Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Που´σαι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το 80% που λες και ξανάκανα το τεστ...
Απάντησα πλέον ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις ολόσωστα και μου έδωσε ποσοστό επιτυχίας 95%...!

Οπότε πρέπει να προσθέσουμε και μερικά τοις εκατό παραπάνω από μόνοι μας! :p

Ένα τεστ, ταιριαστό στον μπλεγμένο κόσμο του Westworld και στο τι συμβαίνει όταν το σύστημα καταρρέει και προκύπτουν απρόοπτα...
:laugh: :p

Που´σαι, κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το 80% που λες και ξανάκανα το τεστ...
Απάντησα πλέον ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις ολόσωστα και μου έδωσε ποσοστό επιτυχίας 95%...!

Οπότε πρέπει να προσθέσουμε και μερικά τοις εκατό παραπάνω από μόνοι μας! :p

Ένα τεστ, ταιριαστό στον μπλεγμένο κόσμο του Westworld και στο τι συμβαίνει όταν το σύστημα καταρρέει και προκύπτουν απρόοπτα...
:laugh: :p

Μου φαινόταν απίστευτο ένα τέτοιο σφάλμα στο ίδιο το τεστ, το έπιασα τρίτη φορά, και τελικά αποδεικνύεται ότι στο δεύτερο ξανάκανα το ίδιο λάθος με τον Άρνολντ και τους χοστς.
Παρότι η σωστή απάντηση είναι... κάποια, εγώ έβαλα πάλι το αμέσως μικρότερο νούμερο και στα αποτελέσματα έβλεπα ναι μεν τον σωστό αριθμό και θεωρούσα ότι αυτόν είχα κλικάρει στο τεστ, αλλά... τσου τελικά!
:p :shot:

Βήμα βήμα έφτασε!

images

Μακάρι να βγει τεστ για τη 2η σεζόν σύντομα, πρωτού πιάσουμε επαναλήψεις.
(Οι υποψιασμένοι ίσως ήδη έχουν πιάσει. :p )

Απλά ο Ed αρχίζει να έχει Αλτσχαιμερ.. :p :laugh:

Θοδωρή πότε ? .. το βράδυ ?? :cool:

Απλά ο Ed αρχίζει να έχει Αλτσχαιμερ.. :p :laugh:

Θοδωρή πότε ? .. το βράδυ ?? :cool:

.....αφού ζει ακόμα το πουρό με τόσο ξύλο και τόσες σφαίρες.....είμαι ευχαριστημένος και με αλτσχαιμερ....

Εντάξει καλό ήταν! :cool:

Αν και δε με τρέλανε.. :p
ξεκαθάρισε κάμποσα πράγματα!

Άντε να δούμε και το φινάλε..
μένουν κανά 2 πραγματάκια ακόμη από αυτά που ξέρουμε..

Teaser:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αναρωτιέμαι τι θα βάλουν στην επόμενη σεζόν..
φαίνεται να κλείνουν αρκετά πράγματα..

Westworld Timeline Explained: How It All Connects
https://screenrant.com/westworld-season-2-timeline-explained/

Westworld: What is the Significance of Valley Forge?
https://screenrant.com/westworld-valley-forge-reference/

Westworld: Teddy & Clementine Solve a Big Season 2 Mystery
https://screenrant.com/westworld-season-2-mystery-host-death-teddy-clementine/

Westworld: The Biggest Reveals From 'Vanishing Point'
https://screenrant.com/westworld-season-2-episode-9-vanish-point-reveals/

Last edited:

Αν και γκρινιαξα αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες, το 9ο μου άρεσε πολύ! Ίσως γιατί δεν είχε πολύ Ντολόρες, ίσως γιατί πάντα μου αρέσουν οι ιστορίες της αργής καθόδου στην παράνοια, ίσως γιατί είχε πολύ Ed Harris, ίσως γιατί θύμιζε λίγο αρχαία τραγωδία και ίσως για το συνδυασμό όλων αυτών.

Απορώ αν θα μας ρίξουν καμία βόμβα με τα timelines, αλλά η ιστορία φαίνεται να προχωράει στρωτά. Μεγάλη απορία τι θα κάνουν στην επόμενη σαιζόν.

Ετσι ακριβως!

κατά τα άλλα......θα καταλάβουμε νομίζω απ τα τελευταία 15' του finale που το πηγαίνουν με την ιστορία....

Γράφω στα γρήγορα χωρίς να έχω διαβάσει τα υπόλοιπα σχόλια για το φόβο των Ιουδαίων (κατά κόσμο spoiler). Έχω φτάσει μέχρι το 5ο, και το βρήκα από τα καλύτερα επεισόδια της δεύτερης σεσόν. Η narrative στην εποχή του Edo ήταν καταπληκτική, μου θύμισε πραγματική γιαπωνέζικη ταινία σαμουράι του '60 με το melodrama. Εδώ ξαναβρήκα τις πολυεπίπεδες αναφορές που κάνουν όλη τη μαγεία της σειράς (η μουσική υπόκρουση της επιδρομής των παρανομων, διασκευή του Paint it black, που είναι η ίδια με το ανάλογο επεισόδιο στο Sweetwater, οι hosts που αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον στους ρόλους τους κλπ) και τις περιπλοκες διαστρωματώσεις της πλοκής. Νομίζω ότι είμαι ο μονος, αλλα για μένα η σειρά ξαναέγινε ενδιαφέρουσα με αυτό το επεισόδιο.

Δεν μου άρεσε το 5 προσωπικά αλλά καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς.

Τα πράγματα που αναφέρεις μου άρεσαν κι εμένα. Ο λόγος που δεν μου άρεσε ήταν γιατί βλέποντας το φοβήθηκα οτι όλη η σεζόν θα αλλάζει κόσμους ανά episode. Μόλις είδα οτι δεν το πηγαίναν εκεί....ησύχασα.

Γράφω στα γρήγορα χωρίς να έχω διαβάσει τα υπόλοιπα σχόλια για το φόβο των Ιουδαίων (κατά κόσμο spoiler). Έχω φτάσει μέχρι το 5ο, και το βρήκα από τα καλύτερα επεισόδια της δεύτερης σεσόν.

παρ' όλες τις αμφιβολίες μου, τη μάζεψα και τη 2η σεζόν.
Από τη μιά ο Θοδωρής, από την άλλη εσύ, θα με βάλετε να την αρχίσω.
Ολοκληρώνω πρώτα τη ...συγκομιδή και μετά τις βλέπω. Είμαι παρορμητικός...:ciao:
Χθες τέλειωσα το The Americans. Πολύ μου άρεσε.

Δεν μου άρεσε το 5 προσωπικά αλλά καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς.

Τα πράγματα που αναφέρεις μου άρεσαν κι εμένα. Ο λόγος που δεν μου άρεσε ήταν γιατί βλέποντας το φοβήθηκα οτι όλη η σεζόν θα αλλάζει κόσμους ανά episode. Μόλις είδα οτι δεν το πηγαίναν εκεί....ησύχασα.

το 5ο παντως ειναι και το δικο μου αγαπημενο επεισοδιο της 2ης σαιζον. Αυτοτελες και εξαιρετικο