Wharfedale Diamond 8.3 με 108 ευρώ...

john6945

New member
15 April 2008
81
Σήμερα και ενώ έψαχνα για ηχεία μέχρι 150 ευρώ βρήκα στο media markt τα diamond 8.3 με 108 ευρώ. Λέτε να τα πάρω ή να ψάξω για τίποτα άλλο? Πάντως από μια πρόχειρη αναζήτηση δε μου φαίνεται να βρίσκω κάτι άλλο αξιόλογο στα χρήματα αυτά. Ακούω γνώμες και προτάσεις!

Λογικά θα τα'χει στημένα (έστω έτσι όπως είναι το set up) να τα ακούσεις. Αν σου αρέσει ο ήχος τους δεν μπορεί να κάνεις λάθος σε αυτά τα χρήματα. Μια τίμια πρόταση που αργότερα μπορεί να πάρει την θέση των περιφερειακών σε ένα av σύστημα... Ρίξε και μια ματιά σε πρόσφατα posts για ηχεία μέχρι 300 ευρώ.

Αν δεν σκοπεύεις να δωσεις περισσότερα χρήματα, δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα.

Οσο αφορα τον ήχο τους, προσωπικά δεν μου αρέσουν. Χαμηλές σχεδον δεν υπάρχουν και δίνουν μια αίσθηση οτι ο ήχος έρχεται απο κουτιά. Βεβαια, αυτές ειναι υποκειμενικές κρίσεις και απο κάποιον που, απο τοτε που άκουσε τα 8.3, άκουσε και πολλά άλλα ηχεια. Για 108 ευρώ πάντως, δεν θα το συζητούσα.

Είναι 108 το ζευγάρι. Τα έχει μόνο το media markt ρέντη. Εγώ πρόλαβα να τα πάρω συσκευασμένα. Χτες που πέρασα είχε μένει ένα τελευταίο ζευγάρι (δείγμα). Αν παζαρέψεις λίγο με τον πωλητή μπορεί να στα αφήσει και φτηνότερα!