητα οτι υπαρχουν 3 αντρες στη φωτο, αλλα ο Μπερναρντ δεν μπορει να "δει" τον εαυτο του-Αρνολντ επειδη θα του "χαλασει το illusion" (οπως εγινε με την πορτα ή με τις φωτο απο τις πολεις που εδειξαν στον Eskaton). Εχουν υπαρξει επισης πολλες ατακες του Μπερναρντ του τυπου "I've been here a long time" κτλπ.

Το μονο κακο με αυτα τα κολπα που κανουν οι δημιουργοι ειναι οτι αντι να παρακολουθουμε την ιστορια, αρχιζουμε και ψαχνουμε να δουμε ποιος ειναι host και ποιος ανθρωπος. Επισης, σε συνεντευξη τους εχουν πει οτι δεν ειπαν στους ηθοποιους-hosts οτι ειναι ρομποτ, απο την αρχη οταν τους προσελαβαν, αλλα το κρατησαν κρυφο, ωστε να μην επηρεαστει η υποκριτικη τους.

http://www.theverge.com/2016/11/14/13622586/westworld-theories-episode-7-recap-predictions-hbo-lost

αρχικα ξεκιναει εκφραζοντας τον χειροτερο μας εφιαλτη.. οτι θα εξελιχθει σε Lost!! Τελειωνει ομως με μια προβλεψη οτι θα δουμε και τους αλλους κοσμους ή τουλαχιστον κατι αλλο σε σχεση με τον "κοσμο Westworld." Αυτο θεωρω οτι συμβαδιζει λογικα με τα τελευταια νεα, οτι η σειρα θα επανελθει το '18. Αν δηλαδη πρεπει να φτιαξουν καινουρια sets για εναν τελειως διαφορετικο κοσμο, αυτο ειναι τοσο δαπανηρο, οσο και χρονοβορο.

Χάρη δεν λέω για την Theresa αλλά για την Charlotte Hale ..
http://www.imdb.com/name/nm1935086/

Ούτε εγώ θυμόμουν το όνομα της.. οπότε το κοίταξα στο Imdb..
Που την έστειλε το συμβούλιο για να δει τι παίζει στην επιχείρηση.. (ίσως να ελέγξει και τον Ford..)

Πάντως τώρα που ξανακοίταξα κανα 2 σκηνές μάλλον δεν παίζει κάτι μεταξύ της και με τον Ford..
.. όπως φαίνεται με κάποιο τρόπο ο Ford τους την έφερε.. και την πλήρωσε άλλος..

Πάντως έχεις δίκιο η δυνατότητα να προγραμματίζονται οι synths ώστα να αγνοούν ακόμη και αυτά που είναι μπροστά στα μάτια τους, μπερδεύει και άλλο κάποια πράγματα!

Sorry και εγω την Charlotte ειχα στο μυαλο μου, αλλα τα δαχτυλα εγραψαν Theresa. Περα απο καποιο power play μεταξυ Delos και Ford δεν βλεπω κατι αλλο.

Εντάξει για το 2ο που λες.. προς το παρόν δεν έχουν ξεφύγει τα πράγματα πιστεύω..
.. μπορούν να υπάρξουν "λογικές" απαντήσεις!

Ακόμη δεν ψήφισα πάντως.. θα ψηφίσω στο φινάλε της σεζόν!! :cool:

Κοιτα, εχεις απολυτο δικιο και εισαι συγκρατημενος. Ο,τι και να γινει ομως, σεβομαι το γεγονος οτι στο πνευμα του "καλου scifi" εχουν παρει μια σχετικα απλη κεντρικη ιδεα (ρομποτ που δεν μπορεις να ξεχωρισεις απο ανθρωπους και βρισκονται μεσα σε ενα θεματικο παρκο) και την εχουν ξεδιπλωσει με τετοιο τροπο που να μας κανει να σκεφτομαστε αξιες και τροπο συμπεριφορας μας. Σεβομαι δηλαδη, οτι εχουν κανει μια προσπαθεια να πουν μια περιπλοκη ιστορια με πολλαπλες προεκτασεις, χωρις να την κανουν απλοϊκη για χαρη του κοινου.

Ο μονος τροπος να με απογοητευσουν πλεον (ανεξαρτητα απο το ποσο καλη θα ειναι στο τελος) θα ειναι να καταφυγουν σε κουφες-μεταφυσικες εξηγησεις για να λυσουν ερωτηματα.

tegonik δώσε μια δεύτερη ευκαιρία, είναι πραγματικά καλό.

εννοείται βρε ότι θα την δω όλη, scifi βλέπω ότι κινείται :grinning-smiley-043
Απλά με νανούρισε λιγάκι η γρήγορη πλοκή.. :flipout:

μακάρι..γιατί έχω κολλήσει στο δεύτερο το οποίο το βλέπω σε δόσεις 2 μέρες τώρα... :flipout:

Και μένα στην αρχή δεν με είχε τρελάνει ιδαιίτερα πάντως.. :cool:

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να ξαναδώ τα 4 πρώτα καπάκι για να συνδέσω καλύτερα τα γεγονότα!

Μόλις είπε την πρώτη ατάκα ο Hopkins είχα κολλήσει... πέρα απ αυτό όμως είναι και το αγαπημένο μου θέμα το A.I. γενικά και ίσως είμαι θετικά προδιατεθειμένος από την αρχή...

εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει ο χοπκινς στη σειρρά...επίτιμος πρόεδρος ίσως?κάτι παρόμοιο υποθέτω..

O Hopkins ως Dr. Robert Ford μαζί με τον φίλο του τον Arnold (που δεν υπάρχει τώρα.. και δεν ξέρουμε σίγουρα τι έγινε..)
ήταν οι 2 ιδρυτές του πάρκου πριν από 30 - τόσα χρόνια..

Πίσω τους υπάρχει μία εταιρία και ένα διοικητικό συμβούλιο που υποτίθεται ότι τους ελέγχει.. η Delos.

Αυτά είναι τα λιγότερα..
Αμα κάτσεις να διαβάσεις όσα έχουμε γράψει εδώ επεισόδιο-επεισόδιο όπως το πας και εσύ, θα δεις πόσα παίζονται! :cool: