Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Δεν θα με χάλαγε να υπήρχαν 3-4 σειρές του ίδιου επιπέδου που να βγάζουν κάθε επόμενη σεζόν σε 2-3 χρόνια.
(Αρκεί να μην τις βγάζουν ταυτόχρονα! :p )

Σούπερ και το 3ο, καλά έκαναν και πρόσθεσαν κι άλλα συστατικά στη συνταγή, να δούμε αν θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε βάση στις θεωρίες που προκύπτουν...
:hmmmm:

+1

Εμένα, για κάποιο λόγο, όταν έπαιζε αυτό το κομμάτι, νόμιζα ότι ήταν διασκευή του all along the watchtower και homage στο Galactica. Ότι να ναι το μυαλό μου :)

:laugh:

Λες;
:hmmmm:
images

(την παραπάνω εικόνα την έβγαλαν στο ίντερνετ με λεζάντα: after watching westworld:smile:)

καταραμενα προβολια και οι αδυναμιες τους :D

:flipout: Δεν υπάρχει θέμα ....κλείνεις τα πατζουρια.....απλά καπνίζω πολύ όταν βλέπω westworld και δεν θέλω να μυρίζει πολύ το σπιτι.

Το επεισόδιο απλά έπος.

Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Παντως αυτο που με τα κουμπουρια λεσ και ειναι η Μπουμπουλίνα με τον μ Μπότσαρη και απο την άλλη με τα αυτόματα που δεν μπορούν να τους νικήσουν με ξεπερνάει ... Οτι να ναι ..

Επική σεζόν, καμία σχέση με την περυσινή..
Πολύ διαφορετικό στυλ. Υπάρχει το στοιχείο του μυστηρίου αλλά σίγουρα σε μικρότερο βαθμό από την 1η. Αυτή τη σαιζόν μπορεί να τη δει κανένας ως "κλασσική" τηλεοπτική σειρα.

Σέβομαι πάντως ότι εξηγούν αρκετά πράγματα ενώ εισάγουν και άλλα ενιγματα.

Βλέποντας το teaser του 5ου δεν μπορώ παρά να υποκλιθω μπροστά στο μεγαλείο της παραγωγής. Νομίζω ότι είναι σε μια κλίμακα μεγέθους που δεν έχει ξανά υπάρξει στο τηλεοπτικό στερέωμα.

Βλέποντας το teaser του 5ου δεν μπορώ παρά να υποκλιθω μπροστά στο μεγαλείο της παραγωγής. Νομίζω ότι είναι σε μια κλίμακα μεγέθους που δεν έχει ξανά υπάρξει στο τηλεοπτικό στερέωμα.

GOT - No.1 !! :cool:

Εκεί που δεν το πιάνει κανένας το GOT είναι στα εξωτερικά γυρίσματα που γίνονται σε πολλές χώρες!

Εντάξει μπορούμε να πούμε ότι το HBO είναι Νο.1 στις παραγωγές.. έστω και κάποιες μετρημένες..
και ακολουθεί το Netflix..

Last edited:

Πολύ σπέσιαλ και το τέταρτο!
ben-grossblatt-westworld.gif

Μας βάζει σε όλο και μεγαλύτερη εικόνα της κατάστασης, μπλέκει τους χρόνους και τις στιγμές σε ένα γοητευτικό μυστήριο, παίζει με τους χαρακτήρες και προσθέτει νέους -να πετάει απ'τη χαρά του ο τηλεθεατής!
zppkjjk2hiv01.gif

:p

Στο νημα " ως εδω σε παρατάω " καποιος έγραψε οτι το παρατάει επειδή εχει πολυ ασκοπο περπάτημα λεει. Ειπα να μπω να ρωτησω ποια ειναι η αγαπημένη του σειρά ετσι απο περιέργεια....αλλα μετα σκέφτηκα οτι, πρώτων ....περι ορέξεως.....και δεύτερων οτι κινδυνεύω σοβαρά να μου απαντήσει το Μαγκαιβερ ...και προς αποφυγήν εγκεφαλικού επεισοδίου δεν εγραψα τίποτα.

Προφανώς κανω πλάκα....γουστα ειναι αυτά και δεν υπαρχει σωστό και λαθος
..
.
.αλλα σορι δεν άντεξα.

:laugh:

Άραγε τι θα έκανε,
(τρόιλερ)
455252569_7b5bcdff02.jpg
αν έπαιζε κι εκείνος στο Westworld;
(τρόιλερ)
Blank+_dbd15e5852a15b993971d22330f9470d.gif

:p

--------
Breaking news!
Νέο σήμα από το 6ο επεισόδιο, που θα υπονοεί το επόμενο θεματικό πάρκο όπου θα εξελιχθεί η πλοκή αμέσως μετά το Shogun πάρκο:
(τρόιλερ)