Προσπαθώ να επισυνάψω μια photo σε ένα θέμα που θέλω να ανεβάσω κι αφού πατάω το "Διαχείρηση συνημμένων αρχείων" μου βγάζει "Μήνυμα vBulletin : Sorry! This forum is not accepting new posts". Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα το βγάζει;

Νικόλ said:Άλλο πάλι και τούτο! Πάω να ανεβάσω θέμα στην κατηγορία ΜΟΥΣΙΚΗ και μου βγάζει μήνυμα "Νικόλ, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1)Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2)If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει γιατί μου βγάζει αυτά τα μηνύματα;
Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο!ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Λίγο υπομονή Νικόλ.
Θα ενημερώσουμε τον web admin και θα το ψάξει as soon as possible![]()
Όχι φυσικά!!!!!Σεραφείμ said:απλά σε "πειράζω"...
δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι εύκολα?
Στα posts #1 και #2 γράφω λεπτομερώς το πρόβλημα.Νίκος Μπαβιόλης said:Θεμα usernames δεν υπαρχει. Ολοι οι registered users εχουν τα ιδια δικαιωματα. Παρακαλω πειτε μου ακριβως το προβλημα να καταλαβω.
Δεν το έχω ξανακοιτάξει από εκείνη την μέρα, θα ξαναπροσπαθήσω το βράδυ! Σε ευχαριστώ Νίκο!Νίκος Μπαβιόλης said:Nikol εκανα τεστ και λειτουργει κανονικοτατα στην κατηγορια της Μουσικης απο registered user το upload των φωτογραφιων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.