Which GPU for better VC1 , H264 performance...

Αναμενουμε, πιστεψε με, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ !

Δημητρη σε τι σετ κανεις δοκιμες? Να υποθεσω με agp καρτουλα ?

Re: Απάντηση: Which GPU for better VC1 , H264 performance...

Αναμενουμε, πιστεψε με, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ !

Δημητρη σε τι σετ κανεις δοκιμες? Να υποθεσω με agp καρτουλα ?

Nope! :smile:

Μηχάνημα 1:

AMD Athlon64 X2 4600
1GB dual channel DDR2/533
Nvidia 7300LE 128MB PCI-E

Μηχάνημα 2:

Intel Core2Duo 6400
2GB dual channel DDR2/667
Nvidia 7900GS 256MB PCI-E

και αν έχω κουράγιο και συνδυασμούς των παραπάνω εξαρτημάτων..

Α μαλιστα. Επειδη ειπαν τα παιδια για ποιο παλια σετ, οχι με διπυρηνους , και ειπες οτι κανεις δοκιμες .

Λαθος καταλαβα !

Αυτο που πρεπει νακανουμε ειναι να βαλουμε την πιο δυνατη καρτα (8800; ) σε καποιο Ρ4 3,Χ. Ποιος διαθετει το συστημα του;;;

Last edited:
Τις πρώτες δοκιμές μου τις έκανα με το παλιό σετ.. ήταν προφανές ότι ο Athlon 3500+ με 512ΜΒ και την Nvidia 7300 δεν επαρκούσε, μιας και έπαιζε με πολύ μεγάλο load μία από τις πιο "ελαφριές" ταινίες που κυκλοφορούν.

Είχα και τον Core2Duo δίπλα και έκανα άμεσες συγκρίσεις.. οπότε 5-6 μέρες μετά έκανα αναβάθμιση ;)

Απάντηση: Re: Which GPU for better VC1 , H264 performance...

Αυτο που πρεπει νακανουμε ειναι να βαλουμε την πιο δυνατη καρτα (8800; ) σε καποιο Ρ4 3,Χ. Ποιος διαθετει το συστημα του;;;

τι να σε κανω ...... μενω λιγο μακρυα ....:flipout:

παντως παιδια εχω ΠΟΛΥ περιεργεια να δω αν οντως με μια καλη καινουργια Γραφικη καρτα μπορουμε να δουμε υλικο Χαιντεφινισιον χωρις προβληματα !!!!!!

αν δηλ, δουλευει και με εναν απλο ΙΝΤΕΛ 3,2 πεντιουμ 4 και 1 γιγα μνημη και μητρικη ΑΣΟΥΣ 478 παλια δηλ...

αν δουλευει το ολο σκηνικο σε τετοιο απλο συστημα δεν αξιζει μετα να δωσω πολλα λεφτα παρα μονο σε εναν καινουργιο οδηγο HD DVD / BR και μια καλη γραφικη καρτα ...... και τελειωσαμε .....

......τι καλα να ειναι ετσι !!!!! :Banane0: :Banane0:
θα προσευχηθω .....

Απάντηση: Re: Which GPU for better VC1 , H264 performance...

Τις πρώτες δοκιμές μου τις έκανα με το παλιό σετ.. ήταν προφανές ότι ο Athlon 3500+ με 512ΜΒ και την Nvidia 7300 δεν επαρκούσε, μιας και έπαιζε με πολύ μεγάλο load μία από τις πιο "ελαφριές" ταινίες που κυκλοφορούν.

Είχα και τον Core2Duo δίπλα και έκανα άμεσες συγκρίσεις.. οπότε 5-6 μέρες μετά έκανα αναβάθμιση ;)

δηλ, οταν λες μεγαλο LOAD ;;;;; ποσο περιπου 100% 80% ;