Wharfedale Diamond 9.2

Samoladopoulos Asteris

Established Member
1 January 2008
258
Θεσ/νίκη
Πωλούνται τα παραπάνω ηχεία (ζεύγος) , στρωμένα σε χαμηλές εντάσεις , και αγορασμένα από τον Φ. Νάκα
Δυστυχώς η απόδειξη με τον καιρό έχει χάσει το χρώμα της - ημερομηνία αγοράς Νοέμβριος 2007 , αλλά τα ηχεία είναι απροβλημάτιστα

Πωλούνται στα 140 ευρώ
Πληροφορίες με ΠΜ

Μια φώτο αν είναι εύκολο αστεριε.. ή πες μου χρώμα.Ευχαριστώ!:guitarist:

Είναι χρώματος μαύρου φίλε μου

Μια φωτό από το κινητό
http://i464.photobucket.com/albums/rr4/xinshin1/Photo020.jpg

Επίσης , να διευκρινίσω πως επειδή δεν υπάρχει ενισχυτής προκειμένου να ακούσει κάποιος τα ηχεία (πωλήθηκε ήδη) στον χώρο μου , δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δοκιμαστούν τα ηχεία στο δικό σας περιβάλλον / ενισχυτή
Τέλος , η αντίστασή τους είναι 6 Ωhm , επειδή αρκετοί φίλοι έχουν ρωτήσει

Ναι φίλε μου , από θεσ/νίκη , αν και αναλαμβάνω και να στα στείλω μέσω ΚΤΕΛ , αν εμπιστεύεσαι την συγκεκριμένη διαδικασία

Το σκέφτομαι σοβαρά αν και την τελευταία φορά που μου έστειλαν εναν ραδιοενισχυτή είχε έρθει με φαγωμένη γωνία. Ήταν εμφανής η ζημιά και ενα κουμπί ήταν νεκρό. Είναι φοβερά τα 9.2 για surround back που τα θέλω και είναι πολύ καλή και η τιμή που τα δίνετε. Εσείς έχετε κάποιον που κατεβαίνει Αθήνα, να το συνδυάζαμε?

Λοιπόν, αν θέλετε ρωτήστε και πείτε μου το κόστος αποστολής μέσω ΚΤΕΛ. Ενδιαφέρομαι σοβαρά για τα ηχεία, ελπίζω να μπορείτε να κάνετε ενα καλό πακετάρισμα ώστε να μην τα χτυπήσουν οι βάρβαροι.

Συγνώμη που παρεμβαίνω, να πω απλώς ότι αγόρασα από τον φίλο έναν YAMAHA ενισχυτή πριν κανά μήνα, ο οποίος στάλθηκε με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη με ΑΨΟΓΗ συσκευασία και έφτασε μια χαρά.
Το λέω γιατί η συσκευασία ήταν καλύτερη ίσως και από την εργοστασιακή... -bye-

Τελικά ο φίλος Ardov δεν προέβει στην αγορά τους , οπότε και είναι ακόμη διαθέσιμα για όποιον ενδιαφέρεται στην τιμή των 120 ευρώ

Καλησπέρα...περιπου στη μια κ εικοσι το βραδυ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη, το τηλεφωνο μου ειναι 6939275772. Γιωργος. Παρε με αυριο για να συνατηθουμε εαν θελεις, τα αγοραζω στα 120 ευρώ

Εντός της εβδομάδας θα έρθω θεσ/νίκη. Αν μπορούμε να συναντηθούμε το τηλ. μου είναι 6977695826, για να κανονίσουμε να τα ακούσουμε. Ευχαριστώ, Νίκος.

Η αγγελία αποσύρεται λόγω οικογενειακού προβλήματος , καθώς δεν έχω χρόνο ούτε καν να απαντήσω το τηλέφωνο αυτές τις μέρες