White Chalk-P.J.HARVEY

Στα μεγάλα άλμπουμ ,η προσμονή μου δεν ελέγχεται.
Πρέπει να είναι από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς.
Thanks.

Σε καταλαβαινω απολυτως & εγω το ιδιο
μικροβιο εχω,ειμουν dj για πολλα χρονια & μου εχει μεινει.
Πραγματικα το αλμπουμ αυτο το θεωρω στα καλυτερα που
ακουσα τον τελευταιο καιρο αν & ειναι δυσκολο για τους
πολλους..:ernaehrung004:

Για καινουρια mainstream τσεκαρετε και το music-wow.com. Σουπερ τιμες και καποιες φορες εχει αλμπουμ πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας (πχ το νεο του Springsteen).

στο Amazon .co.uk κυκλοφορεί ήδη , αλλά κοστίζει 8.98 λίρες , ήτοι 12,82 ευρώ . Στο amazon .com ( Αμερική ) κυκλοφορεί στις 2.10. και κοστίζει 9.99$ ήτοι 7,09 ευρώ . Διαφορά 5,73 . Με συγχωρείτε , αλλά εγώ θα περιμένω μιά βδομάδα για να το πάρω στη μισή τιμή ...

Eντελώς διαφορετική κατεύθυνση για την αγαπημένη Polly, συνθετικά και εκτελεστικά.
Η ίδια δεν αναγνωρίζεται εύκολα σε μερικές στιγμές.
Μου θύμισε αντίστοιχα δουλειά του Frusciante, κάτι σαν pop πείραμα, γυμνό και λιτό.
2-3 ρεφραίν δεν λένε να ξεκολήσουν με τίποτα.
Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει ως τώρα κάνει.
Μου άρεσε. Όχι τρελά, αλλά μου άρεσε.

Όταν το χωνέψω όλο, θα είμαι σαφέστερος.

Γειά σας και από εμένα.

Η Pj στον νέο δίσκο μου ακούστηκε πάρα πολύ μελαγχολική, λιτή, με ένα πιάνο να συνοδεύει. Πολύ φθινοπωρινός δίσκος. Θα έλεγα ότι προτιμώ παλιότερες αγαπημένες δουλειές της, αλλά θα του δώσω χρόνο.

Κι επειδή είμαστε και hifi site, να πω και κάτι που μου έκανε εντύπωση στην ηχογράφηση. Μου ακούστηκε πολύ έντονο το πιάνο σε σχέση με τα φωνητικά.

Το άκουσα μόνο χθες βέβαια, είχε και συννεφιά, ίσως είναι πολύ πρώιμα αυτά που λέω, μη σας πάρω και στο λαιμό μου!

στο Amazon .co.uk κυκλοφορεί ήδη , αλλά κοστίζει 8.98 λίρες , ήτοι 12,82 ευρώ . Στο amazon .com ( Αμερική ) κυκλοφορεί στις 2.10. και κοστίζει 9.99$ ήτοι 7,09 ευρώ . Διαφορά 5,73 . Με συγχωρείτε , αλλά εγώ θα περιμένω μιά βδομάδα για να το πάρω στη μισή τιμή ...

Σήμερα σε γνωστό μεγάλο κατάστημα της Θεσσαλονίκης 15.60 . Με ένα ευρώ ακόμα , παίρνω δύο αντίτυπα και ένα πακέττο τσιγάρα . Οπως θα καταλάβατε , θα πω την άποψη μου για το cd τον άλλο μήνα που θα έρθει από την χώρα of the free and the brave :drummer:

Σήμερα σε γνωστό μεγάλο κατάστημα της Θεσσαλονίκης 15.60 . Με ένα ευρώ ακόμα , παίρνω δύο αντίτυπα και ένα πακέττο τσιγάρα . Οπως θα καταλάβατε , θα πω την άποψη μου για το cd τον άλλο μήνα που θα έρθει από την χώρα of the free and the brave :drummer:

Oι άνθρωποι λέμε αυτοκτονούν. Κι αυτοί αλλά και όσοι από μας ακόμα τους στηρίζουμε. Βέβαια, υπάρχουν μερικές δικαιολογίες που σέβομαι, αλλά..

λίγες οι μέρες τους όντως...
ας είναι καλά το διαδίκτυο και οι σαουδάραβες που ξεφορτώνονται τα δολάριά τους..

Απάντηση: Re: White Chalk-P.J.HARVEY

Γειά σας και από εμένα.
Η Pj στον νέο δίσκο μου ακούστηκε πάρα πολύ μελαγχολική, λιτή, με ένα πιάνο να συνοδεύει. Πολύ φθινοπωρινός δίσκος. Θα έλεγα ότι προτιμώ παλιότερες αγαπημένες δουλειές της, αλλά θα του δώσω χρόνο.
Κι επειδή είμαστε και hifi site, να πω και κάτι που μου έκανε εντύπωση στην ηχογράφηση. Μου ακούστηκε πολύ έντονο το πιάνο σε σχέση με τα φωνητικά.
Το άκουσα μόνο χθες βέβαια, είχε και συννεφιά, ίσως είναι πολύ πρώιμα αυτά που λέω, μη σας πάρω και στο λαιμό μου!

1.Πραγματι ακουγεται μελανχολικη αλλα δεν
με χαλα καθολου,παντα ετσι ηταν η P.J.
2.Εδω μαλλον εχεις καποιο δικιο πραγματι σε μερικα κοματια το πιανο
ακουγεται ενα κλικ πιο πανω απο την φωνη της, ηχοληπτες ειναι αυτοι
τι να κανουμε..

Καλό, μου άρεσε.Αλλαξε τον ήχο της.Πιο εσωστρεφής αυτή τη φορά και λιγότερο επαναστάτρια.Και τα δυο της πάνε πάντως.Χειμωνιάτικο άλμπουμ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: White Chalk-P.J.HARVEY

ΕΛΠΙΖΩ την επόμενη φορά που θα συνατηθούμε να ακούσουμε αυτό και όχι ξανά το one size και τον πιανίστα θεά Κάλι...-bye-

Εάν η συνάντηση γίνει σπίτι , ναι . Εάν πάμε αλλού για πιστοποίηση ......