Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Γουστάρω να παραμένω ξύπνιος, είτε λόγω μακελειού, είτε λόγω εξελίξεων..

Αν πέσουν στο τριπακι κάθε σεζον και "νεος κόσμος/εποχή" ...πάει.....χάθηκε η ελπίδα. Ήδη βλέπω Ιαπωνια και Ινδια και φοβάμαι οτι για να το τραβήξουν μπορεί και να γίνει έτσι η δουλειά.

Το ζουμί τώρα είναι η έξοδος των hosts στον εξω κόσμο και τι θα σημάνει αυτό για τους ανθρώπους.....όλα τα άλλα είναι "γεμίσματα"

Δεν νομίζω ότι θα έχουν καμιά ελπίδα εάν βγουν με τα όπλα στα χέρια! :p
Μόνο εάν κάνουν αλλιώς τον πόλεμο τους..

Μία τέτοια προοπτική θα άλλαζε πάντως πολύ το στυλ της σειράς..

Πάντως υπάρχουν 3 ομάδες στο πάρκο και μένει να δούμε τι δρόμο θα ακολουθήσουν οι άλλοι..
Και όπως είδαμε υπάρχουν ακόμη μυστικά που δεν έχουν αποκαλυφτεί..

Δεν νομίζω ότι θα έχουν καμιά ελπίδα εάν βγουν με τα όπλα στα χέρια! :p
Μόνο εάν κάνουν αλλιώς τον πόλεμο τους..

Μία τέτοια προοπτική θα άλλαζε πάντως πολύ το στυλ της σειράς..

Πάντως υπάρχουν 3 ομάδες στο πάρκο και μένει να δούμε τι δρόμο θα ακολουθήσουν οι άλλοι..
Και όπως είδαμε υπάρχουν ακόμη μυστικά που δεν έχουν αποκαλυφτεί..

Προσωπικά προτιμώ να μην πέσει τουφεκιά καν.....
δεν είμαι της δράσης.....με A.I. πονηριά θέλω να πέσει το ανθρώπινο γένος....σοκ και δέος μπροστά στην υψηλή νοημοσύνη θα θελα να δω...

...με λιγα λόγια να σου πω οτι, για μένα, η μεγάλη βλακεία των σεναριογράφων ηταν που η Maeve γύρισε πίσω για την "κόρη" ενώ ήταν έτοιμη να την κάνει για έξω.....

Re: Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Oντως ... η καλυτερη σειρα SciFi σε TV !
ΧΩΡΙΣ ... διαστημοπλοια, εξωγηινους και τσιουμπ-τσιουμπ. All it takes ... is one good idea !
Δεν ειναι μονο το σεναριο που γαμει και δερνει, ειναι και οι δυο τιτανες (Hopkins και Harris)
που απογειωνουν τα δρωμενα με τις ερμηνειες τους.

Τελειωσα το 9ο ! ....

giphy.gif

:a0210:

Απάντηση: Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Σκέψεις για το τι στο διάολο έγινε στο 6;

Επιβεβαιωθηκε μια εικασια του 5. Αφου ο ιδιοκτητης και πεθερος του Ed HArris ειχε αποθηκευσει την συνειδηση του και προσπαθουσε να την περασει σε οικοδεσποτη για να ζησει για παντα, ηταν πολυ λογικο το ιδιο να ειχε κανει και ο Χοπκινς , που τοσο ευκολα και προθυμα πεθανε στον πρωτο κυκλο. Τωρα ελεγχει το παρκο απο μεσα μιας και η εταιρεια του ειχε παρει τον ελεγχο οσο ηταν ακομη ανθρωπος.

Πάντως όσο με κρατάει λόγω στορυ, τόσο με απωθούν αυτοί οι υπερφίαλοι κλισέ διάλογοι. Ειδικά αυτός ο Τeddy ήταν της απελπισίας, κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του σαν Άρλεκιν ακουγόταν. Ευτυχώς μάλλον η badass Nτολόρες μάλλον είχε την ίδια άποψη με μένα.
Το ίδιο και η Sakura.

Βέβαια υποτίθεται ότι όλα αυτά είναι επίτηδες φτιαγμένα έτσι ώστε να μοιάζουν οι κόσμοι με τα κλισέ που περιμένουν οι...πελάτες, αλλά και πάλι, νησάφι κάπου.

Ο Teddy έχει γίνει "ρομποτάκι"..
Αυτό όντως ίσως νευριάσει (?) κάπου την Dolores..

Πάντως είχε πλάκα τώρα.. που αναγνωρίζει ότι τον έχουν "πειράξει".. :p

Sonic.. να αποφεύγει πάντως τα χωράφια με τα αγγούρια! :laugh:

Μάνο.. έτοιμος για την 2η σεζόν ?? :cool:

Last edited:
Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Bρε τι μου λετε τωρα ! .... :laugh:

Αρχιζω να εχω second thoughts για το αν ειμαι ... born η made ! :rolleyes:

Ο Ιασωνας ... ειναι καινουργια προσθηκη στο παρκο ? :hmmmm2: ... η εχει χαλασει το δικο μου hardware και αναπολω ... ασχετες μνημες ? :chinscratch:

Ποιος πειραζει τον κωδικα μου ? :smash: :angry:

Βlue ? ... :furious3:

Last edited:

O teddy ηταν οντως κουραστικος, αλλα αυτος ακριβως ηταν ο ρολος του. Μετα το "modding" βελτιωθηκε πολυ η κατασταση και ειναι πιο διασκεδαστικος. Προσωπικα παντως πρεπει να παραδεχθω οτι με εχει ψιλοκουρασει. Το shogun world ηταν (για εμενα) μια πνοη φρεσκου αερα και το διασκεδασα παρα πολυ. Ξανα γυρισαμε τωρα στο westworld και.. παλι τα ιδια. Παλι να παιζουμε "τι θελει να πει ο ποιητης", παλι να μυριζουμε τα νυχια μας για ποτε/ποιος/πως/τι. Αν δεν υπηρχε και η Maeve με την ιστορια της, νομιζω θα το ειχα παρατησει. Ειλικρινα σεβομαι την επιλογη των δημιουργων και την προσπαθεια τους να φτιαξουν μια διαφορετικου τυπου ιστορια, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν βγαινει τοσο αβιαστα πλεον και προσπαθουν να περιπλεξουν τα πραγματα μονο και μονο για να κανουν ενα reveal στο τελους και να μας αφησουν συξυλους.
Για 1-2 σαιζον αντεχεται (οριακα) ο συγκεκριμενος αφηγηματικος τροπος, αλλα υποτιθεται οτι το hbo στηνει franchise. Τι θα γινει δηλαδη στην π.χ. σαιζον 5; Αυτο σκεφτομαι και κουραζομαι απο τωρα :D
Εν τω μεταξυ (ισως το εχω ξαναπει αυτο) ειναι κριμα, διοτι τα αφηγηματικα τερτιπια που σκαρφιζονται δειχνουν μια ελλειψη εμπιστοσυνης στο cast τους. Κανουν ταχυδακτυλουργικα δηλαδη οι δημιουργοι σαν να θελουν να εστιασουν την προσοχη τους κοινου στο σεναριο/ιστορια και μακρια απο την ηθοποιια. Βασει αυτων που εχει δειξει το καστ, θεωρω οτι ειναι πολυ λανθασμενη επιλογη. Εσας θα σας χαλουσε μια πιο "στρωτη" αφηγηση με τις ιδιες αποδοσεις απο τους ηθοποιους; προσωπικα σιγουρα οχι!

Μην φωνάζεις Μάνο.. δεν είπα τίποτα σοβαρό.. :p

Βασικά όπως καταλαβαίνω από την μία συμπληρώνουν κάμποσα κενά που είχαν αφήσει από την 1η σεζόν..
και από την άλλη δείχνουν ότι υπήρχαν και άλλα μυστικά.. οπότε χωράει να τα αναπτύξουν και αυτά..

αλλά πιστεύω θα δούμε ως το τέλος της σεζόν που το πάνε το πράγμα με όλες τις ομάδες..

Α και να μην ξεχασω.... η δημιουργια "hall of mirrors" στο 2.06 θεωρω οτι ειναι ΦΟΒΕΡΑ επικινδυνη. Ειναι που ειναι μπλεγμενο το ολο σκηνικο, αν μας βαζει και τετοια πραγματα μεσα, συγνωμη αλλα θεωρω οτι το παρακανουν. Μονος τροπος να σταθει αυτο το πραγμα ειναι αν οι αλλαγες aspect ratio δειχνουν την μεταβαση απο τον εναν κοσμο στον αλλο, αλλα ρε μπιπ μου, δεν τους εφτανε το πηδημα αναμεσα σε διαφορετικα χρονικα σημεια; πρεπει να πηδανε και αναμεσα σε "διαστασεις"; ελεος...

Έχω την αίσθηση, και μακάρι να διαψευσθώ, ότι το ξεχείλωμα (τύπου Lost) έχει ήδη αρχίσει. Πολύ νωρίς...
Σε στιγμές αδυναμίας λοξοκοιτάζω προς το νήμα ''Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…'' :D