K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
ήμουν σε παρόμοιο δίλλημα αν και δεν άκουσα τα q acoustics, μεταξύ Dali Zensor 3 και BX2, διάλεξα τα BX2 καθώς με ενδιαφέρει ο "καθαρός" ήχος και καταλαβαίνω γιατί πολλοί προτείνουν Dali, ωστόσο στα αυτιά μου τα MA BX2 ήταν ανώτερα.
Τα κριτήρια του καθενός είναι υποκειμενικά, μην ξεχνάμε και τα ενισχυτικά που είναι συνδεδεμένα κάθε φορά και ότι δεν ταιριάζουν όλοι οι ενισχυτές με όλα τα ηχεία. Κατά καιρούς έχω προτείνει και τα q acoustics αλλά και τα monitor audio, το καθένα ηχείο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά και μην ξεχνάμε τι ζητάει κι ο καθένας εδώ μέσα που δεν έχει τη δυνατότητα ακρόασης οπότε βάσει αυτών που ζητάει προτείνουμε. Μπορεί λοιπόν κατά την προσωπική σου άποψη τα monitor audio να τα βάζεις πρώτα σε κατάταξη και δικαίωμά σου, δεν ζητάνε όμως ούτε έχουν όλοι τα ίδια γούστα. Προσωπική μου άποψη λοιπόν και την καταθέτω μου αρέσουν τα Dali περισσότερο απ τα monitor audio γιατί έχουν πιστεύω πιο γλυκό και πιο μπασάτο ήχο και σου δίνουν την εντύπωση ότι παίζει μεγαλύτερο ηχείο, κάτι που απ το monitor λείπει για τα δικά μου πάντα γούστα.