Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Τι θα γίνει με αυτό το hbo.....κάποιος να τους πει ότι έχουμε 2018 και τα επεισόδια τα θέλουμε όλα μαζί......παπαπα.

Καλόμαθες με το Netflix.. :p

Hulu, Amazon, BBC ξέρω να το έχουν δοκιμάσει εν' μέρη αυτό..

Ε μα......εγω φταιω που δεν εχω την υπομονη να περιμένω να βγουν ολα. Απο την αλλη παντου θα εχει σποιλερς οπότε τι να κάνω ο καημένος.

Φανταστικό το 2ο επειδή επιτέλους μαθαίνουμε λίγα πράγματα ακόμα.
Το κόλλημα με το που είναι το πάρκο δεν το έχω καταλάβει. Έχει καμμία σημασία;

Μας λένε και το "πραγματικό" ρόλο του πάρκου που αν και πολύ πιστευτό εν τούτοις μοιάζει σαν τεράστια σπατάλη χρημάτων για αυτόν τον σκοπό, αλλά τεσπά δεν με χαλάει πολύ σαν ιδέα. Άλλωστε υπάρχουν και τα εισιτήρια για να καλυφθεί μέρος του κόστους του πάρκου.

Παντως μου αρεσει η ροη και το χρονικο κενο αναμεσα στα επεισοδια. Δινει χρονο να διαβασουμε και να γινει κουβεντουλα. Εννοειται πως ηταν τεραστιο το κενο μεταξυ των 2 σαιζον και αυτο με ειχε χαλασει, αλλα οταν μιλαμε για τετοιο κοστος παραγωγης και τελικα τοσο ποιοτικο προϊον νομιζω οτι τους συγχωρουμε.

Να πω οτι το reddit εχει παρει ηδη φωτια. Για οποιον ενδιαφερεται εδω, οπου γινεται και κουβεντα ανα επεισοδιο. Ορεξη να εχεις και ωρες για να καψεις.

Εκτος απο την χρηση του παρκου για λογους "μαρκετινγκ" υπαρχουν και σκεψεις οτι η τεχνολογια του παρκου χρησιμοποιειται και για να γινει download η συνειδηση πραγματικων ανθρωπων σε hosts ωστε να συνεχισουν να ζουν. Δυο σημειο δειχνουν προς τα εκει, α. τα λογια του Delos (πατερας) στο παρτι του, οπου λεει οτι δεν εχει αρκετο χρονο, β. και κατι που αναφερει ο υιος Delos, ενω ειναι high απο την πρεζα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι συμφωνω με αυτην την θεωρια, αλλα δεν μπορω να κρυψω οτι εχει ενα ενδιαφερον. Μαλιστα διαβασα και την θεωρια οτι ο μπαμπας Delos ειχε μεταφερθει στον host Abernathy και για αυτο glitchαρε οταν ειδε φωτο της κορης του. Υπερβολικο μου φαινεται. Ακομα και αν υπηρχε η τεχνολογια για κατι τετοιο, θα αφηναν καποιον τοσο σημαντικο να γυροφερνει στο παρκο σαν κοινος host; Δεν νομιζω.

Καμμια ιδεα για το τι στο καλο ειναι το weapon?

νομιζω οτι ολη η ουσια ειναι στο θεμα της αθανασιας....εφοσον η σαρκα δεν ειναι αθανατη, ο μονος τροπος να ζησουμε για παντα ειναι να "μεταδιδουμε" τις μνημες μας σε αλλα σωματα, εστω και τεχνητα.
Οι μνημες ειναι αυτες που μας κανουν ανθρωπους, κι αν αυτες ζουν για παντα, ειμαστε στην ουσια "αθανατοι" !

Ανανεώθηκε και επίσημα για 3η σεζόν..

http://www.comingsoon.net/tv/news/942533-westworld-renewed-season-three

Γιατί είχες αμφιβολία; -bye-

νομιζω οτι ολη η ουσια ειναι στο θεμα της αθανασιας....εφοσον η σαρκα δεν ειναι αθανατη, ο μονος τροπος να ζησουμε για παντα ειναι να "μεταδιδουμε" τις μνημες μας σε αλλα σωματα, εστω και τεχνητα.
Οι μνημες ειναι αυτες που μας κανουν ανθρωπους, κι αν αυτες ζουν για παντα, ειμαστε στην ουσια "αθανατοι" !

Θα προλάβουμε όμως ή θα μας φάει η Ντολόρες? :flipout:

Last edited by a moderator:

Μετά το πρώτο "χλιαρό" (κατ'εμέ) επεισόδιο ήρθε το δεύτερο, μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα και λέω χαλάλι η αναμονή 2 χρονάκια :smash:

Η "μπηχτή" για τη θρησκεία... Θεική! :flipout::flipout:

Ωπ, βαρυσήμαντες δηλώσεις!
t1431.gif

Για να δούμε τι θα δούμε το βράδυ, λοιπόν...
t1438.gif

(Διαολίζομαι τι μπορεί να είναι!
t1437.gif
)

Με αυτά που μας γράφεις τράβηξα τη σύζυγό να το δούμε ενώ είχε μισό κοιμηθεί

Πάντως πιστεύω πως στην 1η σεζόν αδίκως μας ταλαιπωρούσαν τόσο με τα timelines κυρίως.. και κάποια άλλα μυστήρια..
θα μπορούσαν να τα δώσουν πιο απλά και δομημένα τα πράγματα..

Πάντως πιστεύω πως στην 1η σεζόν αδίκως μας ταλαιπωρούσαν τόσο με τα timelines κυρίως.. και κάποια άλλα μυστήρια..
θα μπορούσαν να τα δώσουν πιο απλά και δομημένα τα πράγματα..
Μα αυτή ήταν η χαρά της σειράς (και έχω την εντύπωση ότι συνεχίζει να είναι, απλά σε διαφορετικό επίπεδο). Ένα διαδραστικό παζλ που ο θεατής καλείται να λύσει.

Καταπληκτικό.
Όντως! Πολύ ενδιαφέρον. Μας ρίχνει την πρέζα στην αρχή και μετά ενώ ζητάμε και άλλο μας κρατάει στεγνους.

Δεν θα με χάλαγε να υπήρχαν 3-4 σειρές του ίδιου επιπέδου που να βγάζουν κάθε επόμενη σεζόν σε 2-3 χρόνια.
(Αρκεί να μην τις βγάζουν ταυτόχρονα! :p )

Σούπερ και το 3ο, καλά έκαναν και πρόσθεσαν κι άλλα συστατικά στη συνταγή, να δούμε αν θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε βάση στις θεωρίες που προκύπτουν...
:hmmmm: