wharfedale diamond 9.5 ?

Τελικα εμεινα ευχαριστημενος απο τα diamond σε σχεση με την τιμη τους τα ακουσα και τα αγορασα. Τα υπολοιπα μοντελα που ηθελα να ακουσω ηταν σφραγισμενα οποτε κατεληξα εκει. Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες!
Εχω το εξης θεμα πριν τα συνδεσω. Στο πισω μερος του ενισχυτη γραφει στην εξοδο των ηχειων impedance use 8 με 16 ohm. Τα ηχεια εχουν ονομαστικη αντισταση 6 ohm. Αν τα συνδεσω με τον κλασικο τροπο το ενα στο left και το αλλο στο right ο ενισχυτης θα βλεπει τις αντιστασεις παραλληλα η την καθε μια ξεχωριστα? Σε καθε περιπτωση συμφερει να συνδεσω τα ηχεια σε σειρα ωστε η συνολικη αντισταση να πλησιαζει τα 12 ohm που ειναι μεσα στα ορια εξοδου του ενισχυτη?

Με τον κλασσικό τρόπο θα τα συνδέσεις, μην πειραματίζεσαι με πατέντες και βρεθείς με κανένα βραχυκύκλωμα στο τέλος... :p

Δεν θα έχει πρόβλημα ο ενισχυτής...

εκανες καλη αγορα ειδικα για την τιμη τους.. τα εχω παρει και εγω για home cineme στην κανονικη τους τιμη τοτε και ειμαι ευχαριστημενος

Με τον κλασσικό τρόπο θα τα συνδέσεις, μην πειραματίζεσαι με πατέντες και βρεθείς με κανένα βραχυκύκλωμα στο τέλος... :p

Δεν θα έχει πρόβλημα ο ενισχυτής...

Σωστο δεν ειμαι για τετοια με τις πλουσιες γνωσεις που εχω χαχα μια χαρα παιζουν με την κανονικη συνδεσμολογια!

εκανες καλη αγορα ειδικα για την τιμη τους.. τα εχω παρει και εγω για home cineme στην κανονικη τους τιμη τοτε και ειμαι ευχαριστημενος

Ισχυει στην κατηγορια τους μια χαρα ακουγονται .Ακουγα για αρκετες ωρες για να στρωσουν και δε με κουρασαν καθολου. Ειναι και ωραια οπτικα σε μαυρα .

Θα τους πω να συνδέσουν το yamaha και μένουν τα ηχεία τελευταία μεταβλητή. Θα επανέλθω με νεότερα! :ernaehrung004:
Να τους πεις να συνδεσουν και τα δυο , να τα ακουσεις και να διαλεξεις ποιο σου ταιριαζει περισσοτερο...επειδή κινείσαι σε σχετικα χαμηλές κατηγορίες τιμής δεν σημαινει οτί όλα τα cdp ακούγονται ίδια ή ότι το συστημα που χτίζεις δεν μπορει να δειξει εστω και λίγο τις οποιες διαφορες ...

Last edited:
Να τους πεις να συνδεσουν και τα δυο , να τα ακουσεις και να διαλεξεις ποιο σου ταιριαζει περισσοτερο...επειδή κινείσαι σε σχετικα χαμηλές κατηγορίες τιμής δεν σημαινει οτί όλα τα cdp ακούγονται ίδια ή ότι το συστημα που χτίζεις δεν μπορει να δειξει εστω και λίγο τις οποιες διαφορες ...

Ναι έχεις δίκιο, τα άκουσα και τα 2 και μου άρεσαν. Τελικά πήρα το yamaha λόγω της θύρας usb και αναγνωρίζει εκτός από ipod που δε με ενδιαφέρει σκληρούς δίσκους και στικάκια σε fat 32 οπότε βολεύει μία χαρά.

Από το τελικό αποτέλεσμα cd player-ενισχυτή-ηχείων είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα και σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Το forum σώζει ζωές :coool: