Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

τα βλέπετε; σαν τα μούτρα τους την έχουν κάνει την σειρά, δεν σας φταίει η "ειδική περίπτωση"

οσο για το τι βλεπω και αν βλεπω μακγκαιβερ,
τελευταια ειδα, la mante, tabula rasa & safe,
τις βαζω με αυτη την σειρα στην καταταξη,
απο την καλυτερη προς την "λιγοτερο καλη"

Έχω την αίσθηση, και μακάρι να διαψευσθώ, ότι το ξεχείλωμα (τύπου Lost) έχει ήδη αρχίσει. Πολύ νωρίς...
Σε στιγμές αδυναμίας λοξοκοιτάζω προς το νήμα ''Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…'' :D

προφανώς και δεν έχει και μεγάλη σχέση πλέον η σειρά με την πρώτη σεζόν έχει αλλάξει χαρακτήρα αλλά οκ δεν την κόβεις για αυτό εκτός και το χάσουν το πράμα

χαμενο το εχουν ηδη...
6 επεισοδια τωρα τι δειχνουν ακριβως;
ευλογα απορει και συμφορουμιτης σε διπλανο φορουμ που εξειδικευεται σε σειρες, αλλα φευ...
το μονο θετικο που της αναγνωριζω προσωπικα ειναι οτι παιζει χωρις αντιπαλο,
μιας και αλλες σειρες ουσιαστικα δεν υπαρχουν αυτη την περιοδο..
περαν τουτου.. ουδεν... μου θελουν και franchise... καλα... κουραστηκαμε ηδη...
ετοιμος ειμαι να την παρατησω, θα βαλω να δω καμια αλλη απ αυτες που εχουν ολοκληρωθει..

Sonic.. να αποφεύγει πάντως τα χωράφια με τα αγγούρια! :laugh:

Μωρέ και ινδιάνους και αγγούρια και απ' όλα - βαρύ ντύσιμο και ενεργοποίηση ραντάρ, πάραυτα! :p

(troiler)
(φτου, δεν με αφήνει το λινκ να βάλω αυτούσια τη φωτογραφία :angry:)
αν δεν οδηγεί πουθενά ο παρακάτω σύνδεσμος

https://bookwitty.imgix.net/https:/...format&q=60&w=1200&h=630&fit=crop&crop=faces&

κάντε copy -paste το link και σβήστε το 9 από το "https://9bookwitty"

https://[B]9[/B]bookwitty.imgix.net/https%3A%2F%2Fuploads.bookwitty.com%2Fa193161f-cdba-4c6f-8cae-a9fbd2bacbdd-feature-original.jpeg?ixlib=rails-2.1.4&auto=format&q=60&w=1200&h=630&fit=crop&crop=faces&

Last edited:
Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Εφτασα στο 3ο της 2ης σεζον ...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξενισε (ισως και απογοητευσε) μερικους ... το μεγαλωμα του κοσμου του Westworld !
Που δεν ειναι πια μονο Far West. Που μπηκαν τοσοι εναλλακτικοι κοσμοι (θεματικα παρκα) μεσα στην ιστορια.
Noμιζω, οτι ηρθε ακριβως πανω στην καταλληλη στιγμη. Να καταδειξει το τερατωδες της ασυδοσιας/θηριωδιας
των ελευθερων, γεννημενων και πλουσιων. Ειναι δυνατον ΟΛΟΙ αυτοι να ζητουσαν Far West και μονο ?

Επισης, το memory flashback της Dolores απο τον πραγματικο κοσμο ... ειναι εντελως αριστοτεχνικα εισαγωμενο
στο story. Ωστε να εξηγησει τι θα πραξει οταν βγει, που θα παει, τι ξερει απο κατατοπια, κλπ. Φανταστειτε καποιον
απο το 1860 και τα χωραφια να βρεθει .... στο κεντρο της Νεας Υορκης. Τον εφαγαν χαλαρα οι ταξιτζηδες :laugh:
Και χωρις την παραμικρη νομικη επιπλοκη η τυψη.

Last edited:

Σωστός Μάνο! :a0210:

Και όπως φαίνεται θα ετοιμάσουν και άλλα πάρκα για το μέλλον!

Με χαλάνε τα πολλαπλα θεματικά πάρκα γιατί είναι επανάληψη με άλλη διακόσμηση. ΑΝ είναι κάθε χρόνο να βλέπουμε και άλλο κόσμο μπορεί να μας πάρει 5+ σεζόν για να βγούνε στον έξω κόσμο.....τον δικό μας. τον κανονικό. ....και στον δικό μας κόσμο είναι το ζουμί του στορυ. Το αν θα βλέπω κάθε σεζόν άλλες φορεσιές και άλλα όπλα δεν προσθέτει κάτι πέρα από φθηνό εντυπωσιασμό.

Δεν τραβάω και κανένα ζόρι που δεν είναι φαρ ουεστ πια. Ας ήταν μόνο σαμουράι.....απλά μην μπλέξουμε με αυτού του τύπου την επανάληψη. Το Westworld είναι ξεχωριστή σειρά....δεν θέλω να γίνει όπως τόσες άλλες.

.....ααα....και θέλω Anthony Hopkins πίσω. Έστω σαν ρομπότ δεν με νοιάζει

Με χαλάνε τα πολλαπλα θεματικά πάρκα γιατί είναι επανάληψη με άλλη διακόσμηση. ΑΝ είναι κάθε χρόνο να βλέπουμε και άλλο κόσμο μπορεί να μας πάρει 5+ σεζόν για να βγούνε στον έξω κόσμο.....τον δικό μας. τον κανονικό. ....και στον δικό μας κόσμο είναι το ζουμί του στορυ. Το αν θα βλέπω κάθε σεζόν άλλες φορεσιές και άλλα όπλα δεν προσθέτει κάτι πέρα από φθηνό εντυπωσιασμό.

Δεν τραβάω και κανένα ζόρι που δεν είναι φαρ ουεστ πια. Ας ήταν μόνο σαμουράι.....απλά μην μπλέξουμε με αυτού του τύπου την επανάληψη. Το Westworld είναι ξεχωριστή σειρά....δεν θέλω να γίνει όπως τόσες άλλες.

.....ααα....και θέλω Anthony Hopkins πίσω. Έστω σαν ρομπότ δεν με νοιάζει

κανενας δεν εχει πει οτι θα πανε ποτε στον εξω κοσμο! Εμενα τα αλλα θεματικα παρκα μου αρεσουν παντως. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει χαθει πλεον εστω και η παραμικρη υποννοια διληματων scifi (τι σημαινει ελευθερη βουληση, ποιος την εχει, γιατι) και η ολη σειρα εχει γινει ενας γριφος που πρεπει να λυσουμε.

τα βλέπετε; σαν τα μούτρα τους την έχουν κάνει την σειρά, δεν σας φταίει η "ειδική περίπτωση"

Κατά την άποψη μου είσαι λίγο υπερβολικός. Με ξενέρωσαν και μενα 2-3 επ αυτού του κύκλου που έκανε λίγο κοιλιά, και ναι, φοβάμαι για τον μέλλον της σειράς γιατί πολύ πιθανόν να τα σκατώσουν όπως με τόσες άλλες.....αλλα παραμενει μια απο τις καλυτερες που εχω δει.....τουλαχιστον ακομα.....ελπιζω να βγω οτι εχω δίκιο.

κανενας δεν εχει πει οτι θα πανε ποτε στον εξω κοσμο! Εμενα τα αλλα θεματικα παρκα μου αρεσουν παντως. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει χαθει πλεον εστω και η παραμικρη υποννοια διληματων scifi (τι σημαινει ελευθερη βουληση, ποιος την εχει, γιατι) και η ολη σειρα εχει γινει ενας γριφος που πρεπει να λυσουμε.

γιατί πρέπει να το πει κάποιος? Πέρα από αυτό η Maeve ηταν ετοιμη να βγει από το τελος του πρώτου κύκλου. Αυτή ειναι η λογική συνέχεια της σειράς και αυτό ειναι που πάει να κάνει και η Ντολόρες.

Λες για γριφο.....τι ειναι ακόμα γρίφος στη σειρα? Τι ηταν το Maze είχαμε στην προηγούμενη σεζον και αυτό λύθηκε. Τα flash backs μπηκαν σε μια σειρα.....απο κει και περα τι?.....εμένα δεν μου έμεινε και τίποτα αναπάντητο.

γιατί πρέπει να το πει κάποιος? Πέρα από αυτό η Maeve ηταν ετοιμη να βγει από το τελος του πρώτου κύκλου. Αυτή ειναι η λογική συνέχεια της σειράς και αυτό ειναι που πάει να κάνει και η Ντολόρες.

Λες για γριφο.....τι ειναι ακόμα γρίφος στη σειρα? Τι ηταν το Maze είχαμε στην προηγούμενη σεζον και αυτό λύθηκε. Τα flash backs μπηκαν σε μια σειρα.....απο κει και περα τι?.....εμένα δεν μου έμεινε και τίποτα αναπάντητο.

Το γεγονος οτι δεν εχουμε ξεκαθαρει εικονα για το timeline των σκηνων που μας παρουσιαζονται αφηνει περιθωρια να αλλαξουν πολλα πραγματα. Επισης
η σκηνη της συνεντευξης Dolores-Arnold, την οποια εχουμε δει και στο παρελθον, αλλαζει παρα πολυ μετα την αποκαλυψη οτι αντικειμενο ερευνας δεν ειναι η Dolores, αλλα ο Arnold.

Προσωπικα με εχουν ψιλοκουρασει αυτα τα ταχυδακτυλουργικα. Οι σκηνες που το εχουν παιξει straight (χωρις "κολπα") ειναι εξαιρετικες, π.χ. man in black - ford μεσα στο saloon, Arnold - Dolores στον εξω κοσμο. Για αυτο και "ενοχλουμαι" που αναλωνονται με, κατ'εμε. "φτηνα" τρικακια για να κρατησουν το ενδιαφερον του θεατη. Ο κοσμος ειναι ενδιαφερον, το καστ ειναι εξαιρετικο, τα ερωτηματα που εγειρονται ειναι υπαρκτα, γιατι κυριε Nolan και κυρια Joy μου το τυλιγεται ολο το προϊον σε ενα τοσο φτηνιαρικο περιτυλιγμα;