Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Κώστα, τη βοήθειά σου για κάτι άσχετο σχετικό...
Στο 9ο επεισόδιο, εκεί που η Ντολόρες έχει βρεθεί στις εγκαταστάσεις, από το 43:30 περίπου και για ένα λεπτό, ακούγεται μια μουσική (πιάνο) που μου είναι εξαιρετικά οικεία αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω. Πιθανότατα είναι Debussy. Βοήθα λίγο...

Ναι το Reverie του debussy ειναι.

Έκανα μια επανάληψη τον πρώτο κύκλο το Σ/Κ, αφ' ενός γιατί έχω καβαλήσει το hype train για τον δεύτερο κύκλο, αφ' ετέρου γιατί βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι αν ξέρεις τι γίνεται στην πραγματικότητα.

Πραγματικά αυτή τη φορά το απόλαυσα περισσότερο και μπόρεσα να δώσω βάση σε περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα μαζί είναι ένα καλοφτιαγμένο παζλ που ολοκληρώνεται μπροστά σου με αριστοτεχνικό τρόπο.

Άντε 2 μήνες έμειναν! Ξεκινάω Altered Carbon αύριο να ξεχαρμανιάσω!

:flute:
Εχμ ναι...
έχουν μπει τα παραπάνω δύο σελίδες πιο πίσω, αλλά ήθελα να τα ξαναφέρω στην επιφάνεια για να κινήσουν το ενδιαφέρον σε κάποιον συγκεκριμένο λάτρη των Sci-Fi (:flute:) να τους ρίξει μια ματιά, με σκοπό να δει κανένα επεισόδιο της σειράς και να τιμήσει το νήμα με τους φιλοσοφικούς στοχασμούς του. ;)

westworld-gif-dolores-evan-rachel-wood-face-bug-eye.gif

(Το επόμενο βήμα θα είναι να μαζέψω υπογραφές σε κάποιο άλλο Sci-Fi Νήμα, κάτω ακριβώς από τα προβοκατόρικα troiler για το Westworld :laugh:
:p )

Last edited:

:flute:
Εχμ ναι...
έχουν μπει τα παραπάνω δύο σελίδες πιο πίσω, αλλά ήθελα να τα ξαναφέρω στην επιφάνεια για να κινήσουν το ενδιαφέρον σε κάποιον συγκεκριμένο λάτρη των Sci-Fi (:flute:) να τους ρίξει μια ματιά, με σκοπό να δει κανένα επεισόδιο της σειράς και να τιμήσει το νήμα με τους φιλοσοφικούς στοχασμούς του. ;)

westworld-gif-dolores-evan-rachel-wood-face-bug-eye.gif

(Το επόμενο βήμα θα είναι να μαζέψω υπογραφές σε κάποιο άλλο Sci-Fi Νήμα, κάτω ακριβώς από τα προβοκατόρικα troiler για το Westworld
)
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον αναφέρεσαι :)
Πέρα από να τον δέσουμε σε μια καρέκλα και να πατήσουμε το play νομίζω έχουμε κάνει όλα τα υπόλοιπα!

Δεν το βρισκω (στην λιστα του NetFlix) .... :rolleyes:

Ψαχνω στραβα ? :flute:

(τελειωσα και τον Godzilla σημερα ... οποτε μαλλον ειμαι ετοιμος :proud:)

Δεν το βρισκω (στην λιστα του NetFlix) ....

Ψαχνω στραβα ?
Το Netflix έχει πολλά άλλα δεν τα έχει όλα :)

Ψάξε εκεί που έψαχνες να βρεις πράγματα στην προ-netflix εποχή σου ;)

Ωπ! αρχίζεις Westworld Μάνο.. ?? :cool:

Πάρε χαρτί και μολύβι να γράφεις..

Εμείς κάθε φορά που βλέπαμε νέο επεισόδιο..
βλέπαμε ξανά όλα τα προηγούμενα για να συνδέσουμε τα γεγονότα! :p :laugh:

Το άλλο που θέλω να σου πω είναι να προσέχεις πολύ τις επιγραφές.. και τα διάφορα Logo που εμφανίζονται στις διάφορες σκηνές..

.. ακόμη και τα κουτάκια από γάλα!! :p :laugh:

Μάνο τα χω όλα original αλλά με αγγλικούς υποτίτλους. Αν δεν σε πειράζει αυτό.....εννοείτε έλα να τα δούμε. (τα βλέπουμε με ότι ρυθμό σε βολεύει....εγώ τα χω ξαναδεί)

Προεκυψε μια υποχρεωση (μεχρι τις 10 Μαρτιου) και γιαυτο δεν ξεκινησα τιποτα.
Θελω να ειμαι απερισπαστος οταν ξεκινησω την σειρα.
Ας μην προλαβω να τα δω ολα μεχρι την εναρξη της τριτης σεζον.

Αχ, γλυκιά Dolores, έρχεται σιγά-σιγά η η ώρα... (που θα μας σπάσεις όλους στο ξύλο :p)

DXNz0ETXcAYOAE6.jpg:large

Τις παρακάτω promotion εικόνες τις βάζω σε spoiler, γιατί εξαιτίας τους μου λύθηκε μία απορία που είχα για την τύχη κάποιου χαρακτήρα -και ποιος ξέρει τι άλλο θα προσέξουμε ακόμα.

IIuEqYL.jpg
CjTJWuj.jpg
sTmieTW.jpg
b4zwi7A.jpg
Lp1zV7Z.jpg
IdVB3ZS.jpg
wEORl1C.jpg
3GOl12G.jpg
0OD1cBg.jpg
xueb6rF.jpg
x0yNXne.jpg
y808JHb.jpg