Wifi ip camera τροφοδοσία της

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
Αν και υπάρχει σχετικό νήμα για προτάσεις με wifi camera θα ήθελα να ανοίξω ένα καινούριο γιατί έχω μια απορία. (αν όμως είναι περιττό το thread ας μεταφερθεί)
Σε επαγγελματικό χώρο που νοίκιασα πρόσφατα υπάρχει στην πόρτα εξωτερικά καλώδιο ομοαξονικό για CCTV κάμερα(αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο) με τερματισμό της γραμμής του καλωδίου δίπλα στην τηλεφωνική γραμμή που θα τοποθετηθεί το ρουτερ
Για λόγους πρακτικότητας θα με ενδιέφερε να βάλω μια wifi ip camera με δυνατότητα streaming φυσικά για πρόσβαση από iOS συσκευή και υπολογιστή μέσω browser.
Ερώτηση: μπορεί να παρει ρεύμα απ το ομοαξονικό καλώδιο που νομίζω πως δίνει και ρεύμα η wifi camera στο τροφοδοτικό της; Δεν υπάρχει πρόχειρη πρίζα κοντά, γι' αυτό και ρωτάω
Προτάσεις για μια φτηνή κάμερα; Αν γίνεται με λινκ, εφόσον κάποιος γνωρίζει
Είναι εύκολο το στήσιμό της; Τοποθέτηση, σύνδεση και φυσικά η εξαγωγή εικόνας μέσω ρουτερ για παρακολούθηση του feed από το κινητό μου;
Το ρουτερ είναι το default της HOL, όχι κάτι ακριβό.
Πάσα προσφορά βοήθειας δεκτή. Ευχαριστώ!

Οι ip καμερες της foscam μπορούν τα τροφοδοτηθούν μεσα απο το καλώδιο LAN.
Κυκλοφορουν και κατι καλώδια ανταπτοράκια γι αυτο στο Ebay κυρίως.

Ψάξτο λιγο... -bye-

Ευχαριστώ για την απάντηση, συμφωνώ στο ψάξιμο, δεν ξέρω τί να ψάξω όμως. Εννοώ τον τίτλο αναζήτησης

copy paste απο foscam

POE cameras allow cameras to be powered by an Ethernet cable, without being plugged in with a power supply. These cameras need to be used in conjunction with a compatible POE Switch and are suitable when you'd like to place a camera in an area which has no power outlet available, but running Ethernet cable is an option.

We currently offer two different POE cameras, the FI8918E and the FI8905E. Both work over Power Over Ethernet using POE Standard IEEE 802.3af. The Input Voltage for both is DC 36V~DC 57V, and Output Voltage is DC 5V. Output Power for both is 15.4W (Max.).

Οποτε μια συμβατη κάμερα και ενα ειδικό switch (αν βάλεις πολλές κάμερες) η κατι σαν αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Gigabit-P...ther_Computing_Networking&hash=item2ec3c7e189

Ευχαριστώ και πάλι, να το βρέθηκε ο όρος αναζήτησης! ΡΟΕ.
Το θέμα είναι πως δε μπορώ να τραβήξω καλώδιο ethernet και να διατρέχει το γραφείο, υπάρχει εντοιχισμένο καλώδιο coaxial που μου είπαν πως έχει μέσα 2 καλωδιάκια ρεύματος.