wharfedale 9.1(2), quad 12,b&w 602 s3..ποιο?

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
wharfedale 9.1(2) (3)

quad 12

b&w 602 s3

Παιδια που εντοπιζεται τις ηχητικες διαφορες των 3 αυτων ηχειων ?

Που υστερουν η υπερτερουν μεταξυ τους ?

Αποκλειστικα για μουσικη και συστημα δυο ηχειων +δικαναλος...οχι σαν μερος πολυκαναλου..

Τι ενισχυτη (μεχρι 300 ε) θα χρησιμοποιουσατε για το καθενα ?

Με ποιο εχουμε περισσοτερη (αλλα να μην παραμορφωνεται ο ηχος ) ''ενταση'' ?

τυχε να εχουν περασει απο την κατοχη μου τα δυο απο αυτα.Τα warfedale ετυχε απλα να τα ακουσω.Κατα την γνωμη μου,τα ποιο μουσικα με διαφορα ειναι τα Quad.Κατα τα "αυτια μου" παντα.Τα B&W ονιζουν πολυ τις χαμηλες και θα τα συνιστουσα περισσοτερο για σινεμα,που το εφε παιζουν πρωτο ρολο.Τα Quad,εχουν πολυ ποιο μουσικο χαμηλο και μαλακο.Για μουσικη θα συστηνα μακραν τα Quad.

εγώ θα έψαχνα
1) τα 602 s3 για 200 € μεταχειρισμένα (ισσοροπία)
2) τα Quad 11 μεταχειρησμένα 230€ (μουσικότητσ)
και τα δύο για ξεκούραστες ακροάσεις
τα warfedale για πιο ροκ ήχο (δυνμικά, εικόνα)
με 300 πέρνεις εναν audiolab A8000 mtx ακόμα καλύτερα εναν κινεζο λαμπατο
χάλκινα καλώδια (πχ ultralink , cat 5) και τα ρεστα ενα καλό ντακ (τρεντς ) για το πισι
και μην ξεχνας οτι τελικά είναι ο χώρος το ηχείο που ακούς
:ernaehrung004:

Έχω Quad (21L) οπότε ξέρεις την άποψή μου.
Με NAD δένουν πολύ καλά και, λογικά, θα μπορείς να ακούσεις το set στον ΝΑΚΑ.

εγώ θα έψαχνα
1) τα 602 s3 για 200 μεταχειρισμένα (ισσοροπία)
2) τα Quad 11 μεταχειρησμένα 230 (μουσικότητσ)
και τα δύο για ξεκούραστες ακροάσεις
τα warfedale για πιο ροκ ήχο (δυνμικά, εικόνα)
με 300 πέρνεις εναν audiolab A8000 mtx ακόμα καλύτερα εναν κινεζο λαμπατο
χάλκινα καλώδια (πχ ultralink , cat 5) και τα ρεστα ενα καλό ντακ (τρεντς ) για το πισι
και μην ξεχνας οτι τελικά είναι ο χώρος το ηχείο που ακούς
:ernaehrung004:

Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις....

Αngelo....δυναμικα και ροκ ηχος ? Ειχα την εντυπωση απο οτι ειχα διαβασει οτι τα wharfedale προκειται για ηχεια ...μουντα , συγκρατημενα..κλπ κκλπ..κοινως ετσι οπως το ειχα μεταφρασει οχι λαμπρα..δηλαδη μιζερα..σε δυναμικα και εικονα...

Εκτος αν εννοεις κατι αλλο..η εγω μεταφρασα τις περιγραφες λιγο λαθος..αυτο το ''αγγλικος ηχος'' μου εφερνε λιγο σε ..συγκρατημενα πραγματα...

:Banane0:
Αngelo....δυναμικα και ροκ ηχος ? Ειχα την εντυπωση απο οτι ειχα διαβασει οτι τα wharfedale προκειται για ηχεια ...μουντα , συγκρατημενα..κλπ κκλπ..κοινως ετσι οπως το ειχα μεταφρασει οχι λαμπρα..δηλαδη μιζερα..σε δυναμικα και εικονα...

...

όλα είναι σχετικά ......τα wharfedale9.1 σε σχέση με τα 8.1 και τα Quad 11 L σε συγκριτική ακρόαση στον ΝΑΚΑ εμένα έτσι μου ακούστηκαν
τα Quad 12 L για μένα θυσιάζουν την καθαρότητα, την μουσικότητα και την διαφάνεια για λίγο μπάσο παραπάνω με αποτέλεσμα να θολόνουν
τα 602 s3 μπου άρεσαν πολύ απέπενεαν μια μεστή ισσοροπία
Ψάξε να τα ακούσεις (τα πρώτα υπάρχουν όλα στον ΝΑΚΑ) και αποφάσισε
και να θυμάσαι να εμπιστευεσαι μόνο τα αυτιά σου
άλλη καλή περίπτωση και πολυ νοικονομική είναι τα tannoy Μ2 μτχ 100€
τα 8.1 σε πολούς τομείς είναι πολύ μα πολύ καλά εκτος του ανεμικού μπάσου Υποψιάζομαι με ένα καλό υπογουφεράκι :Banane0:

Last edited:
wharfedale 9.1(2) (3)

quad 12

b&w 602 s3

Παιδια που εντοπιζεται τις ηχητικες διαφορες των 3 αυτων ηχειων ?

Που υστερουν η υπερτερουν μεταξυ τους ?

Αποκλειστικα για μουσικη και συστημα δυο ηχειων +δικαναλος...οχι σαν μερος πολυκαναλου..

Τι ενισχυτη (μεχρι 300 ε) θα χρησιμοποιουσατε για το καθενα ?

Με ποιο εχουμε περισσοτερη (αλλα να μην παραμορφωνεται ο ηχος ) ''ενταση'' ?
καλημέρα,για τα ηχεία είναι προσωπικό γούστο,ο καθένας μας θα σου πεί αυτό που συμπαθεί περισσότερο.Η δικιά μου παρατήρηση είναι στον ενισχυτή,με το χρηματικό ποσό που αναφέρεις δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να οδηγήσεις σωστά και ποιοτικά τα παραπάνω ηχεία,πρέπει να ανέβεις κατηγορία.

Κωστα, μεχρι την Κυριακη, θα εχω στησει τα δικα μου [9.3] στο σπιτι, οποτε θα μπορεις να ερθεις να τα ακουσεις.

Κωστα, μεχρι την Κυριακη, θα εχω στησει τα δικα μου [9.3] στο σπιτι, οποτε θα μπορεις να ερθεις να τα ακουσεις.

Aντε ρε Βασιλακη .....και ειχα αρχισει να απογοητευομαι....καλα εισαι ?

Προσθετω οτι με την γενναιοδωρη αυτη χειρονομια κερδισες θεση στη βασικη 5αδα του mini soccer...axaa.. ειπαμε με τον Νικο για δευτερα...μπορεις ?

Υ.Γ Εσυ ακουσες τιποτα ..κατεληξες καπου ??