Θρησκος Supreme Member 23 April 2016 3,122 Αχαρνες Αττικης Today at 10:52 #181 vlad66 said: Είμαι σίγουρος ότι εσύ φταις γι΄αυτό... Το ξέρεις ότι ο Νίκος είναι ομοϊδεάτης μου.... χε χε.... Click to expand... Πως γνωρίζεις πως ακούει με Audiolab και μάλιστα πως εγώ του τον είχα βρει;
vlad66 said: Είμαι σίγουρος ότι εσύ φταις γι΄αυτό... Το ξέρεις ότι ο Νίκος είναι ομοϊδεάτης μου.... χε χε.... Click to expand... Πως γνωρίζεις πως ακούει με Audiolab και μάλιστα πως εγώ του τον είχα βρει;
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 20,712 Αγιοι Αναργυροι Today at 10:59 #182 Θρησκος said: Πως γνωρίζεις πως ακούει με Audiolab και μάλιστα πως εγώ του τον είχα βρει; Click to expand... Ωπα... λάθος Νίκο λέμε. Ο Νίκος που κατάλαβα είναι ο @Nikos6699 (sorry για το off topic) Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, σαν να έχει κάπου έναν ολοκληρωμένο audiolab, αλλά ακούει από το θηρίο της yamaha.. τον άλλον τον κρατάει για συναισθηματικούς λόγους.. Reactions: Nikos6699
Θρησκος said: Πως γνωρίζεις πως ακούει με Audiolab και μάλιστα πως εγώ του τον είχα βρει; Click to expand... Ωπα... λάθος Νίκο λέμε. Ο Νίκος που κατάλαβα είναι ο @Nikos6699 (sorry για το off topic) Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, σαν να έχει κάπου έναν ολοκληρωμένο audiolab, αλλά ακούει από το θηρίο της yamaha.. τον άλλον τον κρατάει για συναισθηματικούς λόγους..
Nikos6699 Senior Member 12 May 2013 363 Αθήνα Today at 11:22 #183 Επιβεβαιώνω τον @vlad66 και για τα ενισχυτικά και για το... ομοϊδεάτης Audiolab 8000A το... αρχειακό κομμάτι. Απλώς οι συναισθηματικοί λόγοι δεν είναι δικοί μου αλλά της καλής μου. Reactions: vlad66
Επιβεβαιώνω τον @vlad66 και για τα ενισχυτικά και για το... ομοϊδεάτης Audiolab 8000A το... αρχειακό κομμάτι. Απλώς οι συναισθηματικοί λόγοι δεν είναι δικοί μου αλλά της καλής μου.